ΑΡΓΥΡΗΣ, ΤΡΙΧΟΠΟΥΛΟΣ, ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΣ, ΚΑΡΑΓΚΙΟΛΙΔΗΣ ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ

«Κοσμοσυρροή» στη Νεάπολη...

ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΛΕΪ ΜΕΪΚΕΡ ΕΠΙΣΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΡΤΟΒΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΑΝΟ

Δημοσίευση: 19 Σεπ 2009 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:28
 Πραγματική κοσμοσυρροή σημειώνεται αυτό το διάστημα στο κλειστό της Νεάπολης καθώς καθημερινά προστίθενται νέοι παίκτες στις προπονήσεις της νέας ομάδας ΓΣ Ολύμπια Λάρισας. Μετά τους πρώτους εφτά Παπακώστας, Καραβανάς, Παπαχρήστου, Μπόγδανος, Δανιήλ, Βασιλόπουλος και ένας ψηλός νεαρός παίκτης που δοκιμάζεται χθες ήρθαν ακόμη τέσσερις. Ο Αργύρης, ο Θεοδωράκος, ο Καραγκιολίδης και ο Τριχόπουλος μπήκαν χθες στο γήπεδο με εντολή του προέδρου της Ολύμπια, Γιώργου Μαλάκου και τέθηκαν στη διάθεση του τεχνικού Γιώργου Καλαφατάκη. Και οι τέσσερις νεαροί παίκτες ανήκαν στην ομάδα της Ολύμπια και τώρα θα δείξει αν θα ανήκουν και στη ΓΣ Ολύμπια (ακόμα δεν έχει αποφασίσει ο προπονητής).
Από Δευτέρα εν τω μεταξύ αναμένονται ακόμα δύο παίκτες που πέρυσι έπαιζαν στην Ολύμπια. Ο πρώτος είναι ο Σπανός ενώ ο δεύτερος ο Κούρτοβιτς που ούτως ή άλλως αυτό το διάστημα βρίσκεται στη Λάρισα.
Όσον αφορά τώρα στον Αμερικανό αυτός που θα έρθει πρώτος είναι ο πλέι μέικερ. Σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης είναι κλεισμένος και δεν φαίνεται να χαλάσει κάτι στη συμφωνία των δύο πλευρών. Ο συγκεκριμένος παίκτης είναι ένα πόιντ γκαρντ με έφεση στο σκοράρισμα. Είναι 24 ετών και προέρχεται από ένα πολύ γνωστό αμερικανικό κολέγιο. Επίσης να σημειώσουμε πως έπαιζε και στην Ευρώπη σε γνωστό πρωτάθλημα και μάλιστα υπήρξε συμπαίκτης με Έλληνα διεθνή παίκτη. Αν όλα πάνε καλά ο Αμερικανός θα βρίσκεται στη Λάρισα για να προπονηθεί την Τρίτη το απόγευμα.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass