ΦΤΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΑΛΣΜΠΕΡΙ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΓΣ ΟΛΥΜΠΙΑ

Από τη Φιλαδέλφεια στη… Λάρισα

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΝΤΕΜΟΝΤ ΓΚΡΙΝ

Δημοσίευση: 10 Οκτ 2009 23:23 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:36
Ένας ακόμη Αμερικανός παίκτης φτάνει για λογαριασμό του ΓΣ Ολύμπια Λάρισας. Η νεοσύστατη ομάδα περιμένει την άφιξη του Ντάστιν Σάλσμπερι από την πόλη της Φιλαδέλφειας. Ο Ντάστιν Σάλμπσερι θα είναι μια καλή προσθήκη δύο εβδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας (ξεκινάει στις 24 Οκτωβρίου και παίζει με τον ΠΑΟ στην πρεμιέρα). Ο Ντάστιν Σάλσμπερι θεωρείται ένας γρήγορος σούτινγκ γκαρντ που από το 2003 ως το 2007 έπαιζε στο NCAA με την ομάδα Τεμπλ. Στην πρώτη του σεζόν είχε 19 λεπτά συμμετοχής ενώ στην τελευταία του έφτασε τα 33. Ανοδική πορεία είχε χρόνο με το χρόνο και στους πόντους αφού στο τέλος κατάφερε να πετυχαίνει 16.4 κατά μέσο όρο.
Το 2007 - 2008 πήγε στη Γαλλία όπου έπαιξε με την Ορλεάνη. Σε 28 ματς είχε μέσο όρο 21 λεπτά και 8.9 πόντους. Πέρυσι έπαιζε στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Μπραουνσβέιν. Μάλιστα θα γιορτάσει και τα 25α γενέθλιά του στη Λάρισα αφού είναι γεννημένος στις 19 Οκτωβρίου του 1984.
Ένα βασικό συμπέρασμα πάντως από τις έως τώρα προπονήσεις της λαρισινής ομάδας είναι το γεγονός πως ο Ντεμόντ Γκριν είναι μια σπουδαία μονάδα με μεγάλη εμπειρία. Δείχνει πως θα βοηθήσει αρκετά και το τεχνικό τιμ «τρίβει» τα χέρια του από ικανοποίηση. Δεν είναι τυχαίο τελικά το ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ήταν από τα βασικά στελέχη της εθνικής Γερμανίας.
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ «ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΑΡΙΚΑΣ»
Ο ΓΣ Ολύμπια εν τω μεταξύ θα λάβει μέρος και στο τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας» και τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Πανιώνιο θα θεωρηθούν σημαντικά τεστ για την πορεία της ομάδας. Η άλλη ομάδα που θα συμμετάσχει στο τουρνουά θα είναι ο Ηλυσιακός με τον οποίο όμως δεν θα παίξει ο ΓΣ Ολύμπια. Όσον αφορά σε άλλα φιλικά παιχνίδια υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να παίξει ένα παιχνίδι με τον Άρη.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
Ο δήμαρχός Λάρισας, Κώστας Τζανακούλης ήταν εκ των βασικών συνεργατών για την τελική συνένωση των δύο λαρισινών ομάδων. Έτσι θα είναι και εκ των πρωταγωνιστών και στην παρουσίαση του ενιαίου σήματος. Ο δισκοβόλος του ΓΣΛ και η πορτοκαλί μπάλα της Ολύμπια ενώθηκαν και η παρουσίαση του αποτελέσματος θα γίνει (εκτός συγκλονιστικού απροότπου) στο χώρο του δημοτικού συμβουλίου.
ΠΟΠΟΒΙΤΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ Ή ΔΥΟ
Ο Πόποβιτς είναι ο παίκτης που θεωρείται παίκτης του ΓΣ Ολύμπια. Ωστόσο ακόμα δεν έχει έρθει στη Λάρισα. Αφού θα κανονίσει κάποια θέματα σχετικά με τη βίζα του θα έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα στα τέλη της εβδομάδας. Τότε ο τεχνικός, Βαγγέλης Κουτσοκέρας με τους συνεργάτες τους Θρασύβουλο Λιάγκα και Βλάντο Μαϊστρένκο θα δούνε πώς είναι η ομάδα και ίσως ζητήσουνε ακόμα ένα ή και δύο Έλληνες παίκτες.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass