Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ

Με δύναμη... λαρισινή

ΜΕ ΕΚΛΕΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ «LARISSA SPORTS CENTER»

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2009 2:19 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:40
Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η νοικοκυροσύνη είναι βασικό στοιχείο στον Φοίνικα. Η νέα εποχή για την λαρισινή ομάδα μπάσκετ έχει ξεκινήσει να ανατέλλει και πλέον είναι θέμα χρόνου να φανούν και τα αποτελέσματα. Πάντως μια πρώτη αγωνιστική γεύση πήραν όσοι βρέθηκαν στο κλειστό του Αγίου Θωμά την περασμένη Κυριακή. Εκεί όπου οι «μελανόλευκοι» έδειξαν τα δόντια τους απέναντι στον Αιγινιακό για την πρεμιέρα της Γ΄ Εθνικής.
Προχθές βράδυ ωστόσο ο Φοίνικας πραγματοποιώντας μια λαμπρή εκδήλωση στο «Larissa Sports Center» έδειξε τη δύναμή του και εκτός γηπέδων. Μια δύναμη άκρως λαρισινή αφού όλη η διοίκηση, το τεχνικό τιμ και φυσικά οι παίκτες είναι από τη θεσσαλική πρωτεύουσα. Γι’ αυτό και ήταν αρκετοί όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση αυτή.
Πρώτος πήρε το λόγο ο πρόεδρος του Φοίνικα, Σωκράκης Κουτάκος που ανέφερε: «Θέλω να σταθώ στο γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες της ομάδας μας είναι Λαρισαίοι αλλά και στη στήριξη που μας δείχνουν οι χορηγοί μας στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα δικό μας να πετύχει η προσπάθεια που κάνουμε και να έχουμε έτσι ακόμη περισσότερη στήριξη από τους τοπικούς οικονομικούς παράγοντες και όχι μόνο. Χαίρομαι που στην εκδήλωση δίνουν το «παρών» τόσοι άνθρωποι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι στηρίζουν την προσπάθειά μας και θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω και τον προεδρεύοντα του ΕΑΚΛ, κ. Κοντοθανάση για την άριστη συνεργασία έως τώρα».
Στη συνέχεια μίλησε ο τεχνικός Βάιος Θεοδωρόπουλος λέγοντας: «Αυτό που βιώνουμε φέτος είναι κάτι πρωτόγνωρο, αφού σε διοικητικό και οργανωτικό επίπεδο γίνονται πρωτοποριακές κινήσεις. Είναι ο τρίτος χρόνος που βρίσκομαι στην ομάδα ως προπονητής και οι κινήσεις της διοίκησης σε όλα τα επίπεδα με κάνουν προσωπικά να θέλω να κάνω το κάτι παραπάνω και να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την επίτευξη των στόχων μας. Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο έμπειρος Θοδωρής Λιάκος που υπογράμμισε:
«Από την πλευρά μας οι παίκτες θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο».
Στην εκδήλωση παρευρέθησαν οι: αντινομάρχης Λάρισας, Νίκος Κουτσογιάννης, ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Χρήστος Κέλλας, ο έως πρότινος βουλευτής Κώστας Αγοραστός, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΘ, Δημήτρης Ντούγκος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Κοντονάσιος και ο εκπρόσωπος του ΕΑΚ Λάρισας, Θανάσης Κοντοθανάσης, ο γενικός διευθυντής της ΑΕΛ Γιάννης Τζήμας, η υπεύθυνη μάρκετινγκ της ΑΕΛ, Δήμητρα Βασιλάκου, αντιπρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ΚΔ Θεσσαλίας, Γιάννης Παγώνης και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Αποστόλης Νικολούλης. Χαιρετισμούς απέστειλαν επίσης ο υφυπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, και οι βουλευτές Βασίλης Έξαρχος, Έκτορας Νασιώκας, Χρήστος Ζώης και Μάξιμος Χαρακόπουλος.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass