ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δύναμη του Τυρνάβου 2005 ο κόσμος του

* Κ. ΜΠΑΡΔΑΣ: «Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας»

Δημοσίευση: 26 Αυγ 2009 3:03 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:21
Με αισιοδοξία συνεχίζει την προετοιμασία του ο Τύρναβος 2005 για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου έχει ως στόχο να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής κατηγορίας.
Πέρυσι στον 4ο όμιλο το Τυρναβίτικο σωματείο πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία και τερμάτισε στη 2η θέση, που άφησε ανικανοποίητους όλους γιατί η ομάδα άξιζε να είναι αυτή στην κορυφή.
Φέτος με περισσότερες εμπειρίες, ο Τύρναβος 2005 θα επιδιώξει να κατακτήσει ό,τι δεν κατάφερε να κερδίσει πέρυσι και γι’ αυτό το στόχο είναι αποφασισμένοι όλοι να συμβάλουν, προκειμένου να υλοποιηθεί τον ερχόμενο Μάιο.
Δύναμη της ομάδας είναι ο κόσμος του που δείχνει από τώρα μεγάλο ενδιαφέρον και θα είναι ο δωδέκατος παίκτης του, όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα.
Όπως μας μεταφέρθηκε, οι φίλαθλοι δείχνουν ενδιαφέρον για τα εισιτήρια διαρκείας που παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση και η διοίκηση είναι σαφώς ικανοποιημένη από την ανταπόκριση που υπάρχει.
Χαρακτηριστικές είναι και οι δηλώσεις του διοικητικού της ομάδας Κώστα Μπάρδα, ο οποίος επισήμανε τα εξής: «Πιστεύω ότι φέτος θα είναι η χρονιά μας και το στηρίζω αυτό στο ότι έχουμε πολύ αξιόλογους ποδοσφαιριστές και μια εξαίρετη τεχνική ηγεσία που το έργο της θα φανεί κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Θα ήθελα όμως να σταθώ ιδιαίτερα και στον κόσμο του Τυρνάβου που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια που κάνουμε.
Τους ευχαριστούμε όπως και τους χορηγούς μας, ελπίζοντας ότι θα τους δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερες χαρές την καινούργια αγωνιστική περίοδο».
*Να σημειώσουμε ότι είναι δυο εισιτήρια διαρκείας, του Τυρνάβου 2005 και της Ακαδημίας, που κοστίζουν 100 ευρώ.
ΑΥΡΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΔ. ΝΙΚΑΙΑΣ
Αύριο και ώρα 6 το απόγευμα στο γήπεδο του Τυρνάβου, θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στον Τύρναβο 2005 και την Α.Ε.Δ. Νίκαιας.
ΣΤΙΣ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΝ Δ’ ΕΘΝΙΚΗ
Εν τω μεταξύ, στις 3 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Δ.Σ. της ΕΠΟ, στο οποίο θα οριστικοποιηθεί η δομή των 10 ομίλων της κατηγορίας. Ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος της Δ΄ Εθνικής, Γιώργος Σαρρής και οι συνεργάτες του έχουν «συμμαζέψει» σε μεγάλο βαθμό τα πράγματα και, μάλιστα, έχουν προχωρήσει ήδη στον καταρτισμό των ομίλων, που θα αποτελούνται από 159 ομάδες, αφού τόσες, τουλάχιστον, είναι οι ομάδες που εξέφρασαν την επιθυμία να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα. Ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Φωστήρας, ενώ πιθανότατα θέση θα πάρει και ο Απόλλωνας Καλαμαριάς.
Στις 2 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση του 10ου ομίλου στο Ρέθυμνο, την επομένη στη Βέροια «κληρώνει» για τέσσερις ομίλους(1-4) και στις 4 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κλήρωση για τους ομίλους 5-9, στο Γκολφ της Γλυφάδας.
ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ!
Τελικά, το θολό τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει και η Ρόδος θα είναι η ομάδα που θα παίζει, εκτός απροόπτου, στη Β' Εθνική, με τις ευχές και της Ένωσης Β' - Γ' Εθνικής, που αποφάσισε τον υποβιβασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Τα δεδομένα αλλάζουν με ταχύτητα αστραπής και πλέον το σκηνικό μεταφέρθηκε στην Ένωση Β' - Γ' Εθνικής, εκεί όπου διαπιστώθηκε πως το έγγραφο που είχε σταλεί για τη δήλωση συμμετοχής της Καλαμαριάς στο πρωτάθλημα δεν έφερε κάποια υπογραφή από τη διοίκηση της ΠΑΕ, αλλά από τον ερασιτέχνη Απόλλωνα που δεν είχε την αρμοδιότητα να προχωρήσει σε τέτοια κίνηση.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος της Ένωσης, Σπύρος Καλογιάννης, επικοινώνησε με τους μεγαλομετόχους του Απόλλωνα Καλαμαριάς, οι οποίοι του δήλωσαν πως δεν έχει αλλάξει κάτι από την πλευρά τους, ως προς την αποχώρηση της ομάδας από τη Β' Εθνική.
Επειδή αυτές τις μέρες τα έχουμε δει... όλα, καλό είναι να κρατάμε τις επιφυλάξεις μας.
Αργά το βράδυ έγινε γνωστό ότι η Καλαμαριά πλήρωσε το παράβολο και θα υποβάλλει έφεση στη Δευτεροβάθμια Επιτροπή της ΕΠΟ, για να παίξει στη Β’ Εθνική. Το σίριαλ φαίνεται ότι θα έχει και άλλα επεισόδια τελικά...
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass