ΧΘΕΣ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (2-2)

Ισοπαλία παραχώρησαν οι Νέοι U-17 της ΑΕΛ

* ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΑΝ 2-0 ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΔΥΟ ΠΕΝΑΛΤΙ

Δημοσίευση: 03 Οκτ 2009 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:33
Σε αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 4ης αγωνιστικής του οικείου πρωταθλήματος της Super League, οι Νέοι U-17 της ΑΕΛ παραχώρησαν στην αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα, ισοπαλία με σκορ 2-2.
Το παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο των Δένδρων παρουσία 100 περίπου φιλάθλων, είχε συναρπαστική εξέλιξη, καθώς οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με 2-0 αλλά ισοφαρίστηκαν με δυο πέναλτι.
Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με τους παίκτες της ΑΕΛ να παίρνουν πρώτοι το προβάδισμα, να είναι καλύτεροι σε εκείνο το διάστημα και να καταγράφουν τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ. Το σκορ άνοιξε ο Τσένος με ωραίο σουτ στο 15’ μετά από βαθιά μπαλιά ακριβείας του Παπαϊωάννου, ενώ το 2-0 έκανε ο Κανάκης στο 32’ με έξοχη καρφωτή κεφαλιά μετά από κόρνερ του Παναγιώτου. Ενδιάμεσα οι Νέοι της ΑΕΛ έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Παπαϊωάννου (22’-στο σουτ που επιχείρησε ο γκολκίπερ Χαρίσης απέκρουσε την μπάλα), Γκαλίτσιο (23’-στο πλασέ που έκανε μετά από κόρνερ του Τσένου απέκρουσε πάνω στη γραμμή αμυντικός των Ιωαννίνων). Ο ΠΑΣ, όμως, ήταν αυτός που μείωσε στο 35’ όταν ο Τσακανίκας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Ιωάννου, όταν ανατράπηκε από τον Κανάκη. Το μπαράζ των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε και στις αρχές του 2ου ημιχρόνου με τετ-α-τετ του Παπαϊωάννου στο 50’ από θαυμάσια μπαλιά του Αλεξόπουλου και κοντινή κεφαλιά του Γκουντρουμπή στο αμέσως επόμενο λεπτό, όπου ο πορτιέρο των φιλοξενουμένων κράτησε το σκορ στο 2-1. Οι «βυσσινί» δεν κατάφεραν να διευρύνουν το σκορ κι έτσι οι Γιαννιώτες ισοφάρισαν – ξανά με πέναλτι – το οποίο αυτή τη φορά εκτέλεσε εύστοχα ο Ζιώγος στο 71’(σ.σ. ο Σδράβος ανατράπηκε από τον Παναγιώτου). Στα τελευταία λεπτά του αγώνα, μάλιστα, θα μπορούσαν οι φιλοξενούμενοι να πάρουν ακόμη και τη νίκη με τους Σδράβο στο 79’ (απέκρουσε σωτήρια ο Παπαγιάννης), Κωσταγιάννη 85΄(σε παράλληλη σέντρα του Ζιώγου) και Ζιώγο στο 89ο λεπτό, που δεν κατάφερε να νικήσει τον Παπαγιάννη.
Γενικά έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΛ ήταν σαφώς ανώτερη στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να είχε «κλειδώσει» τη νίκη, ενώ στην επανάληψη ο ΠΑΣ ανέβασε αισθητά την αποδοσή του και δημιούργησε στο τέλος τις προϋποθέσεις να κατακτήσει ακόμη και...τρίποντο.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Η διαιτητής Ανδρομάχη Τσιοφλίκη σε ένα ματς όπου έγιναν και αρκετά δυνατά τάκλιν από τους ενθουσιώδες νεαρούς ποδοσφαιριστές, προσπάθησε να είναι ακριβοδίκαιη και εκτιμούμε ότι πέτυχε στο έργο της.
Ήταν κοντά στις φάσεις, έτρεξε πάρα πολύ και εφαρμόζοντας τους κανονισμούς, έδειξε συνολικά οκτώ κίτρινες κάρτες, πέντε σε παίκτες της ΑΕΛ και τρεις στους Γιαννιώτες.
Ορθά υπέδειξε τα δυο πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ, ενώ γενικά με την παρουσία της έδειξε ότι μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά στον χώρο της διαιτησίας, δουλεύοντας όμως ακόμη πάρα πολύ και προσπαθώντας να διορθώσει τυχόν αδυναμίες της.
Και βέβαια, όσο λιγότερο άγχος θα έχει, τόσο και πιο εύκολο θα γίνεται τα έργο της.
Κανένα πρόβλημα δεν είχαν και οι δυο συνεργάτες της, η κ.Κομισοπούλου και ο κ.Τσάμπας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΑΕΛ (Χρήστος Καπελιάνης): Παπαγιάννης, Παναγιώτου, Τέγος (65’ Κουσιώρας), Γκαλίτσιος (87’ Κόμνος), Κανάκης, Τζιόλης, Παπαϊωάννου, Αλεξόπουλος, Γκουντρουμπής (72’ Κρίτσας), Ναούμ (46’ Τσιάρας), Τσένος
ΠΑΣ Γιάννινα(Γιώργος Τσαρπέλος): Χαρίσης, Πάτρας (74’ Λισγάρας), Κοτζιάς, Οικονόμου, Νασούλης, Τσουμάνης (80’ Μπλέτσας), Σδράβος, Τσακανίκας, Ζιώγος, Ιωάννου, Τζόκας (52’ Κωσταγιάννης)
*Το διαιτητικό τρίο συνεχάρη στο τέλος ο Καρδιτσιώτης παρατηρητής διαιτησίας Βαγγέλης Τίκας.
*Το παιχνίδι παρακολούθησαν και οι τεχνικοί υπεύθυνοι των μικτών της ΕΠΣΛ, Τάσος Μπεριτζάς, Δημήτρης Τσέτσιλας, Ηλίας Σελιώνης.
*Γιατρός αγώνα ήταν ο Γιώργος Λυσσόβας, που έχει ως χόμπι το ψάρεμα.
*Φίλαθλοι και από τα Γιάννινα βρέθηκαν στο γήπεδο των Δένδρων και έμειναν ενθουσιασμένοι από τις εγκαταστάσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ.
*Άτυχος στάθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Αλέξανδρος Γκαλίτσιος της ΑΕΛ, ο οποίος αποχώρησε από το ματς στο 87΄ και χρειάστηκε στο τέλος η βοήθεια από δυο συμπαίκτες του, για να πάει υποβασταζόμενος στα αποδυτήρια.
ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
11:00 Άρης-Πανθρακικός
14:00 SKODA Ξάνθη-Ηρακλής Θ.
16:00 ΠΑΟΚ-Νέα Καβάλα
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε τρεις αγώνες)
Πανθρακικός       9
ΠΑΟΚ        7
ΑΕΛ 5 (4αγ.)
ΠΑΣ Γιάννινα       4(4αγ.)
SKODA Ξάνθη    4
Ηρακλής     4
Άρης 3
Νέα Καβάλα        0
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass