ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΠ ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Πρώτος φετινός... τίτλος για τον Τύρναβο 2005

* ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΣΚΟΡ 2-1 * ΤΑ ΓΚΟΛ ΣΗΜΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ (5’), ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ (84’) - ΤΑΧΤΙΝΤΗΣ (89’)

Δημοσίευση: 29 Αυγ 2009 22:39 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:22
Τον πρώτο τίτλο της φετινής αγωνιστικής περιόδου κατέκτησε χθες ο Τύρναβος 2005, κερδίζοντας στον τελικό του Σούπερ Καπ στην Ελασσόνα την τοπική Π.Σ. Ελασσόνας, με σκορ 2-1.
Η ομάδα του Τυρνάβου ήταν ανώτερη, είχε ομοιογένεια, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και έδειξε από την αρχή αποφασισμένη να κερδίσει τον αγώνα.
Από την άλλη πλευρά η νεοφώτιστη στην Δ’ Εθνική Π.Σ. Ελασσόνας, προσπάθησε φιλότιμα, όμως χρειάζεται ακόμη δουλειά για να είναι 100% έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.
* Το πρώτο γκολ για τους νικητές σημείωσε στο 5’ του αγώνα ο Ηλίας Χριστοδούλου, με κοντινό σουτ, εκμεταλλευόμενος σύγχυση στην περιοχή της Ελασσόνας.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Τύρναβος είχε μια ακόμη πολύ καλή στιγμή με τον Χριστοδούλου που σούταρε άουτ από καλή θέση, ενώ στο 11’ ο Καπρινιώτης πλάσαρε άουτ, για την ομάδα της Ελασσόνας.
Σε διαδοχικά σουτ των Κοντοθανάση και Γρηγορίου, ο γκολκίπερ Νούσιας πραγματοποίησε ισάριθμες εντυπωσιακές αποκρούσεις, στο 17’ της αναμέτρησης.
Στην επανάληψη, ο Τύρναβος μπήκε πάλι δυνατά στον αγώνα και στο 55’ με δυαντό σουτ ο Κόκκινος έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Τρία λεπτά αργότερα ακυρώθηκε-ορθά- ως οφσάιντ, γκολ που σημείωσε ο Καπρινιώτης για την Ελασσόνα.
Στο 69’ σε σουτ του Γρηγορίου η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 70’ ο Κόκκινος προσπάθησε να περάσει τον Νούσια, που έπεσε στα πόδια του και μπλόκαρε την μπάλα.
Σε σέντρα του Κουβελά στο 72’ ο Λιόυσκας έπιασε το σουτ και υποχρέωσε τον Νούσια σε εκπληκτική απόκρουση και στο 87’ σε σουτ του Λιούσκα, η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.
Λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης στο 89’ , ο Βασίλης Ταχτιντής παρά την προσπάθεια του Πέτρου Καραναστάση, πέτυχε το γκολ της τιμής για την Ελασσόνα, μειώνοντας στο τελικό 1-2.
ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ
Τον αγώνα διηύθυνε με επιτυχία ο πολύ καλός Δημήτρης Γκάγκας, που είχε άξιους συνεργάτες τους Χρήστο Παπαδημητρίου, Ανδρομάχη Τσιοφλίκη, ενώ 4ος διαιτητής ήταν ο Λάμπρος Βλιώρας.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
Π.Σ.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ: Νούσιας, Βάλλας, Καρατζιώλης, Θανάσης (46’ Τσιτσιούμης), Καζάκης, Φώλλας, Μολάς (46’ Νάνος), Παγκαρλιώτας, Καπρινιώτης, Τζιόλας, Τιούτιος.
ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005: Καραναστάσης, Αθανασούλης, Ιωαννίδης, Σιάτρας, Γρηγορίου, Κουρδής, Κουβελάς, Κόκκινος, Κοντοθανάσης, Σκούπρας Βασ., Χριστοδούλου.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass