ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ Κ-21 ΤΗΣ ΑΕΛ (1-3)

Τελευταίο τεστ για τους Νέους της ΕΠΣΛ

Τ. ΜΠΕΡΙΤΖΑΣ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 22 Οκτ 2009 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:40
 Τελευταίο αγωνιστικό τεστ για τη μικτή Νέων της ΕΠΣΛ πριν την έναρξη των φετινών επίσημων υποχρεώσεών της στις 4 Νοεμβρίου, αποτέλεσε η χθεσινή φιλική αναμέτρηση στα Ταμπάκικα με αντίπαλο την ομάδα Νέων κ-21 της ΑΕΛ που έληξε με σκορ 3-1 υπέρ των «βυσσινί».
«Αν και στο θέμα της τακτικής δεν είχαμε τα χρονικά περιθώρια να δουλέψουμε όσο θα θέλαμε, το επίπεδο των ποδοσφαιριστών είναι τέτοιο που όλοι ανταποκρίνονται αρκετά καλά» επισήμανε ο τεχνικός της ΕΠΣΛ, Τάσος Μπεριτζάς, αμέσως μετά την αναμέτρηση και συνέχισε:
«Παίξαμε απέναντι σ’ έναν αντίπαλο πολύ ανταγωνιστικό και προτιμήσαμε να έχουμε ανώτερους αντιπάλους στα φιλικά παιχνίδια για να δούμε πώς μπορούμε να διαχειριστούμε τις δύσκολες καταστάσεις και την πίεση του αντιπάλου.
Μας έμειναν δύο Δευτέρες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος στις οποίες θα δουλέψουμε πάνω στην τακτική. Θεωρώ ότι και μέσα από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος η ομάδα θα βελτιώνεται συνεχώς».
Σε ό,τι αφορά στην τελική επιλογή των παικτών ο Τάσος Μπεριτζάς επισήμανε:
«Έχω επιλέξει 26 συνολικά ποδοσφαιριστές, αυτούς που είδατε σήμερα (σ.σ. χθες) ενώ υπάρχουν κι άλλοι πέντε που απουσίαζαν για διαφόρους λόγους. Σε πρώτη φάση θα δουλέψω μ’ αυτούς αλλά υπάρχουν κι άλλα παιδιά που είναι πολύ καλοί παίκτες και τους έχω στα υπόψη».
Σε ό,τι αφορά στο παιχνίδι, οι δύο ομάδες είχαν πάθος και δύναμη, έδειξαν αγωνιστικότητα και σε γενικές γραμμές το επίπεδο ήταν ικανοποιητικό.
Το ποδοσφαιρικό συγκρότημα του Κώστα Κατσάρα παρουσίασε σαφώς μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα και είχε μεγαλύτερη αγωνιστική συνοχή έναντι του αντιπάλου του.
Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνιδιού σημειώθηκε στο 2’ με την κοντινή κεφαλιά του Γκουντρουμπή για λογαριασμό των «βυσσινί». Ακολούθησαν δύο ευκαιρίες για την ομάδα της ΕΠΣΛ με τους Ρέντζα και Κωστούλη, ενώ στο 12’ ένα φάουλ του Μεζίνι εξουδετέρωσε με εντυπωσιακό τρόπο ο Γούπος.
Τελικά το σκορ άνοιξε στο 35’ ο Γκουντρουμπής με έξυπνο συρτό σουτ.
Στην επανάληψη οι αλλαγές που έγιναν (κυρίως από την πλευρά της ΑΕΛ) αποδείχθηκαν καθοριστικές για την εξέλιξη του αγώνα. Στο 73’ ο Μερτζανίδης εκτέλεσε με ωραίο τρόπο φάουλ από πλάγια δεξιά και ο Νόνης με κεφαλιά πέτυχε το 2-0, ενώ στο 83’ έκλεψε την μπάλα από τον αντίπαλό του και έδωσε έτοιμο γκολ στον Τσιάρα που ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0.
Η ομάδα της ΕΠΣΛ μείωσε στο 85’ με τον Κωστούλα σε 3-1 ενώ λίγο πριν την εκπνοή του αγώνα οι «βυσσινί» είχαν δύο ακόμα πολύ καλές στιγμές η μία στο 87’ όταν το δυνατό σουτ του Μερτζανίδη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Μπανταβάνης και στο 88’ όταν μετά από ασίστ του Μερτζανίδη ο Τσένος βγήκε τετ α τετ με τον Μπανταβάνη αλλά ο τελευταίος με μία ακόμα πολύ ωραία ενέργεια αποσόβησε τον κίνδυνο.
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο κ. Καραθάνος.
ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ ΕΠΣΛ: Γούπος, Λούγγος, Περήφανος, Πάτρας, Αρχοντής, Πρακατές, Ελευθεριάδης, Ρέντζας, Κωστούλας, Βούζας, Χάμος (Μπανταβάνης, Γκαραγκούνης, Κολοβός, Καλογερόπουλος, Γκαμπέτας, Γαλάνης, Τόλιος, Μωυσίδης, Σιαμαντούρας, Αρβανίτης).
ΝΕΟΙ ΑΕΛ κ-21: Πρίφτι, Ν. Παππάς, Μπουρουζήκας, Νόνης, Χολεύας, Μεζίνι, Παναγιώτου, Γ. Παππάς, Γκουντρουμπής, Χατζής, Παπαϊωάννου (Τσένος, Τζόλης, Κουσιώρας, Τσιάρας, Μερτζανίδης, Κόμνος).
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass