ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΘΕΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΑΕΛ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΛΑΜΙΑ (18:00)

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AEL FC ARENA

* Πανέτοιμοι οι «βυσσινί» θέλουν να δώσουν χαρά στους χιλιάδες φίλους της ομάδας

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2015 10:41

Του Χρήστου Αρχοντούλη

Ντυμένο στα βυσσινί αναμένεται ότι θα είναι σήμερα το απόγευμα το AEL FC ARENA, καθώς η ΑΕΛ ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος της Football League, αντιμετωπίζοντας στις 18:00 την πάντα υπολογίσιμη και επικίνδυνη, ομάδα της Λαμίας.

Οι παίκτες της θέλουν να κάνουν ποδαρικό με το δεξί στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και περιμένουν τους χιλιάδες φίλους της ομάδας, να γεμίσουν το… παλατάκι.

Σίγουρα κάθε αρχή είναι και δύσκολη, όμως η φετινή ΑΕΛ δικαιολογημένα ανεβάζει τον πήχη πολύ ψηλά, καθώς έχει πολύ καλό ποδοσφαιρικό υλικό και τεχνική ηγεσία που είναι σοβαρή, εργατική και δημιούργησε με τη σκληρή δουλειά, ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Ο τεχνικός Ράτκο Ντόστανιτς κέρδισε με τη δουλειά του και τους χαμηλούς τόνους που κρατά τους πάντες και περιμένουμε ότι το καλό πρόσωπο των φιλικών θα έχει και την ανάλογη συνέχεια, στο πρωτάθλημα, όπου τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

Άνεμος αισιοδοξίας πνέει λοιπόν στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AEL FC ARENA και ευχή όλων είναι σήμερα η ΑΕΛ να πετύχει έστω και δύσκολα το πρώτο… τρίποντο.

Αγωνιστικά, χθες ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και ο τεχνικός ηγέτης Ράτκο Ντόστανιτς δεν θα έχει στη διάθεσή τους τιμωρημένους Μπανούση και Γκαμπλιώνη, ενώ όλοι οι άλλοι παίκτες δηλώνουν ετοιμοπόλεμοι. Την αποστολή απαρτίζουν οι παρακάτω παίκτες:

Η ΛΑΜIΑ

Από χθες το απόγευμα η ομάδα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ βρίσκεται στη θεσσαλική πρωτεύουσα και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της πόλης, για τον σημερινό αγώνα στο

FC AEL ARENA στις 18:00. Οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή του Σούλη Παπαδόπουλου που πέρυσι ήταν στο τιμόνι της ΑΕΛ μέχρι το τέλος της διαδικασίας των μπαράζ ανόδου, είναι οι εξής:

2 Ζουλιώτης Δημήτριος

4 Τσαμούρης Κωνσταντίνος

6 Σιλιγαρδάκης Χαράλαμπος

7 Καραλής Ιωάννης

8 Καραγιάννης Αλέξανδρος

9 Πίντο

10 Σερτζίνιο

11 Παπαευθυμίου Ιωάννης

14 Νατσιόπουλος Αλέξανδρος

15 Τσόπελας Ιωάννης

16 Γκίνης Δημήτριος

19 Λεάντρο

22 Τριανταφυλλάκος Βασίλειος

23 Τσιλούλης Σωτήριος

30 Ενγκουέμ

32 Νεόφυτος Κωνσταντίνος

33 Τόσκας Δημήτριος

39 Κοτσώνης Δημήτριος

77 Ρίζος Δημήτριος

87 Τζόκιτς

90 Καλλέργης Εμμανουήλ

ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εξέδωσε ανακοίνωση που αφορά την απαγόρευση της οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών της Λαμίας στη Λάρισα, για τον σημερινό αγώνα πρωταθλήματος της Football League με την ΑΕΛ στο AEL FC ARENA. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώνεται ότι έπειτα από αίτημα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, σήμερα (25-09-2015) εκδόθηκε απόφαση από τον Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αριστείδη Μπαλτά, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στο γήπεδο AEL FC ARENA, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της (26-09-2015), ημέρα Σάββατο και ώρα 18:00, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. – Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα γίνεται και σήμερα Σάββατο 10:00-14:00 από το AEL CITY STORE (Μανωλάκη 9-11) και από τις 16:15 από τα εκδοτήρια του AEL FC ARENA.

Τιμές εισιτηρίων:

- Πέταλα 5€

- Ανατολική Κερκίδα 10€

- Δυτική Κερκίδα 15€

- Θύρα 18 VVIP 30€

Ειδική τιμή εισιτηρίου για παιδιά για την ανατολική και τη δυτική κερκίδα 5€

ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE

Με δύο παιχνίδια λιγότερο θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football League. Συγκεκριμένα το ματς ανάμεσα στον Πανσερραϊκό και τον Ολυμπιακό Βόλου, που ήταν προγραμματισμένο για αύριο Κυριακή (27/09) δεν θα διεξαχθεί, καθώς η ΕΕΑ δεν χορήγησε άδεια συμμετοχής στους Σερραίους, ενώ επίσης η ΕΕΑ δεν χορήγησε πιστοποιητικό στην Παναχαϊκή και το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό αναβλήθηκε. Η ανακοίνωση της Football League για το Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή:

«Ο αγώνας της 1ης αγωνιστικής μεταξύ των "Π.Α.Ε. ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005", του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015-2016, ο οποίος είχε ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 16:00΄ στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ, αναβάλλεται, μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού σύμφωνα με την οποία δόθηκε προθεσμία στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005, για προσκόμιση εγγυητικής επιστολής, όσον αφορά στη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής.»

*Στο μεταξύ συνεδριάζει την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 13:00, το Διοικητικό Συμβούλιο της FOOTBALL LEAGUE με Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

1.- Ενημέρωση από Πρόεδρο για τρέχουσες εξελίξεις

2.- Γήπεδα

3.- Διάφορα Θέματα

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ

Με τον αγώνα Κέρκυρα-Καλλιθέα άνοιξε χθες η αυλαία του πρωταθλήματος της Football League, αγωνιστικής περιόδου 2015-2016. Οι «Φαίακες» κέρδισαν με 1-0 την Καλλιθέα με γκολ του Γκόμεζ στο 93 λεπτό και πήραν τους πρώτους τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η 1η αγωνιστική της Football League

ΧΘΕΣ

Κέρκυρα-Καλλιθέα 1-0

ΣΗΜΕΡΑ

18:00 ΑΕΛ-Λαμία OTE Sport 8 HD

ΑΥΡΙΟ

15:00 Απόλλων Σμύρνης-Ζάκυνθος

Πανελευσινιακός-Παναχαϊκή αναβλήθηκε

16:00 Παναιγιάλειος-Αχαρναϊκός

16:00 Αναγέννηση Καρδίτσας-Αγροτικός Αστέρας

16:00 Τρίκαλα-Κισσαμικός

Πανσερραϊκός-Ολυμπιακός Βόλου αναβλήθηκε

ΔΕΥΤΕΡΑ

18:00 Εργοτέλης-Χανιά OTE Sport 3 HD

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΦΩΤΙΑΔΗΣ

Ο Φώτης Φωτιάδης, από τον Σύνδεσμο Καστοριάς, κλήθηκε να διαιτητεύσει τη σημερινή εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με τη Λαμία στο AEL FC ARENA. Βοηθοί του θα είναι ο Γεώργιος Κελαζόγλου από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής και ο Βασίλης Μωυσιάδης από τον Σύνδεσμο Γρεβενών. Τέταρτος θα είναι ο Απόστολος Σημαιάκης από την Ένωση Χαλκιδικής και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Πέτρος Κωτούλας από την Ε.Π.Σ. Κιλκίς.

Εκτός αποστολής έμειναν ο τιμωρημένος Κοντέων και οι Αντωνίου, Αντωνόπουλος, Μπουλούλης, Πάππος, Καλαϊτζίδης και Αλεξίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass