ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. ΜΕ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (4.45 μ.μ.)

Αυτός ο αγώνας δεν πρέπει να χαθεί...

* ΠΗΛΑΔΑΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ: «ΔΩΣΤΕ ΤΟ 100% ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΑΣ» * ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΕΛΕΣΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΕΝΔΡΑ ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2009 2:46 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:30
Τον πιο κρίσιμο αγώνα από πλευράς ψυχολογίας αλλά και οριοθέτησης στόχων δίνει σήμερα η Α.Ε.Λ. στο Αλκαζάρ στις 4.45 μ.μ. (ΣΚΑΪ) με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και με νίκη η λαρισινή ομάδα θα αποκτήσει καλύτερη ψυχολογία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, καθώς στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.
Η λαρισινή ομάδα θέλει να κερδίσει για να στείλει μήνυμα ότι και φέτος θα είναι δυνατή ενώ οι παίκτες καλούνται να δικαιώσουν τον τεχνικό Μαρίνο Ουζουνίδη που τους επέλεξε, αλλά και τη διοίκηση που δαπάνησε σημαντικό ποσό για να τους αποκτήσει (κάποιους και με μεταγραφή).
Με μία επιτυχία είναι βέβαιο ότι η Α.Ε.Λ. ψυχολογικά θα συνέλθει, αλλά και βαθμολογικά θα της φύγει σημαντικό άγχος.
Στο μεταξύ, χθες στα Δένδρα, πριν την προπόνηση, η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. τέλεσε αγιασμό για να σταματήσουν οι τραυματισμοί (τρεις αυτή τη βδομάδα, Ιγγλέσιας, Αμπουχατζίρα, Ντέλσον), ενώ νωρίτερα ο πρόεδρος της ομάδας, Κωστής Πηλαδάκης, παρουσία του αντιπροέδρου Κώστα Κωνστάντου και χωρίς να είναι παρόν το τεχνικό επιτελείο, μίλησε στους ποδοσφαιριστές. Είναι η πρώτη φορά που μίλησε ο πρόεδρος τη φετινή σεζόν στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και ήθελε να στείλει ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τους ζήτησε να δώσουν το 100% των δυνάμεών τους στο σημερινό παιχνίδι και τους τόνισε ότι έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Τους είπε ότι θέλει στο σημερινό παιχνίδι να είναι μαχητές και θεωρεί αδιανόητο κάποιος να μην τα δώσει όλα. Στάθηκε στο πάθος που πρέπει να έχουν οι ποδοσφαιριστές στο σημερινό παιχνίδι. Πιστεύει στην ανάκαμψη της ομάδας και ελπίζει να μην τον διαψεύσουν οι ποδοσφαιριστές που έχουν όλοι πολύ καλά στοιχεία, γι’ αυτό άλλωστε και τους επέλεξε. Άλλωστε, τόσο αυτοί που είναι καιρό στην ομάδα όσο και αυτοί που έχουν έρθει, έχουν πολύ καλά στοιχεία και τα έχουν δείξει και περιμένει να παίξουν καλύτερα.
Ο κ. Πηλαδάκης ανέβασε και τους τόνους της φωνής του κάποια στιγμή (αν και η ομιλία του κράτησε λίγο) για να δείξει πόσο σημαντικό είναι το σημερινό παιχνίδι θέλοντας να τους δείξει ότι και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.
Και σίγουρα με την ομιλία του ο πρόεδρος έδειξε ότι υπάρχει και πεπερασμένη υπομονή για όλους καθώς και ο ίδιος γνωρίζει ότι κάθε άσχημο αποτέλεσμα παρά την πολύ καλή ποιότητα που έχει η ομάδα αυξάνει τη βαθμολογική πίεση αλλά και την ψυχολογική από τον κόσμο.
Στη συνέχεια η ομάδα έκανε προπόνηση στην οποία πήραν μέρος αλλά επιφυλακτικά ο Ντέλσον και ο Μετίν, ενώ δεν θα είναι στη διάθεση του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη οι τραυματίες Ιγγλέσιας και Αμπουχατζίρα, αλλά και ο Κυριακίδης που ακόμα είναι ανέτοιμος.
Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ
Για την ενδεκάδα ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης έδειξε ότι θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια ο Μάλαρζ στην άμυνα δεξιά ο Μπουκουβάλας και αριστερά ο Βενετίδης ενώ σέντερ μπακ θα είναι ο Μελίσσης με το Νταμπίζα. Στη μεσαία γραμμή θα παίξουν ο Ααράμπ, ο Βλασόπουλος (μικρή πιθανότητα έχει ο Ντέλσον) και ο Τουάμα ενώ στην επίθεση θα αγωνισθούν ο Γιαννακόπουλος, ο Ντε Νίγκρις και ο Μετίν (αν δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του θα αγωνισθεί ο Σίμιτς).
Ο τεχνικός της ομάδας σε σχέση με την ενδεκάδα του τελευταίου αγώνα στο Καυταντζόγλειο με τον Ηρακλή κάνει αρκετές αλλαγές (νέα πρόσωπα οι: Μπουκουβάλας, Τουάμα, Βλασόπουλος, Ντε Νίγκρις και Γιαννακόπουλος και σε άλλη θέση ο Ααράμπ) άλλες αναγκαστικές και άλλες αγωνιστικές και δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από νίκη.
Αυτό το παιχνίδι ξέρουν όλοι, κάτι που τόνισε ο Ουζουνίδης στην προχθεσινή συνέντευξη Τύπου, ότι δεν πρέπει να χαθεί.       
Στην αποστολή εκτός των παικτών που αναφέραμε έχουν συμπεριληφθεί και οι: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Κατσιαρός, Ρομέου, Κάσας.
ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Η Π.Α.Ε. Α.Ε.Λ. 1964 ενημερώνει ότι έχει παραληφθεί και η τελευταία παρτίδα καρτών διαρκείας, δηλαδή όσων η συναλλαγή έγινε μέχρι και 21/9. Η διάθεσή τους άρχισε χθες από το «Vissini Store» και θα συνεχίσει μέχρι σήμερα τις 3 μ.μ. Στη συνέχεια οι κάτοχοί τους μπορούν να τις παραλαμβάνουν από την μπουτίκ του σταδίου Αλκαζάρ, ενόψει της διεξαγωγής του αγώνα με τον Π.Α.Σ. Γιάννινα.
Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η είσοδός τους στο στάδιο για τον σημερινό αγώνα θα γίνεται αποκλειστικά με την επίδειξη της κάρτας (δεν ισχύει πλέον η απόδειξη αγοράς), γι’ αυτό και παρακαλούνται να σπεύσουν για την παραλαβή τους.
Επίσης καλούνται όλοι οι δικαιούχοι κάρτας μέλους της «Παιδικής Κερκίδας - Όλυμπος», να τις παραλάβουν και αυτοί μέχρι σήμερα στις 3 μ.μ. από το «Vissini Store». Υπενθυμίζεται ότι για την παραλαβή τους, πλην των δικαιολογητικών που έχουν ήδη κατατεθεί, απαιτείται η δήλωση διεύθυνσης κατοικίας του κατόχου, καθώς και τηλεφώνου επικοινωνίας. 
Ο Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ
Στην αποστολή του Π.Α.Σ. Γιάννινα για το σημερινό παιχνίδι με την Λάρισα στο «Αλκαζάρ» είναι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.
Ο Έλληνας τερματοφύλακας που αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού συμμετείχε κανονικά στη χθεσινή προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου.
Αντίθετα εκτός αποστολής έμεινε ο Κώστας Μενδρινός που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε ενώ παράλληλα δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει και ο Πατρίκ Ντιμπαλά που είχε αποβληθεί στο προηγούμενο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ. Στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται και δύο πρώην παίκτες της Α.Ε.Λ. ο Ηλίας Κώτσιος και ο Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο.   
Πιο αναλυτικά την αποστολή του Π.Α.Σ. Γιάννινα αποτελούν οι: Σικαλιάς, Ελευθερόπουλος, Ντάσιος, Στάθης, Βάντερσον, Κανακούδης, Μαϊστόροβιτς, Κούσας, Κώτσιος, Ανδράλας, Μπαλάφας, Βαγγελής, Μπουχάν, Γεωργιάδης, Μιχαλόπουλος, Κοντογουλίδης, Μπακαγιόκο, Σαϊτιώτης και Τζάνης.
Ο ΣΠΑΘΑΣ
Ο Ηλίας Σπάθας του Συνδέσμου Διαιτητών Πειραιά θα σφυρίξει τη σημερινή αναμέτρηση της Α.Ε.Λ. με τον Π.Α.Σ. στο Αλκαζάρ, έχοντας για βοηθούς τους Π. Τρύφωνα (Δράμας) και Σ. Γουργιώτη (Φθιώτιδας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ν. Χαραλαμπίδης του Συνδέσμου Καβάλας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass