ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

ΑΕΛ: Νέα ομάδα που θέλει πίστωση χρόνου...

* ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΡΟΜΕΟΥ ΚΑΙ ΝΤΕΛΣΟΝ * 1000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Δημοσίευση: 20 Οκτ 2009 2:59 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:38
Η ΑΕΛ πέτυχε, επιτέλους, την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της φετινής Σούπερ Λίγκα κερδίζοντας προχθές την Ξάνθη με 2-0 και πήρε όχι τόσο βαθμολογική ώθηση όσο κυρίως ψυχολογική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η λαρισινή ομάδα χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης και να χαρίσει χαρά στους Λαρισαίους φιλάθλους μετά από αρκετό καιρό.
Αυτό που σίγουρα βλέπουμε ότι η ΑΕΛ είναι μια νέα ομάδα καθώς έφυγαν το καλοκαίρι πολλοί βασικοί παίκτες για διαφόρους λόγους (οικονομικούς ή γιατί ήθελαν να κάνουν άλμα στην καριέρα τους ή δεν ήταν στα πλάνα του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη) αφού στο τελευταίο παιχνίδι έπαιξαν μόνο δύο παίκτες που είχαν θέση πέρυσι στην ενδεκάδα.
Ας δούμε αναλυτικά την ενδεκάδα που αγωνίστηκε στον προχθεσινό αγώνα, ο Μάλαρτζ κάτω από τα δοκάρια είναι καινούργιος ενώ από την αμυντική τετράδα ο μόνος που ήταν βασικός πέρσι ήταν ο Νταμπίζας καθώς ο Μπουκουβάλας και ο Κατσιαρός που αγωνίστηκαν εναντίον της Ξάνθης αποτέλεσαν την περασμένη χρονιά δεύτερη επιλογή πίσω από τους Βέμπερ και Βενετίδη αντίστοιχα.
Στη μεσαία γραμμή οι τρεις από τους πέντε παίκτες που αγωνίστηκαν (Ρομέου, Τουάμα, Σίμιτς) είναι καινούργιοι στην ομάδα, ο Ααράμπ πέρυσι έπαιζε σε άλλη θέση αυτή στα σέντερ μπακ και δεν ήταν βασικός ενώ ο μόνος που μπορεί να θεωρηθεί ότι ανήκε πέρσι στο αρχικό σχήμα είναι ο Τουμέρ Μετίν.
Στην επίθεση αγωνίστηκε ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις που και αυτός αποτελεί καινούργιο ποδοσφαιριστή.
Ουσιαστικά μία ομάδα με δύο παλιούς παίκτες και τρεις που πέρυσι την περισσότερη ώρα την περνούσαν στον πάγκο δεν είναι δυνατόν να μην θέλει πίστωση χρόνου.
Κάποιοι μάλιστα ήρθαν και από άλλη ήπειρο όπως ο Ρομέου ή από χώρα που δεν έχει και ποδόσφαιρο που να μοιάζει με την Ελλάδα. Μάλιστα σε μία αποστροφή του λόγου προς τους παίκτες ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης γύρισε και είπε στα αποδυτήρια ότι ο Μπορέλι που έκανε καριέρα στα Παναθηναϊκό τα δύο πρώτα χρόνια δεν έπαιζε ούτε στο οικογενειακό διπλό γιατί έπρεπε να προσαρμοστεί και κάτι ανάλογο πρέπει να συμβεί και με κάποιους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Δυστυχώς όπως οι «βυσσινί» δεν έχουν τόσες πολλές λύσεις για να υπάρχει μεγάλη ευχέρεια χρονικής περιόδου προσαρμογής.
Η ουσία είναι ότι από δω και πέρα μετά τη νίκη επί της Ξάνθης όλοι πιστεύουν σε καλύτερες μέρες...
ΧΙΛΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
Στο μεταξύ η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Κομοτηνή με αντίπαλο τον Πανθρακικό την ερχόμενη Κυριακή παρέλαβε 1000 εισιτήρια στην τιμή των 15 ευρώ, για τις ανάγκες της φιλάθλων της. Οι φίλοι της λαρισινής ομάδας θα φιλοξενηθούν στις θύρες 5 και 6 του γηπέδου της Κομοτηνής και λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση τις προσεχείς ημέρες.
«ΔΙΠΛΟ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Στις τάξεις των παικτών επικρατεί αισιοδοξία για νίκη και στην Κομοτηνή και χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Παναγιώτη Κατσιαρού: «Δεν φτάνει μια νίκη για να πούμε ότι κάτι κάναμε. Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια απ’ όλους μας για να κάνουμε ένα σερί νικών. Τώρα πάμε στην Κομοτηνή και εύχομαι να πετύχουμε το 'διπλό', όπως κάναμε και πέρσι. Βέβαια, το ματς δεν θα είναι εύκολο. Είδαμε όλοι τον Πανθρακικό πόσο καλό ποδόσφαιρο έπαιξε με την ΑΕΚ και θα μπορούσε να φύγει με αποτέλεσμα από το ΟΑΚΑ. Ωστόσο, αν εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει θα κερδίσουμε».
Η ΜΠΙΓΙΟΝΣΕ ΑΛΛΑΞΕ
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΕΚ-ΑΕΛ
Σε αλλαγή της ημέρας διεξαγωγής του αγώνα της ΑΕΛ με την ΑΕΚ για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, προχώρησε η διοργανώτρια αρχή της Super League μετά από σχετικό αίτημα της διοίκησης του ΟΑΚΑ λόγω του προγραμματισμού συναυλίας της Μπιγιονσέ στο κλειστό του μπάσκετ την ίδια μέρα. Έτσι η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ αντί για την Κυριακή 08/11, τη Δευτέρα 09/11, στις 16:45.
 
ΤΟΥΜΕΡ ΜΕΤΙΝ:
Ανεβήκαμε
ψυχολογικά
Ο Τουμέρ Μετίν ήταν ο παίκτης της ΑΕΛ που άνοιξε το σκορ στο προχθεσινό παιχνίδι με την Ξάνθη και γενικά η απόδοσή του ήταν αρκετά καλή. Μάλιστα όλη τη βδομάδα που μας πέρασε ήταν σε πολύ καλή διάθεση καθώς ήρθε η γυναίκα του ενώ γιόρτασε και τα γενέθλιά του. Ο πρόεδρος της ομάδας Κωστής Πηλαδάκης χαριτολογώντας του είπε ότι η ομάδα φροντίζει όλα τα έξοδα της παραμονής της γυναίκας του αν είναι να σημειώνει διαρκώς τέρματα ενώ θα έχει και επιπλέον εξόδους...Ο Μετίν βέβαια υποσχέθηκε να συνεχίσει τις καλές του εμφανίσεις ενώ σε δηλώσεις του τόνισε τα ακόλουθα:
«Ήταν μια σημαντική νίκη για μας. Θέλαμε πάρα πολύ τους τρεις πρώτους βαθμούς και είμαστε χαρούμενοι που τα καταφέραμε. Πλέον όλα θα πάνε καλύτερα καθώς ανεβήκαμε ψυχολογικά. To χρειαζόμασταν».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass