ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ «Ε» ΤΖΗΜΑΣ - ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

Όταν ο πρώην συνάντησε το νυν...

* ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ...

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2009 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:36
Ο Γιάννης Τζήμας από χθες ανέλαβε και με... βούλα τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή διοίκησης (όπως θα είναι ο τίτλος του...) της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. και η μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις μόλις ανέλαβε τη θέση που του εμπιστεύτηκε ο πρόεδρος Κωστής Πηλαδάκης ήταν η συνάντηση με τον τελευταίο Λαρισαίο διευθυντή (αποχώρησε το 1996) Θανάση Παπουτσή, που ήταν ο μακροβιότερος αλλά και ιδιαίτερα αγαπητός.
Η συνάντηση έγινε παρουσία της «Ε» και ο Θανάσης Παπουτσής μόλις τον είδε του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Ο Γιάννης Τζήμας τον ευχαρίστησε και τον ρώτησε τι συμβουλές θα μπορούσε να του δώσει.
Ο πρώην, με την ευγένεια που τον διακρίνει αλλά και με τη μεγάλη εμπειρία, τόνισε: «Σε παρακολουθώ από μικρό παιδί, γιατί ξέρεις ότι και εγώ υπήρξα ο πρώτος διαιτητής του μπάσκετ της Λάρισας. Μέχρι τώρα όπου ασχολήθηκες πέτυχες και χαίρομαι που ένας Λαρισαίος αναλαμβάνει τη θέση αυτή».
Και όταν η «Ε» τον ρώτησε τι συμβουλές θα έδινε στο νέο διευθυντή για να πετύχει όπως έκανε εκείνος επί χρόνια στο πιο νευραλγικό πόστο της Π.Α.Ε., απάντησε: «Πρώτα απ’ όλα πρέπει να ξέρει ότι όταν η ομάδα κάνει νίκες όλοι θα είναι κοντά του, αλλά στα δύσκολα θα φαίνονται οι πραγματικοί φίλοι. Η θέση είναι δύσκολη και για να πετύχει θα πρέπει να είναι φίλος με όλους του συνεργάτες του που και αυτοί με τη σειρά τους θα πρέπει να δίνουν στα δύσκολα, όπως τώρα που η ομάδα έχει αγωνιστική κάμψη, τον καλύτερο εαυτό τους.
Ο διευθυντής μιας ομάδας συναναστρέφεται με πολλούς ανθρώπους εσωτερικά, αλλά και εξωτερικά. Γνωρίζει τα προβλήματα του καθενός, ενώ προσπαθεί να διατηρήσει και την εξωτερική εικόνα της ομάδας.
Το βασικό είναι ότι πρέπει να αφήνει τα προβλήματα σπίτι και ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές του να αναγκάζεται να απαντάει μ’ ένα χαμόγελο.
Επίσης, θέλω να τονίσω ότι εμείς και εννοώ σε συνεργασία με όλες τις διοικήσεις που συνεργάστηκα πάντα με τους οργανωμένους είχαμε πολύ καλή σχέση και με προβληματίζει διαβάζοντας στην εφημερίδα ότι κάθε αγώνα δεχόμαστε πρόστιμο 8.000 ευρώ.
Αυτό που θέλω να συμβουλεύσω τον Γιάννη είναι ότι πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι για τη συνέχεια και να κερδηθεί το παιχνίδι με την Ξάνθη. Θα το δω και εγώ με την ίδια αγωνία όπως και όλοι οι Λαρισαίοι φίλαθλοι».
Και αφού τον αγκάλιασε του είπε: «Γιάννη εύχομαι να πετύχεις στα νέα σου καθήκοντα».
Η ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. για την πρόσληψη του Γιάννη Τζήμα ανέφερε τα ακόλουθα: «Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ανακοινώνει την ανάληψη των καθηκόντων του γενικού διευθυντή Διοίκησης από τον κ. Γιάννη Τζήμα και εκφράζει την ικανοποίησή της για την ένταξη στις τάξεις της μιας από τις πλέον επιτυχημένες προσωπικότητες της σύγχρονης αθλητικής ιστορίας της Λάρισας.
Η οργάνωση και ο συντονισμός λειτουργίας και δράσης μεταξύ των τμημάτων της εταιρίας αποτελούν το βασικό αντικείμενο ευθύνης του 42χρονου νέου στελέχους της ομάδας, αφού εκτιμήθηκαν τα ανάλογα προσόντα που επέδειξε κατά την πολύχρονη προσφορά του στον χώρο του μπάσκετ και κατά συνέπεια η εμπειρία του στις απαιτήσεις του επαγγελματικού αθλητισμού.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, μεταξύ άλλων, ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής Γιάννης Τζήμας ως παίκτης είναι ο ρέκορντμαν συμμετοχών του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας από τη σύσταση του επαγγελματικού μπάσκετ στη χώρα μας, ενώ ως προπονητής συνέδεσε το όνομά του με την άνοδο τριών θεσσαλικών ομάδων στην Α1 κατηγορία, του Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας, της Ολύμπια Λάρισας, καθώς και του Α.Σ. Τρίκαλα».
ΑΜΦΙΒΟΛΟΙ ΔΥΟ
Στο μεταξύ, συνεχίστηκε χθες το πρωί η προετοιμασία της Α.Ε.Λ. για το παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη στο Αλκαζάρ στις 4.45 μ.μ. και ο τεχνικός, Μαρίνος Ουζουνίδης, μετράει μία σίγουρη απουσία, αυτή του Γιαννακόπουλου, ενώ αμφίβολος είναι ο Σιμόν Αμπουχατζίρα.
Επίσης, τραυματίας είναι και ο νεαρός Κολοβέτσιος, που χθες έκανε γυμναστήριο, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο νεαρός Καρανίκας, που θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δέκα μέρες λόγω ενός προβλήματος στο πόδι του για να μην υπάρξουν επιπλοκές.
Η χθεσινή προπόνηση περιελάμβανε κάποια κομμάτια κατοχής και διατήρησης μπάλας, ενώ σήμερα θα φανούν τα πρώτα του αγωνιστικά πλάνα για το παιχνίδι της Ξάνθης.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass