ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ «ΚΟΥΚΟΥΛΙΤΣΙΟΣ-ΜΟΥΣΙΑΡΗΣ» Ο ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ

Ανατροπή στα τελευταία λεπτά

ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΑΣ. ΑΕΛ 1964 ΜΕ 2-1

Δημοσίευση: 08 Σεπ 2009 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:24
Τη συμμετοχή του στο τελικό του φετινού τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» που διοργανώνει ο ΑΟΔΛ εξασφάλισε χθες ο Λαρισαϊκός ο οποίος επικράτησε της Ερασ. ΑΕΛ 1964 με 2-1.
Το παιχνίδι κρίθηκε στο β’ ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο ημίωρο όπου ο Λαρισαϊκός κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη. Σ’ αυτό συνέβαλε εν μέρει και η ατυχία της ΑΕΛ η οποία έχασε πέναλτι και ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0.
Το σκορ άνοιξε στο 63’ ο Παπαϊωάννου για λογαριασμό των «βυσσινί» όπως προαναφέρθηκε ενώ στο 70’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του αφού το πέναλτι που εκτέλεσε απέκρουσε ο Μόσιαλος.
Στο 75’ ο Κύρκος ισοφάρισε με πέναλτι για το Λαρισαϊκό ενώ ο ταλαντούχος νεαρός επιθετικός των «πρασίνων» Κουτσιμάνης χάρισε τη νίκη στην ομάδα του διαμορφώνοντας στο 81’ το τελικό 2-1. Λίγο νωρίτερα ο ίδιος παίκτης είχε χάσει τετ α τετ.
ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ: Κουκουφίκης (46’ Μόσιαλος), Νταής (75’ Κωνσταντάς), Χαϊδούλης, Τατίας, Γκόγκας, Κύρκος, Βάσσος (50’ Κυρίτσης), Γκέκας (65’ Θεοδώρου), Τοπαλίδης, Σχοινάς, Κουτσιμάνης.
ΕΡΑΣ. ΑΕΛ 1964: Μπανταβάνης, Αγγέλης, Κόμνος, Γκαλίτσιος, Κανάκης, Κουσιώρας, Τσιάρας, Τσιρογιάννης, Τσένος, Γκουντρουμπής, Παπαϊωάννου (Τζιόλης, Τέγος, Περδίκης, Παπαγεωργίου, Μπαρούτας, Τσανάκας, Τηλιόπουλος, Ευαγγέλου, Παπαθανασίου, Μαργαρίτης, Παπαγιάννης).
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass