ΔΗΛΩΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ ΤΗΣ, ΧΡ. ΜΕΛΙΣΣΗΣ

«Η Α.Ε.Λ με καλύπτει απόλυτα»

* «Ήρθα στη Λάρισα να βοηθήσω και να προσπαθήσουμε όλοι μαζί για ό,τι καλύτερο»

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2009 3:27 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:23
Στη θεσσαλική πρωτεύουσα είναι από χθες ο 27χρονος αμυντικός της Α.Ε.Λ. Χρήστος Μελίσσης, ο οποίος και θα προπονηθεί σήμερα το απόγευμα για πρώτη φορά με τους «βυσσινί», στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας.
Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της λαρισινής ομάδας είναι αισιόδοξος και σε δηλώσεις του στην «Ε», επισήμανε τα εξής: «Έρχομαι σε μια πολύ καλή ομάδα που έχει ιστορία, πολλές δυνατότητες και με καλύπτει απόλυτα.
Όπως οι προηγούμενες ομάδες μου, ο Παναθηναϊκός και ο Π.Α.Ο.Κ., έτσι και η Α.Ε.Λ. έχει μεγάλη συμπαράσταση από τον κόσμο της, που την αγαπάει και συνεχώς βρίσκεται δίπλα της, σε ευχάριστες αλλά και δύσκολες στιγμές.
Επίσης, πολύ καλός είναι και ο προπονητής της ο Μαρίνος Ουζουνίδης που έχει καλή άποψη για εμένα και όπως έχω μάθει με ήθελε, αφού μπορώ να αγωνιστώ σε δύο θέσεις.
Η Λάρισα έχει φιλοσοφία να παίζει καλό ποδόσφαιρο και αυτό το αναγνωρίζουν σε όλη την Ελλάδα. Αυτό θέλω να συνεχιστεί και φέτος και αν πάνε όλα καλά, να φτάσουμε και πάλι στην πεντάδα.
Πρόσφατα έπαιξε στην Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί για το καλύτερο».
Ερωτηθείς εάν είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο, ο Χρ. Μελίσσης τόνισε: «Ήρθα να βοηθήσω, από πλευράς φυσικής κατάστασης είμαι έτοιμος καθώς έκανα κανονικά προετοιμασία με τον Παναθηναϊκό.
Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα προπονηθώ, θα ενσωματωθώ με την ομάδα, γνωρίζοντας τους νέους μου συμπαίκτες. Έχουμε μπροστά μας αρκετές ημέρες για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, θα προετοιμασθούμε κατάλληλα ώστε να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για να κερδίσουμε».
ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ
Μετά το προχθεσινό ρεπό, οι παίκτες της Α.Ε.Λ. επέστρεψαν χθες στις προπονήσεις.
Όμως το... απουσιολόγιο στο στάδιο Αλκαζάρ ήταν γεμάτο, αφού στην προπόνηση δεν πήραν μέρος οι Μετίν, Γιαννακόπουλος, Βενετίδης που είχαν άδεια, οι Μπαλής, Κολοβέτσιος, Σιατραβάνης, Λύτρας οι οποίοι ήταν στην ομάδα Νέων, οι Τουάμα, Ααράμπ και Μπουκουβάλας, που είναι στις Εθνικές ομάδες.
Επίσης, δεν ήταν και ο Ντε Νίγκρις που σήμερα αναμένεται να επιστρέψει από την Τουρκία.
Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε ο Ντέλσον που ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση, η οποία τον ταλαιπώρησε την περασμένη εβδομάδα.
* Σήμερα θα γίνει γνωστό από τη Σούπερ Λίγκα, το ποια ημέρα (Σάββατο ή Κυριακή) και ώρα θα διεξαχθεί το παιχνίδι Α.Ε.Λ.-Ατρομήτου για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ένα ματς που έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass