ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑ ΚΑΙ ΑΕΛ

Όλα κρίνονται την αυριανή μέρα

Δημοσίευση: 27 Αυγ 2009 3:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:21
Του Σωτ. Κέλλα
Η πιο κρίσιμη μέρα στην ιστορία του λαρισινού μπάσκετ θα είναι η αυριανή καθώς θα αποφασισθεί αύριο αν ολοκληρωθεί η συγχώνευση μεταξύ των ΚΑΕ Ολύμπια και ΑΕΛ.
Οι δύο ΚΑΕ έχουν δώσει τα οικονομικά τους στοιχεία στους Λαρισαίους επιχειρηματίες αλλά και στο δήμαρχο Λαρισαίων Κώστα Τζανακούλη που ανέλαβε την πρωτοβουλία για τη συγχώνευση και πλέον θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις.
Οι επιχειρηματίες δέχονται να πληρώσουν τα χρέη των δύο ΚΑΕ σε Εφορία και ΙΚΑ ενώ τα χρέη προς τους παίκτες να τα πληρώσουν αυτοί που είχαν τις ευθύνες των δύο ΚΑΕ. (Η ΑΕΛ εμφάνισε χρέη ύψους 4.500.000 ευρώ ενώ η Ολύμπια έχει περίπου 8.300.000 ευρώ αλλά και οι δύο υποστήριξαν ότι αυτά με συμβιβασμούς μπορούν να μειωθούν στο μισό). Η ουσία είναι ότι τα χρέη των ομάδων δεν είναι σε υψηλά επίπεδα και αν γίνει συγχώνευση τότε εφόσον οι επιχειρηματίες βάλουν ένα σημαντικό ποσό και με δεδομένα τα έσοδα από την Α1 που θα είναι περίπου 600.000 ευρώ (δεν είναι τυχαίο ότι ομάδα της Α2 πρόσφερε στον ιδιοκτήτη της Ολύμπια Γιώργο Μαλάκο ποσό λίγο μεγαλύτερο από τα έσοδα αυτά για να πάρει τη θέση αλλά δεν την έκανε αποδεκτή γιατί τον ενδιαφέρει μόνο το λαρισινό μπάσκετ) τότε μπορεί να υπάρχει και αξιόμαχη ομάδα αλλά να πληρωθεί και ένα μεγάλο μέρος των χρεών αρκεί τη νέα χρονιά στην Α1 να υπάρχουν συντηρητικοί στόχοι και θα είναι επίτευγμα αν το λαρισινό μπάσκετ κάνει την υποδομή για τα επόμενα χρόνια.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διεργασίες μεταξύ των ανθρώπων των δύο ΚΑΕ.  
Πάντως στην ερασιτεχνική Ολύμπια προχωρούν στη μετονομασία της ερασιτεχνικής ομάδας σε ΓΣΛ-Ολύμπια ώστε να μην υπάρχει χρονοτριβή.  
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass