ΗΡΘΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Έπιασε δουλειά ο Καλαφατάκης

* ΠΟΙΟΙ «ΕΡΩΤΟΤΡΟΠΟΥΝ» ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2009 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:28
Στη νέα συγχωνευμένη ομάδα του λαρισινού μπάσκετ (Γ.Σ.Λ. - Ολύμπια), εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου, έπιασαν δουλειά από χθες και ήδη ο Καλαφάτακης, που συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία, βρέθηκε στη Λάρισα και έκανε την πρώτη του προπόνηση, στην οποία υπήρχαν έξι παίκτες και ήταν όλοι υπό δοκιμή.
Οι παίκτες που έδωσαν το «παρών» είναι οι Παπακώστας (έχει συμβόλαιο από πέρυσι με την Α.Ε.Λ. Γ.Σ.), Καραβανάς, Παπαχρήστου, Μπόγδανος, Δανιήλ και Βασιλόπουλος. Οι δύο τελευταίοι αποτελούν νέα πρόσωπα με θητεία στην Α1 ο πρώτος σε αρκετές ομάδες, ενώ ο δεύτερος στον Πανιώνιο.
Κανένας απ’ όλους ακόμα δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο, καθώς πρέπει να υπογράψει αρχικά ο Καλαφατάκης (οι αποδοχές του θα είναι περίπου 80.000 ευρώ), ενώ οι υπόλοιποι, αν πείσουν τον προπονητή, θα μείνουν.
Οι τέσσερις (Παπαχρήστου, Μπόγδανος, Καραβανάς, Παπακώστας) έχουν το πλεονέκτημα ότι γνωρίζουν τη λαρισινή πραγματικότητα.
Εκεί που θα δοθεί μεγάλη βαρύτητα είναι στην απόκτηση των τριών Αμερικάνων και των τριών κοινοτικών. 
Πάντως, μια νέα ομάδα που θα αντιπροσωπεύει την πόλη της Λάρισας στην Α1 θα έπρεπε να αρχίσει προετοιμασία με μεγαλύτερη επισημότητα, έστω και αν τα χρονικά περιθώρια είναι στενά για να δώσει δυναμική ο κόσμος.
ΟΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ
Στο μεταξύ, η ομάδα άρχισε να δουλεύει αγωνιστικά, αλλά οι διαδικασίες της συγχώνευσης θα ολοκληρωθούν νομικά σε έναν περίπου μήνα, με υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης που θα πρέπει να υπογραφεί από τους εκπροσώπους των Κ.Α.Ε. Ολύμπια και Α.Ε.Λ. Γ.Σ. Επίσης, ήδη η Ολύμπια αποφάσισε την τροποποίηση του ονόματος σε Κ.Α.Ε. Γ.Σ.Λ. - Ολύμπια.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass