ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΕΡΤ

Αγωνία για τα τηλεοπτικά στον ΓΣ Ολύμπια

ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΠΟΒΙΤΣ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2009 2:58 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:36
Όπως όλες οι ομάδες στην Α1 του ελληνικού μπάσκετ έτσι και ο ΓΣ Ολύμπια Λάρισας αγωνιά ιδιαίτερα για ένα βασικό τομέα εσόδων που δεν είναι άλλος από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Μέχρι στιγμής - 12 ημέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος- δεν έχει αποφασιστεί αν η ΕΡΤ θα κάνει την ανάλογη πρόταση και η λαρισινή ομάδα στην πρεμιέρα παίζει με έναν από τους πιο «εμπορικούς» αντίπαλους που είναι ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και προχωρούν εκ του ασφαλούς. Το θέμα όμως είναι τι θα γίνει με τις υπόλοιπες ομάδες.
Όσον αφορά τώρα στα αγωνιστικά νέα του ΓΣ Ολύμπια χθες πραγματοποιήθηκε η προπόνηση με όλους τους παίκτες (γιατί την Κυριακή προπονήθηκαν μόνο οι ξένοι) και έτσι ο τεχνικός Βαγγέλης Κουτσοκέρας έχει την ευκαιρία να τους βλέπει όλους στο γήπεδο. Πλέον μένει να έρθει και ο Πόποβιτς για να φανεί αν θα χρειαστεί και άλλον, ή άλλους, παίκτες η ομάδα.
Σχετικά με τα φιλικά ο ΓΣ Ολυμπία θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να πάρει μέρος στο τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας» και το πρόγραμμα είναι το εξής:
Πέμπτη 15/10/2009
Ηλυσιακός – ΑΕΚ 17.30
Πανιώνιος – ΓΣ Ολύμπια Λάρισας 19.30
Παρασκευή 16/10/2009
ΑΕΚ – ΓΣ Ολύμπια Λάρισας 17.00
Πανιώνιος – Ηλυσιακός 19.00
Την Κυριακή το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη η λαρισινή ομάδα θα παίξει με τον Άρη ενώ την επόμενη Τετάρτη πιθανότατα θα αγωνιστεί με τον Πιερικό.
Ο ΝΤΑΣΤΙΝ ΣΑΛΣΜΠΕΡΙ
Το πιο πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα του ΓΣ Ολύμπια, Ντάστιν Σάλσμπερι μίλησε χθες και στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου αναφέροντας τα εξής: «Γνώρισα τους νέους μου συμπαίκτες και τον προπονητή, ξέρω ότι έχω έρθει σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης και θα προσπαθήσω με την απόδοσή μου να δικαιώσω τον προπονητή μου για την επιλογή του. Μου έχουν πει ότι οι δυο ομάδες της πόλης έγιναν μια και αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό, καθώς πλέον όλος ο κόσμος θα μας υποστηρίζει. Ποντάρουμε πολύ στην συμπαράσταση του για να πετύχουμε τους στόχους μας».
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass