ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ-ΟΛΥΜΠΙΑ

Ισχύς εν τη ενώσει για το λαρισινό μπάσκετ...

* ΒΑΓΓ. ΚΟΥΤΣΟΚΕΡΑΣ: «ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»

Δημοσίευση: 24 Οκτ 2009 2:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:40
Φωτ.: Νίκος Σιούμκας
Πάνω από σαράντα χρόνια το λαρισινό μπάσκετ ήταν διχασμένο και πάντα σχεδόν υπήρχαν δύο ανταγωνιστικές ομάδες (παλαιότερα η ΕΑΛ και ο ΓΣΛ και τη νεότερη ιστορία του λαρισινού μπάσκετ η ΑΕΛ και η Ολύμπια), φέτος όμως με πρωτοβουλία του Δημάρχου Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη ενώθηκαν οι δύο ομάδες που εκπροσωπούσαν πέρυσι τη Λάρισα στην Α1, η ΑΕΛ και η Ολύμπια με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η ομάδα του Γυμναστικού-Ολύμπια.
Η ισχύς λοιπόν εν τη ενώσει και χθες είχαμε την πρώτη παρουσίαση της ιστορικής ομάδας του Γυμναστικού-Ολύμπια στο ξενοδοχείο «IMPERIAL» και η πιο συγκινητική στιγμή εκτυλίχθηκε όταν ο πρόεδρου του Ομίλου Φίλων Γυμναστικού Αποστόλης Δομενικιώτης πήρε τη πορτοκαλί φανέλα της νέας ομάδας και ο πρόεδρος του συνδέσμου φιλάθλων της Ολύμπια «Ολύμπιοι» Δημήτρης Αθανασόπουλος κράτησε τη πράσινη φανέλα της νέας ομάδας που από μισητές τους έγιναν αγαπητές.
Η παρουσίαση ξεκίνησε με ομιλία του Κώστα Τζανακούλη έχοντας δίπλα του δύο εκ των τριών μεγαλομέτοχων της ομάδας (από 22,5%) τον Μανώλη Λελούδα και τον Γιώργο Δριβάκο, ενώ παραδίπλα καθόταν η υπεύθυνη εισιτηρίων Γλύκα Τζουβάρα.
Ο δήμαρχος Λαρισαίων μίλησε για την ιστορική στιγμή της συγχώνευσης που οι προσπάθειες της δημιουργίας μια ομάδας μπάσκετ χρονολογούνταν πάνω από σαράντα χρόνια και τώρα έγινε πραγματικότητα.
Παρουσιάστηκε το σήμα της ομάδας αλλά και οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο.
Μετά την ομιλία του δημάρχου ξεκίνησε η παρουσίαση των παικτών (έγινε σε θερμά χειροκροτήματα από τριάντα περίπου παρευρεθέντες) από την κ. Ξανθή Σακελλαρίου και το δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννακόπουλο που είναι οι εξής (σε παρένθεση τα νούμερα των παικτών): Τζακόπουλος (4), Πόποβιτς (5), Γκριν (6), Παπαχρήστος (7), Σάλσμπερι (8), Μπόγδανος (9), Τόντιτς (10), Παπακώστας (11), Καραβανάς (12), Τριχόπουλος (13), Μάσι (14), Μπάτλερ (15), Καραγκιολίδης (16), Αργύρης (17), Θεοδωράκος (18).
Ο κάθε παίκτης έκανε και μια δήλωση αλλά αυτές που έκλεψαν την παράσταση ήταν του Μπόγδανου που ζήτησε βοήθεια από τον κόσμο και του Παπαχρήστου που υποσχέθηκε ότι θα κάνουν τα πάντα οι παίκτες μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που έχουν οι Λαρισαίοι από αυτή την ομάδα.    
Στη συνέχεια παρουσιάστηκε το προπονητικό τιμ με τον Βαγγέλη Κουτσοκέρα να δηλώσει ότι ανέλαβε το δύσκολο έργο σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα να κάνει μια ομάδα που θα μπορεί να αγωνιστεί με αξιοπρέπεια στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α1 εθνικής κατηγορίας και θα πρέπει να αποκτήσει οργάνωση όλα τα επίπεδα. Σίγουρα τόνισε το χρονικό περιθώριο δεν είναι μεγάλο αλλά αυτό γίνεται μάχη για να διορθωθεί.
Κατόπιν παρουσιάστηκαν οι δύο συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία ο Θρασύβουλος Λιάγκας με τον Βλάντο Μαϊστρένκο αλλά και ο γυμναστής Βασίλης Μητσόπουλος, ενώ ανακοινώθηκε ότι φυσικοθεραπευτής θα είναι ο Κώστας Καλαμπάκας και φροντιστής ο Νίκος Λιάκος.
 Στην παρουσίαση της ομάδας βρέθηκε και Λαρισαίος εκπαιδευτής (πλέον) διαιτητών της Ευρωλίγκα αλλά και μεγάλη δόξα της λαρισινής διαιτησίας του μπάσκετ Νίκος Πιτσίλκας που πρόσφερε ένα μικρό δώρο στους παίκτες της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο από την επιχειρηματική του δραστηριότητα (οδοντόβουρτσες μιας χρήσης). Παράλληλα μιλώντας στους παρισταμένους τόνισε ότι θα είναι κοντά στη νέα ομάδα έτοιμος να προσφέρει πολύτιμες συμβουλές που απέκτησε από τα 26 χρόνια ενασχόλησης με τη διαιτησία στην πόλη που γεννήθηκε και ανδρώθηκε.  
Στη παρουσίαση της ομάδας που έκλεισε με τη φωτογράφηση όλων των παικτών με τι δύο φανέλες που θα έχει η ομάδα τη νέα σεζόν  (μία πράσινη και μία «πορτοκαλί») το «παρών» έδωσαν ακόμα ο αντιδήμαρχος Λαρισαίων Χρήστος Κέλλας και ο διαιτητής Σπύρος Τσούντσουρας.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ
ΚΑΙ... ΠΡΑΣΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ
Ο δήμαρχος Λαρισαίων έκανε έκκληση να γεμίσει το κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης στον αυριανό αγώνα που θα δώσει ο Γυμναστικός-Ολύμπια στις 5 μ.μ. ενώ η ομάδα θα αγωνιστεί κατά πάσα πιθανότητα με την πράσινη φανέλα που θα σημάνει και την αναβίωση του Γυμναστικού μετά από τρία χρόνια απουσίας.    
Σήμερα κοπέλες της ομάδας Γυμναστικού-Ολύμπια θα μοιράζουν εισιτήρια διαρκείας της ομάδας.
Μάλιστα από τη διοίκηση του συλλόγου γίνεται γνωστό ότι επειδή ακόμα δεν έχουν τυπωθεί οι κάρτες των εισιτηρίων διαρκείας θα εισέλθουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων με ονομαστική κατάσταση.       
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass