ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Αγωνία για Ντεμόντ Γκριν

ΑΝΑΧΩΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ/ΟΛΥΜΠΙΑ

Δημοσίευση: 30 Οκτ 2009 1:46 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 12:37
Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Γυμναστικού / Ολύμπια λίγο πριν από ένα σημαντικό παιχνίδι. Στο τελείωμα της χθεσινής προπόνησης ο Ντεμόντ Γκριν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και σταμάτησε. Ο διεθνής Γερμανός παίκτης πάνω στον οποίο στηρίζουν πολλά οι άνθρωποι της ομάδας, αμέσως πήγε για εξέταση στον γιατρό κ. Αγοραστίδη και έπειτα στον φυσιοθεραπευτή Κώστα Καλαμπάκα. Ωστόσο σήμερα θα αποφασιστεί το αν θα είναι σε κατάσταση να μπορεί να αγωνιστεί αύριο.
Ο Γυμναστικός/Ολύμπια δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Ηλυσιακό που έχουν και ίδιους στόχους στην κατηγορία. Σήμερα το πρωί θα υπάρξει μια τελευταία προπόνηση πρωινή και αργότερα θα αναχωρήσει η αποστολή για την Αθήνα. Νωρίτερα ο Βαγγέλης Κουτσοκέρας με τους συνεργάτες του θα δείξουν βίντεο με τα δυνατά και αδύνατα σημεία των αντιπάλων.
Το κλειδί του Ηλυσιακού στη φετινή του προσπάθεια δεν είναι άλλο από την άμυνά του. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε πως εκεί υπάρχουν συνεχείς εναλλαγές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η ζώνη από 2-3 μετατρέπεται σε 3-2 και συχνά γίνεται μαν του μαν ανάλογα πάντα με τη μορφή του παιχνιδιού. Όπως και να έχει η λαρισινή ομάδα θα πρέπει να είναι δυνατή στο ξεκίνημα καθώς είναι καθαρά ένα ματς ψυχολογίας στο οποίο αξίζει και η διαφορά.
Όσον αφορά τώρα στα τελευταίο μεταγραφικό ζήτημα που απασχολεί το τελευταίο διάστημα τη λαρισινή ομάδα είναι αυτό του Νέστορα Κόμματου. Ο Λαρισαίος παίκτης μετά την παρουσία του στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού δεν κατάφερε να πείσει τον Ομπράντοβιτς και πλέον βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Η αξία του είναι γνωστή και πλέον οι δύο πλευρές συζητούν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν χωρίς ωστόσο να έχουν καταλήξει σε κάτι.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ Η ΛΑΡΙΣΑ
Για το αυριανό ματς μίλησε ο τεχνικός του Ηλυσιακού, Στέργιος Κουφός που είπε: «Δουλεύουμε σε πολύ έντονους ρυθμούς ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στο παιχνίδι με τον Γυμναστικό/Ολύμπια. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που φτιάχτηκε την τελευταία στιγμή, η οποία όμως διαθέτει πολύ καλές μονάδες, που μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά.
Θέλουμε να κάνουμε την πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα, ενώ η αλήθεια είναι πως μετά το παιχνίδι με τον Κολοσσό, που μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κάτι καλό, έχουμε πεισμώσει ιδιαίτερα».
Αγωνιστικά προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό δεν υπάρχουν. Σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο ο Σάκης Καρύδας, που έχει υποστεί κάκωση στον καρπό θα δώσει το παρών, έστω και με νάρθηκα. Σε ό,τι αφορά στον Γουόρεν Κάρτερ που δοκιμάζεται, ο Στέργιος Κουφός, δεν έχει λάβει καμία απόφαση αφού για όλους προέχει η αναμέτρηση με τη Λάρισα.
Από εκεί και πέρα, σε αγώνα δρόμου επιδίδονται οι άνθρωποι του συλλόγου αλλά και του Δήμου Ιλισίων, ώστε το κλειστό Γυμναστήριο να είναι έτοιμο στον αγώνα του Σαββάτου. Ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Θανάσης Δούνης, βρίσκεται νυχθημερόν στο γήπεδο και καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε η έδρα των Ιλισιωτών να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Α1.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass