ΧΘΕΣ ΣΤΟ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΜΕ ΣΚΟΡ 92-49

Φιλική ήττα του Γυμναστικού / Ολύμπια

* ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΕΝΩ ΦΤΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΠΟΒΙΤΣ * ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΚΤΩΝ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2009 3:29 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:38
Φιλικό παιχνίδι χωρίς να κρατηθούν στοιχεία εκτός του τελικού σκορ (κέρδισαν οι γηπεδούχοι με σκορ 92-49) έδωσε χθες ο Γυμναστικός/ Ολύμπια στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη. Αυτό ήταν ένα ακόμη δυνατό τεστ για τους παίκτες του Βαγγέλη Κουτσοκέρα με τον τελευταίο να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για τη συνέχεια. Σίγουρα η ομάδα χρειάζεται και άλλη δουλειά αφού δεν υπήρχε ο απαραίτητος χρόνος που είχαν όλες οι άλλες ομάδες της Α1, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές παικτών στη συνέχεια με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας. Εξάλλου σήμερα το βράδυ αναμένεται να φτάσει και ακόμη ένα μεταγραφικό απόκτημα, ο Πόποβιτς και θα προπονηθεί με όλη την ομάδα την Τρίτη.
ΤΡΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Εν τω μεταξύ σήμερα στο «Divani Caravel Hotel» (Βασ. Αλεξάνδρου 2 - Αθήνα, αίθουσα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Α») και ώρα 13:30, θα πραγματοποιηθεί από τον ΕΣΑΚΕ κοινή συνέντευξη Τύπου των προπονητών των ΚΑΕ με την παρουσία και του αρχηγού-αθλητή της κάθε ομάδας.
Μετά το πέρας της συνέντευξης Τύπου θα ακολουθήσει ελεύθερη συζήτηση των προπονητών και παικτών κάθε ΚΑΕ με εκπροσώπους των ΜΜΕ.
Επίσης, στην αίθουσα «ΜΥΚΗΝΑΙΣ» και ώρα 14:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την ΚΕΔ/ΕΟΚ, τους προπονητές και τους διαιτητές της Α1 Μπάσκετ. Εν συνεχεία και ώρα 16:30 θα πραγματοποιηθεί, στην ίδια αίθουσα, συνάντηση με την ΚΕΔ/ΕΟΚ και τους Τεχνικούς Παρατηρητές της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Μπάσκετ. Από τον Γυμναστικό / Ολύμπια θα δώσει το «παρών» τόσο ο προπονητής της ομάδας Βαγγέλης Κουτσοκέρας όσο και ο παίκτης Γιάννης Παπαχρήστου και ο τιμ μάνατζερ Μιχάλης Μπότσιος. Η προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ για να προλάβουν τόσο ο προπονητής όσο και ο παίκτης να επιστρέψουν από την πρωτεύουσα.
ΑΥΡΙΟ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ «IMPERIAL»
Αύριο το μεσημέρι θα γίνει και η παρουσίαση του σήματος αλλά και των εισιτηρίων διαρκείας του Γυμναστικού / Ολύμπια. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Imperial» και αν έχει φτάσει το αθλητικό υλικό τότε θα παρουσιαστεί και η νέα φανέλα που θα εμπεριέχει τόσο τα πορτοκαλί της Ολύμπια όσο και τα πράσινα του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass