ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Στη Λάρισα ο πρόεδρος της Δ.Ε.Μ.Α.

* ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΔΕΜΑ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2009 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:30
Μεσογειακό... «άρωμα» σήμερα στη Λάρισα, καθώς θα βρίσκεται ο πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων Αμάρ Αντάντι για να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις που είναι εμπλεκόμενες στους Μεσογειακούς Αγώνες του 2013 που θα γίνουν σε Λάρισα και Βόλο.
Συγκεκριμένα θα επισκεφθεί μαζί με την εκτελεστική επιτροπή (τους αντιπροέδρους κ. DenisMasseglia και MounirSabet, τον ταμία κ. Κίκη Λαζαρίδη και τη συνεργάτιδα του προέδρου κ. SophieMetais) το στρατόπεδο Τζήμα που θα γίνει το λαρισινό Μεσογειακό Χωριό, το ιππικό κέντρο, το γήπεδο της Α.Ε.Λ., αλλά και το κολυμβητήριο στη Νέα Πολιτεία, για να δει αν έχουν προχωρήσει τα έργα μια και δεν θέλει να συμβεί ό,τι στους Μεσογειακούς Αγώνες της Πεσκάρα που τα έργα ετοιμάστηκαν λίγες μέρες πριν την έναρξη των Αγώνων!
Η επίσημη υποδοχή θα γίνει στις 10.40 στο Στρατόπεδο Τζήμα από το δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη και τα λαρισινά μέλη της οργανωτικής επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων 2013 Θανάση Μητσιό και Αγγέλα Βενέτη. Τον κ. Αντάντι θα συνοδεύει ο πρόεδρος και η διευθύνουσα σύμβουλο της Οργανωτικής Επιτροπής κ.κ. Ερωτόκριτος Νεόφυτος και Φανή Κουτρουμπά.
ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης στη Λάρισα έχει ως ακολούθως:
10.40 Υποδοχή στο στρατόπεδο Τζήμα
11.00 Νέο Γήπεδο Α.Ε.Λ. – Τέννις
11.20 Ιππικό Κέντρο
11.40 Κολυμβητήριο Νέας Πολιτείας
12.00 Παζάρι – Γεύμα
13.00 Αναχώρηση
ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ Δ.Ε.Μ.Α.
Με την παρουσία του γενικού γραμματέα Αθλητισμού κ. Σταύρου Δουβή και του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρου Καπράλου, πραγματοποιήθηκαν χθες στο χώρο του Ανοιχτού Κολυμβητηρίου του ΟΑΚΑ τα εγκαίνια των νέων γραφείων της Δ.Ε.Μ.Α. στην Αθήνα, όπου είναι και η μόνιμη έδρα του διεθνούς αυτού Θεσμού.
Το πλήρες κόστος κατασκευής των νέων γραφείων της Δ.Ε.Μ.Α. ανέλαβε το Υπουργείο Πολιτισμού, σε εκτέλεση της συμφωνίας μεταξύ του διεθνούς αυτού θεσμού και της Πολιτείας που είχε υπογραφεί το 2006.
Η τελετή των εγκαινίων που οργάνωσε ο γενικός γραμματέας της Δ.Ε.Μ.Α. και πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας κ. Ισίδωρος Κούβελος, έγινε σε στενό κύκλο καλεσμένων, και παρέστησαν, εκτός από τα μέλη του Εκτελεστικού (οι αντιπρόεδροι κ. DenisMasseglia και MounirSabet, ο γενικός γραμματέας κ. Ισίδωρος Κούβελος, o Ταμίας της Δ.Ε.Μ.Α. κ. Κίκης Λαζαρίδης και η συνεργάτης του προέδρου κ. SophieMetais. , με επί κεφαλής τον πρόεδρο κ. AmarAddadi) ο γενικός γραμματέας της Ε.Ο.Ε. κ. Μανώλης Κατσιαδάκης, οι πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος της Οργανωτικής Επιτροπής των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 κ.κ. Κρίτων Νεόφυτος και Φανή Κουτρουμπά και ο γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ κ. Κυριάκος Γιαννόπουλος.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass