ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Γ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑ

Τα πρώτα συμπεράσματα

Δημοσίευση: 15 Οκτ 2009 3:07 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:37
Τον οικοδεσπότη του τουρνουά «Α. Βαρίκας», Πανιώνιο, αντιμετωπίζει σήμερα στις 19:30 ο Γ.Σ. Ολύμπια Λάρισας στο κλειστό της Αρτάκης. Χωρίς τον Μάρκο Πόποβιτς που ακόμα δεν έχει ενσωματωθεί στην ομάδα και τους τραυματίες Τζακόπουλο (μέση) και Τριχόπουλο (μετατάρσιο) θα αγωνισθεί η λαρισινή ομάδα.
Ο τεχνικός της λαρισινής ομάδας, Βαγγέλης Κουτσουκέρας, δήλωσε για τη συμμετοχή του Γ.Σ. Ολύμπια στο τουρνουά του «Α. Βαρίκας» στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ: «Είναι παιχνίδια που θα βοηθήσουν για να δούμε σε τι κατάσταση είμαστε. Στο παιχνίδι του Κυπέλλου με τα Τρίκαλα -λόγω των πολλών απουσιών- δεν βοήθησε η αναμέτρηση να δούμε τι κάνουμε. Τώρα είναι καλή ευκαιρία να δούμε πού βρισκόμαστε, καθώς έχουν προστεθεί και οι τελευταίοι παίκτες που αποκτήθηκαν. Ότι θέλουμε σίγουρα δουλειά, εννοείται, δεν είμαστε έτοιμοι, αλλά τουλάχιστον θα έχουμε την ευκαιρία απέναντι στον Πανιώνιο και γενικά στο τουρνουά να δούμε πού είμαστε από πλευράς ετοιμότητας».
Στο μεταξύ, τη Δευτέρα αναμένεται να πάρει στα χέρια του την αθλητική βίζα ο Μάρκο Πόποβιτς και αμέσως θα ταξιδέψει για τη χώρα μας, προκειμένου το ίδιο βράδυ να βρίσκεται στη Λάρισα για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass