ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Χάλκινο μετάλλιο για Δ. Γκαλιούρη και Τ. Μπαρμπούτη

* ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Π.Γ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΧΡΟΝΟ 1.03’.19’’ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 46,2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2009 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:27
Με σημαντικές επιτυχίες και ένα μετάλλιο επέστρεψε η αποστολή του Ποδηλατικού Γυμναστικού Συλλόγου Λάρισας από την Αθήνα, όπου διεξήχθη το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Δρόμου Ζευγών – Ομαδικής χρονομέτρησης των κατηγοριών Ανδρών – Εφήβων το Σαββατοκύριακο 12-13 Σεπτεμβρίου με συμμετοχή 42 ομάδων από όλη την Ελλάδα.
Στο αγώνισμα των Ζευγών το Σάββατο, στην κατηγορία Ανδρών, οι αθλητές του Ποδηλατικού Δημήτριος Γκαλιούρης και Τιμολέων Μπαρμπούτης κατέλαβαν την 3η θέση σε απόσταση 46,2 χλμ. με χρόνο 1.03’.19’’. Στο ίδιο αγώνισμα για την κατηγορία Εφήβων οι Μαυρίκος Δημήτριος και Τσοπούρογλου Απόστολος κατέλαβαν την 4η θέση σε απόσταση 28,4 χλμ. με χρόνο 44’.48’’.
Την Κυριακή στο αγώνισμα της Ομαδικής Χρονομέτρησης κατηγορίας Ανδρών ο Ποδηλατικός Γυμναστικός Σύλλογος Λάρισας, συμμετείχε με τους αθλητές Βαμβατήρα Χρήστο, Δαλαβίκα Κωνσταντίνο, Γιαννίκη Κωνσταντίνο και Παπαντωνίου Κωνσταντίνο οι οποίοι κατέλαβαν την 8η θέση σε απόσταση 56,8χλμ με χρόνο 1.31’.54’’.
Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. ο Π.Γ.Σ. Λάρισας διοργανώνει διασυλλογικό αγώνα Δρόμου σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου Νέσσωνος με την ονομασία «1η Ανάβαση Σπηλιάς». Ο αγώνας είναι εντεταγμένος στο «καλεντάρι» της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.
* Το Δ.Σ. του Π.Γ.Σ. Λάρισας συγχαίρει τους αθλητές που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου, για τις επιτυχίες τους και την πολύτιμη συγκομιδή βαθμών για τον Σύλλογο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass