ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ

Απέκτησε τον αμυντικό Χρήστο Μελίσση η ΑΕΛ

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2009 2:29 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:22
Την τελευταία της σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις μεταγραφή πραγματοποίησε χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία απέκτησε τον 27χρονο αμυντικό Χρήστο Μελίσση από τον Παναθηναϊκό για ένα χρόνο, με δικαίωμα αγοράς ποσοστού των δικαιωμάτων του.
Ο ποδοσφαιριστής αποτελούσε στόχο των «βυσσινί» και οι συζητήσεις είχαν αίσιο τέλος, κατά τη χθεσινή τελευταία ημέρα των μεταγραφών.
Αναμένεται δε να βοηθήσει σημαντικά τη λαρισινή ομάδα, που η τεχνική ηγεσία ήθελε έναν παίκτη για να καλύπτει το δεξί άκρο της άμυνας και να αγωνίζεται επίσης και ως κεντρικός αμυντικός.
Χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση για την απόκτησή του έχει, ως εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ανακοινώνει την ένταξη στις τάξεις της του ποδοσφαιριστή Χρήστου Μελίσση από τον Παναθηναϊκό, για την αγωνιστική περίοδο 2009-10, διατηρώντας το δικαίωμα αγοράς μέρους των δικαιωμάτων του το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Χρήστος Μελίσσης είναι γεννημένος την 1η Δεκεμβρίου του 1982 κι αγωνίζεται με την ίδια ευχέρεια τόσο στο κέντρο της άμυνας, όσο και στο δεξί άκρο. Η επαγγελματική του διαδρομή ξεκίνησε από τη Νάουσα, με τα χρώματα της οποίας διακρίθηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά η αναγνώριση ήρθε κατά την τετραετία που ακολούθησε στη Β’ Εθνική με τη φανέλα του Πανσερραϊκού. Επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΠΑΟΚ, του οποίου αποτέλεσε βασικό στέλεχος επί δύο χρόνια, για να κατηφορίσει πριν έναν χρόνο στην Παιανία με μεταγραφή. Κατά την τελευταία σεζόν του στην Τούμπα χρίστηκε διεθνής, καταγράφοντας 2 συμμετοχές με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα».
 
Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
Σεζόν / Ομάδα / Συμμετοχές - Γκολ
2000-2001 / Νάουσα / 35 - 0
2001-2002 / Πανσερραϊκός / 9 - 0
2002-2003 / Πανσερραϊκός / 29 - 1
2003-2004 / Πανσερραϊκός / 23 - 1
2004-2005 / Πανσερραϊκός / 32 - 2
2005-2006 (A) / Πανσερραϊκός / 19 - 0
2005-2006 (B) / ΠΑΟΚ / -
2006-2007 / ΠΑΟΚ / 34 - 1
2007-2008 / ΠΑΟΚ / 24 - 2
2008-2009 / Παναθηναϊκός / 11 - 0
 
ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΛΩΝ ΠΛΕΟΝ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Το προχθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ανήκει στο παρελθόν και αυτό που σίγουρα δεν θα ξεχαστεί, είναι ότι η ομάδα μπορούσε να έχει σαφώς καλύτερη παρουσία και να δείξει μια διαφορετική εικόνα, καθώς οι δυνατότητες είναι πολλές, με την ποιότητα των παικτών που διαθέτει.
Μετά από 22 χρόνια η ΑΕΛ υποχρεώθηκε σε ήττα από τον αντίπαλό της στο στάδιο Αλκαζάρ και σίγουρα αυτό στεναχώρησε τον κόσμο, που πίστευε ότι μπορούσε να διεκδικήσει ένα θετικό αποτέλεσμα, κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδος ο οποίος χωρίς να εντυπωσιάσει, κέρδισε τον αγώνα.
Δικαιολογημένος σίγουρα ο προβληματισμός του όπως βέβαια και του τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος τόνισε στις δηλώσεις του ότι τον εξόργισε η ατομικότητα των παικτών του που πρέπει να μάθουν, όπως ανέφερε, να λειτουργούν πιο ομαδικά.
Παρήγορο στοιχείο η παρουσία του Ντε Νίγκρις, που προσπάθησε φιλότιμα στα 15’ περίπου που αγωνίστηκε και έδειξε ότι είναι παίκτης περιοχής.
Επιχείρησε ένα δυνατό σουτ που υποχρέωσε σε δύσκολη απόκρουση τον Νικοπολίδη, ενώ γενικά είχε ενθουσιασμό και κινητικότητα.
Στο μυαλό όλων πλέον είναι το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο στο στάδιο Αλκαζάρ, ένα ματς στο οποίο κάθε άλλο αποτέλεσμα εκτός της νίκης, θα είναι... απαγορευτικό.
Και οι «βυσσινί» έχουν πολλούς λόγους που επιβάλλεται να το κερδίσουν, ώστε να υπάρξει περισσότερη αισιοδοξία για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, γιατί σε δυο αγώνες η ΑΕΛ έχει έναν βαθμό και δεν βρήκε ακόμη το δρόμο προς τα δίχτυα...
 
ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΓΚΑ
 
Εν τω μεταξύ χθες η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Θανάση Τσίγκα, στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Για τον Τσίγκα έδειξαν ενδιαφέρον ο ΟΦΗ, η Κέρκυρα και ο Ολυμπιακός Βόλου, που όπως αναφέρουν πληροφορίες θέλει διακαώς να τον εντάξει στο δυναμικό του.
 
ΦΙΛΙΚΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της τρέχουσας εβδομάδας και δεδομένης της διακοπής του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών μας ομάδων, η ΑΕΛ θα αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο (5/9, ώρα 7 μ.μ.) σε φιλικό αγώνα στα Τρίκαλα τον τοπικό ΑΟΤ, ομάδα που ανέβηκε πέρυσι στην Γ΄Εθνική κατηγορία και προπονητής της είναι ο Γιώργος Βαζάκας.
 
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ο ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ
Για την Τουρκία αναχώρησε χθες το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, ο Μεξικανός επιθετικός της ΑΕΛ Ντε Νίγκρις, προκειμένου να τακτοποιήσει και τις τελευταίες εκκρεμότητες μετά τη μεταγραφή του στους «βυσσινί», ώστε να είναι έτοιμος για την οριστική του εγκατάσταση στην πρωτεύουσα του θεσσαλικού κάμπου.
Αναμένεται να επιστρέψει την Πέμπτη στη Λάρισα και βέβαια θα χρησιμοποιηθεί από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στη φιλική αναμέτρηση με τον Α.Ο. Τρικάλων.
Χθες το πρωί προπονήθηκαν χαλαρά όσοι έπαιξαν κόντρα στον Ολυμπιακό και σήμερα θα δοθεί στους παίκτες ρεπό.
Από αύριο θα επανέλθει εκτός απροόπτου στις προπονήσεις ο Ντέλσον που ξεπέρασε το πρόβλημα με την ίωση, ενώ θα απουσιάζουν αυτό το διάστημα οι διεθνείς Τουάμα, Ααράμπ και Μπουκουβάλας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass