ΤΟ ΣΙΡΙΑΛ ΤΗΣ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ Α.Ε.Λ. ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑ

Ανάγκη να τελειώσει το συντομότερο...

* ΣΗΜΕΡΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. * Ο ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2009 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:27
Εδώ και σαράντα περίπου μέρες το σίριαλ της συγχώνευσης μεταξύ της Ολύμπια και της Α.Ε.Λ. με την επιστροφή στο προσκήνιο του Γυμναστικού απασχολεί τους φίλους του λαρισινού μπάσκετ.
Αλλά οι μέρες περνούν σίγουρα χρειάζονται διασφαλίσεις κυρίως για του ανθρώπους που έχουν χρεωθεί προ την Εφορία αλλά από την άλλη πλησιάζουν και οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Τέλη Σεπτεμβρίου γίνεται η κλήρωση του πρωταθλήματος ενώ τέλη Οκτωβρίου αρχίζουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις αλλά το κυριότερο είναι ότι λιγοστεύουν οι ελεύθεροι παίκτες κι αυτή τη στιγμή οι καλές λύσεις είναι οι Αμερικάνοι και οι κοινοτικοί που δεν μπορεί σε μία ομάδα να είναι παραπάνω από έξι.
Το σίριαλ της συγχώνευσης είναι πιθανό να τελειώσει σήμερα καθώς έχει προγραμματιστεί γενική συνέλευση των μετόχων της Κ.Α.Ε. Α.Ε.Λ. Γ.Σ. και οι οποίοι καλούνται να αποφασίσουν την απορρόφηση της συγκεκριμένης Κ.Α.Ε. από την Κ.Α.Ε. Ολύμπια για να ακολουθήσουν αργότερα διαδικασίες από την Κ.Α.Ε. Ολύμπια (είναι πιο εύκολο, καθώς υπάρχει ένας μέτοχος) και από την ερασιτεχνική Ολύμπια για τη μετονομασία της ομάδας σε Γ.Σ.Λ. - Ολύμπια.
Τελειώνοντας αυτές οι διαδικασίες θα υπάρξει διοικητικό συμβούλιο στο οποίο ακούγεται έντονα ότι θα συμμετέχουν ο Κώστας Διαμάντος , ο Μάριος Ξηρομερίτης, ο Μάνθος Τζιαστούδης, ο Παναγιώτης Αθιενίτης και ο Μανώλης Λελούδας που «σήκωσε» μεγάλο βάρος για τη συγχώνευση.
Προπονητής της ομάδας που θα προκύψει από τη συγχώνευση θα είναι ο Γιώργο Καλαφατάκης με τον οποίο έχει επέλθει οριστική συμφωνία και αυτό που απομένει είναι η υπογραφή των συμβολαίων μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο Καλαφατάκης στις συζητήσεις που έκανε με τον Γιώργο Μαλάκο αλλά και τον Μανώλη Λελούδα (με το δεύτερο βρέθηκε δύο φορές) ζήτησε να τελειώσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα οι διεργασίες της συγχώνευσης για να αρχίσει η προετοιμασία κάτι που μπορεί να γίνει και αύριο!
Από κει και πέρα θα αρχίσει η στελέχωση της ομάδας με δέκα παίκτες εκ των οποίων οι έξι θα είναι ξένοι. Αυτό που ο Καλαφατάκης ζητάει είναι οι παίκτες που δεν θα είναι Αμερικάνοι η κοινοτικοί να είναι κάποιοι που γνωρίζουν τη λαρισινή πραγματικότητα κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες που θα αποκτηθούν δεν αποκλείεται να έχουν θητεία σε λαρισινή ομάδα αλλά βέβαια αν στο παρελθόν έχουν κάνει προσφυγή αποτελεί ένα ερωτηματικό κατά πόσο θα είναι αποδεκτοί από τους διοικητικούς της ομάδας...
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass