ΑΤΥΠΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΗΜΕΡΑ

Αναμένονται εξελίξεις στο ΝΟΛ

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2009 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:19
Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο (με άτυπη μορφή ωστόσο) συγκαλείται στο ΝΟΛ. Με αιτία τα τελευταία γεγονότα ο πρόεδρος του συλλόγου θα βρεθεί με τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.. Η απομάκρυνση του Νίκου Βλαζάκη από τον πάγκο της τεχνικής ηγεσίας είχε ως αποτέλεσμα το ξέσπασμα του κρητικού προπονητή. Ο Χανιώτης κόουτς με επιστολή του στην «Ε» κατέκρινε τις ενέργειες (πάντα σύμφωνα με τον ίδιο) του προέδρου κ. Δημήτρη Κουρέτα. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΝΟΛ εμφανώς δυσαρεστημένος από τις βαριές κουβέντες του μέχρι πρότινος συνεργάτη του έκανε γνωστό πως θα υπάρξει απάντηση και από τον ίδιο.
Όσον αφορά τώρα στο θέμα της αντικατάστασης της τεχνικής ηγεσίας ο ΝΟΛ συζητάει με αρκετά πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι ο Μίροσλαβ Τρούμπιτς. Ο Τρούμπις έχει δουλέψει σε μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα και θα θεωρηθεί μεγάλη επιτυχία αν πειστεί να έρθει στη θεσσαλική πρωτεύουσα. Άλλο όνομα είναι αυτό του Λούδη. Ο Κώστας Λούδης που πέρυσι έφτασε μια ανάσα από την κατάκτηση ευρωπαϊκού τίτλου με τον Πανιώνιο σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποια κλιμάκια της εθνικής Ελλάδας από τον Δεκέμβριο και μετά. Ως εκ τούτου είναι σχεδόν απίθανο να τα συνδυάσει και τα δύο.
Τρίτο όνομα είναι αυτό του Λυκούδη. Ο Μάκης Λυκούδης που μέχρι πρόσφατα ήταν φαβορί για να πάει στη ΝΕ Πατρών μίλησε με τον πρόεδρο του ΝΟΛ και φαίνεται πως βλέπει την περίπτωση της Λάρισας ως ιδανική. Επίσης ο Δημήτρης Κρητικός έχει κάνει κρούση στην ομάδα και η περίπτωσή του δεν αποκλείεται.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Όσο ήταν ο Νίκος Βλαζάκης στο πόστο του τεχνικού σε συνεργασία με τη διοίκηση είχαν κλειστεί τρεις παίκτες. Ο Βαμβουνάκης, ο Χατζηδάκης και ο Κρέκοβιτς. Τώρα πλέον είναι όλα ρευστά καθώς δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι και η άποψη του νέου τεχνικού για τους συγκεκριμένους παίκτες.
Κ. ΓΚΙΑΣΤΑΣ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass