ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΘΕΙ ΑΥΤΗ Ή Η ΠΑΒΙΣΕΒΙΤΣ

Για μια διεθνή... έκπληξη η Ολυμπιάδα

* ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΡΙΣΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2009 2:43 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:27
Έγραψε προχθές η «Ε» πως στην Ολυμπιάδα προτάθηκε μια Μαυροβούνια παίκτρια η Μπιλιάνα Παβίσεβιτς όμως οι επιλογές για τις θέσεις 3-4 είναι δύο. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο η Λαρισινή ομάδα μπάσκετ να αποκτήσει μια διεθνή παίκτρια και όπως όλα δείχνουν θα αποκτηθεί η μια από τις δύο.
Η παίκτρια αυτή είχε συμφωνήσει με κάποια ομάδα αλλά στην πορεία δημιουργήθηκαν κάποιες αμφιβολίες για την τελική τους συνεργασία. Είναι 22 χρονών με ύψος 1,85 και ήταν διεθνής με όλες τις ομάδες της χώρας της U18, U20 και τώρα είναι με αυτή των γυναικών. Έχει κατακτήσει 2 ντάμπλ (πρωτάθλημα-κύπελο) το 2008 και 2009 ενώ έχει και συμμετοχή στις τελικές φάσεις του Europe Cup to 2008. To 2008 επίσης αναδείχθηκε καλύτερη νέα παίκτρια του πρωταθλήματος. Πρόκειται για μια σπουδαία παίκτρια που όπως όλα δείχνουν ενδιαφέρει την Ολυμπιάδα περισσότερο από την Παβίσεβιτς.
Η Παβίσεβιτς έχει ύψος 1.91 και είναι γεννημένη το 1980. Πέρυσι έπαιζε στο ιταλικό πρωτάθλημα φορώντας τη φανέλα της Λιβόρνο για εφτά ματς και στη συνέχεια για το άλλο μισό πήγε στην Τζεντινστβο με την οποία έπαιξε στην Α1 του Μαυροβουνίου αλλά και για την Αδριατική Λίγκα. Μάλιστα στην Αδριατική Λίγκα κατάφερε να φτάσει ως και τον τελικό της διοργάνωσης.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΓΚΜΠΕΒΟΝΙΟ
Όσον αφορά στις άλλες ξένες παίκτριες η Αμερικανίδα Γκμπεβόνιο αναμένεται σε λίγες ημέρες να έρθει στην Ελλάδα. Μάλιστα οι πληροφορίες που τη συνοδεύουν αναφέρουν πως πρόκειται για μια πολύ πιστή Μουσουλμάνα και η ζωή της είναι πολύ προσεκτική και άκρως αθλητική.
Έχει ύψος 1.78 και παίζει σε θέσεις 1, 2 αλλά και 3. Πέρυσι έπαιζε στην ομάδα των Ρίβερσάιντ Χαϊλάντερς της Καλιφόρνιας για το πανεπιστημιακό πρωτάθλημα και ήταν μάλιστα από τα βασικότατα στελέχη. Ήταν η παίκτρια με τα δεύτερα πιο πολλά λεπτά συμμετοχής (1115) σε 31 ματς. Με 327 πόντους και μέσο όρο 10.5 είχε το επίσης δεύτερο καλύτερο στην ομάδα της. Παράλληλα είχε 92 ασίστ και 46 κλεψίματα.
Σχετικά με την Κροάτισσα οι διαπραγματεύσεις δείχνουν πως είναι σε καλό δρόμο και σε λίγες ημέρες θα υπάρχουν και επίσημες ανακοινώσεις.
  
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass