ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

«Πράσινο φως» κατά μεγάλο ποσοστό...

* ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Α.Ε.Λ. Γ.Σ.

Δημοσίευση: 10 Σεπ 2009 3:18 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:26
Μια συνάντηση που θα κρίνει πολλά (όπως όλα δείχνουν) στην υπόθεση της συγχώνευσης πραγματοποιήθηκε χθες αργά το βράδυ στα γραφεία της Α.Ε.Λ. Γ.Σ. Σε αυτήν το «παρών» έδωσαν ο οικονομικός διευθυντής της Α.Ε.Λ. Γ.Σ., Μανώλης Λελούδας, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Α.Ε.Λ., Ηλίας Φασούλας, ο Θανάσης Κανάκης, ο Τάσος Τριανταφύλλου, ο Παναγιώτης Παπαθανασίου, ο Θάνος Γκιάστας και Θάνος Κουκουράβας. Όλοι οι παραπάνω συζήτησαν την υπόθεση των ρυθμισμένων οφειλών προς την εφορία και το κατά πόσο θα υπάρχει συνέχεια στην καταβολή των δόσεων (αλλά και απόδοση ευθυνών και προς σε ποιους αν δεν καταβληθούν αυτές). Αυτό που αποφασίστηκε σε πρώτη φάση είναι πως μπορεί να δοθεί το «πράσινο φως» (υπήρξε μια ανάλυση του Παναγιώτη Παπαθανασίου σχετικά με τα ζητήματα της εφορίας) όμως εκκρεμούν δύο τελικές ενέργειες.
Η μία είναι η ενημέρωση του Γιάννη Λάτσιου. Ο πρόεδρος της Α.Ε.Λ. Γ.Σ. το τελευταίο διάστημα απέχει από τις εξελίξεις για λόγους υγείας και θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις. Παράλληλα, θα ζητήσουν και τη δική του έγκριση για το όλο θέμα.
Η δεύτερη κίνηση είναι να υπάρξει νέα συνάντηση με το δήμαρχο Λάρισας και να του ζητήσουν να υπάρξει γρήγορη δημοσιοποίηση των ονομάτων που θα εμπλακούν στο διοικητικό συμβούλιο της νέας ομάδας.
ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ.
Σύμφωνα εν τω μεταξύ με πληροφορίες και ένας πρώην αντιδήμαρχος είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει μέλος του νέου διοικητικού συμβουλίου. Μάλιστα η γενική δραστηριότητά του ήταν έντονη και το όνομά του είναι μια πολύ καλή διαφήμιση για το σύλλογο.
ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ: «ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ...»
Ο Γιώργος Καλαφατάκης ήταν στη Λάρισα προχθές και χθες έφυγε το μεσημέρι από τη θεσσαλική πρωτεύουσα λόγω ενός προσωπικού προβλήματος. Η «Ε» επικοινώνησε μαζί του και αυτό που ουσιαστικά είπε είναι πως και ο ίδιος ανέμενε το αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής συνάντησης. Παρόλα αυτά το κλίμα ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι θετικό.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass