ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Με προβλήματα στην τελική ευθεία η ΑΕΛ

ΝΟΚ ΑΟΥΤ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ - ΔΥΣΚΟΛΑ Ο ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 2009 2:54 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:36
Ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής περιόδου έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά τις πρώτες έξι αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα, στο οποίο βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, δίνει η ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο Αλκαζάρ με αντίπαλο την Ξάνθη και μοναδικός στόχος είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών που θα δώσουν βαθμολογική και ψυχολογική ώθηση τους «βυσσινί». Δυστυχώς κάθε άλλο αποτέλεσμα θα θεωρηθεί αποτυχία...
Είναι η πρώτη φορά που η ΑΕΛ καλείται να παίξει αποκλειστικά για το αποτέλεσμα ενώ το σίγουρο είναι ότι θα έχει τη στήριξη των Λαρισαίων φιλάθλων που δείχνουν να στηρίζουν την ομάδα παρά την πικρία τους από τα άσχημα αποτελέσματα της φετινής σεζόν.
Δυστυχώς το ξεκίνημα της προετοιμασίας για το κρίσιμο αυτό παιχνίδι ήταν γεμάτο προβλήματα καθώς ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης είχε απόντες και παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.
Αναλυτικά απόντες από τη χθεσινή προπόνηση ήταν ο Μετίν (πήρε άδεια να μεταβεί στην Αθήνα για να πάρει τη σύζυγό του που ήρθε από Κωνσταντινούπολη), Μπουκουβάλας (υποχρεώσεις με την εθνική Ελπίδων της Ελλάδας), Ααράμπ (υποχρεώσεις με την εθνική Ελπίδων του Βελγίου), Κολοβέτσιος (γύρισε με πρόβλημα τραυματισμού από τις υποχρεώσεις του με την εθνική Νέων) ενώ μόνοι τους γυμνάστηκαν οι: Γιαννακόπουλος (έχει πρόβλημα στο πέλμα και θεωρείται απίθανο να αγωνιστεί την Κυριακή), Αμπουχατζίρα (είναι εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του), Βλασόπουλος (πρόβλημα στους κοιλιακούς αλλά σήμερα θα πάρει μέρος στην προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα), Ντέλσον (ακολουθεί πρόγραμμα βελτίωσης φυσικής κατάστασης και σήμερα θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα), Ιγγλέσιας (ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας και πιθανότατα σήμερα θα γυμναστεί με την ομάδα), Καρανίκας (αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού ο νεαρός που προπονείται με την ανδρική ομάδα αν και δεν υπέγραψε ακόμα επαγγελματικό συμβόλαιο).
Η ουσία είναι ότι η πρώτη προπόνηση αυτής της βδομάδας ξεκίνησε με τον Ουζουνίδη να έχει ελάχιστους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και ελπίζει ότι σήμερα η κατάσταση θα βελτιωθεί και οι ενδείξεις δείχνουν ότι ο προπονητής της ΑΕΛ δεν θα μπορεί να υπολογίζει μάλλον τον Γιαννακόπουλο και τον Αμπουχατζίρα.
Σήμερα η προπόνηση θα γίνει το πρωί.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass