Η ΑΕΛ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Μέχρι σήμερα για Ντε Νίγκρις...

* ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΛΥΣΗ Ο ΜΑΟΥΛΙΝΤΑ * ΓΙΑ ΣΤΟΠΕΡ ΤΖΙΕΒΙΤΣΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ

Δημοσίευση: 20 Αυγ 2009 3:09 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:18
Την Κυριακή αρχίζει το πρωτάθλημα και ο Ουζουνίδης με τους παίκτες του ετοιμάζονται για το πρώτο παιχνίδι στην Τρίπολη με τον Αστέρα αλλά παράλληλα ετοιμάζονται και οι μεταγραφικές ενισχύσεις της ομάδας που θα είναι έτοιμες να την βοηθήσουν από το επόμενο παιχνίδι που είναι στο Αλκαζάρ στις 30 Αυγούστου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες ο σέντερ φορ που επιθυμεί διακαώς ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης και η διοίκηση κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να ικανοποιήσει το αίτημά του που είναι ο Αντόνιο Ντε Νίγκρις.Ο Μεξικάνος παίκτης με κοινοτικό διαβατήριο θα απαντήσει σήμερα στους διοικούντες της ΑΕΛ καθώς οι δύο πλευρές έδειξαν μεγάλη προσέγγιση στο οικονομικό. Τα χρέη των 900.000 ευρώ που έχει η τουρκική ομάδα προς αυτόν θα πληρωθούν κατά ένα μεγάλο μέρος από την ΑΕΛ (περίπου 650.000 ευρώ) και το υπόλοιπο από την Αγκαραγκατσού. Ο 31χρονος παίκτης που είναι 16 φορές διεθνής(έχει πετύχει 4 τέρματα) αν αποκτηθεί θα αποτελέσει μία μεταγραφή που θα κάνει αίσθηση ενώ έχει μεγάλη εμπειρία μια και στο παρελθόν έπαιξε σε πολλές ομάδες της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης.
Αν ο Ντε Νίγκρις απαντήσει αρνητικά τότε θα προωθηθεί η λύση του Τοϊφιλού Μαουλιντά (το όνομά του αποκάλυψε χθες η «Ε») που αγωνίζεται στη γαλλική Λανς. Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για 1.200.000 ευρώ και επειδή δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της Λάνς η Λαρισινή ομάδα θα τον αποκτήσει πληρώνοντας ένα μέρος του συμβολαίου του.
Ο Μαουλιντά είναι 30 χρονών και πέρυσι αγωνίστηκε στη Λανς(πέτυχε 10 τέρματα σε 27 αγώνες).
Εκτός από σέντερ φορ η ΑΕΛ θα αποκτήσει και ένα στόπερ και οι λύσεις αυτή τη στιγμή είναι δύο. Η πρώτη είναι ο Πολωνός Πιότρ Τζιβίτσκι με τον οποίο υπήρξε συμφωνία και αναμένουν τον πρόεδρο της ομάδας να απαντήσει θετικά. Ο παίκτης έχει ιδιωτικό συμφωνητικό με την ομάδα του ότι μπορεί να φύγει αν έχει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και θα επιμείνει να έρθει στην ΑΕΛ. Αν κάτι δεν πάει καλά τότε υπάρχει και ένας Αργεντινός στόπερ με ισπανικό διαβατήριο.
Για δεξί μπακ μάλλον η λύση του Πατρίκ Κβεντί κερδίζει έδαφος .
Συνολικά η ομάδα θα κάνει τρεις μεταγραφές και αυτές θα είναι στις θέσεις του σέντερ φορ, του δεξιού μπακ και του στόπερ.
ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ
Η ΑΕΛ στο μεταξύ συνέχισε την προετοιμασία της για το παιχνίδι της πρεμιέρας και ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης έδειξε ότι δεν υπολογίζει τον Τσίγκα και τον Λαμπρόπουλο που και χθες γυμνάστηκαν μόνοι τους και μάλλον θα πάει στην Τρίπολη με μοναδικό σέντερ φορ τον Αμπουχατζίρα.
Το σχήμα που θα κατεβάσει είναι μάλλον γνωστό(δεν δείχνει να κάνει κάποια έκπληξη) και η ενδεκάδα λογικά θα είναι οι: Μάλαρτζ, Μπουκουβάλας, Τριποτσέρης, Ααράμπ, Νταμπίζας, Ρομέου, Ντέλσον , Γιαννακόπουλος, Σίμιτς, Μετίν και Αμπουχατζίρα.
ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι από σήμερα αρχίζει η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (Κυριακή 30/08, ώρα 9.15 μ.μ., στάδιο Αλκαζάρ). Η διάθεση θα γίνεται από το επίσημο κατάστημα της ομάδας «Vissini Store» (Μανωλάκη 1) κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, ενώ κατά το πρώτο διήμερο (Πέμπτη – Παρασκευή) δικαίωμα αγοράς θα έχουν κατά προτεραιότητα οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας περιόδου 2009-10. Η προπώληση θα είναι ελεύθερη από την προσεχή Δευτέρα 24/08.
Οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι οι εξής:
ΘΥΡΑ 3: 75ευρώ
ΘΥΡΑ 2 – CARGLASS: 45ευρώ
ΘΥΡΑ 4 – ΗΛΕΚΤΡΟΡΑΜΑ: 45ευρώ
ΘΥΡΑ 10 – COSMOTE (Α+Β): 35ευρώ
ΘΥΡΑ 6: 18ευρώ
- Στην περίπτωση που κατά τη σύσκεψη μέτρων τάξης την Παρασκευή 21/08, επικυρωθεί μη έλευση φιλοξενούμενων οπαδών, θα τεθούν στην κυκλοφορία και τα εισιτήρια της Θύρας 1, στην τιμή των 18ευρώ .
- Στην ίδια περίπτωση θα λειτουργήσει κανονικά η «Παιδική Κερκίδα», με την επίδειξη καρτών μέλους της περσινής περιόδου
- Επίσης γίνεται γνωστό ότι διατίθενται παιδικά εισιτήρια στην τιμή των 10ευρώ για όλες τις θύρες, για παιδιά ηλικίας έως 14 ετών
ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλα τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, που σημαίνει ότι κάθε φίλαθλος θα πρέπει να φέρει μαζί του κατά την αγορά του εισιτηρίου, αλλά και κατά την έλευσή του στο γήπεδο, την αστυνομική του ταυτότητα. Υποχρέωση της ΠΑΕ είναι να αναγράφει επί του εισιτηρίου ονοματεπώνυμο και ΑΔΤ του κατόχου, διατηρώντας ταυτόχρονα σχετική λίστα την οποία θα διαθέτει αρμοδίως σε κάθε ζήτηση. Το ίδιο ισχύει και κατά την προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής στην Τρίπολη και θα ισχύει καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου. Ζητείται, λοιπόν, η κατανόηση και η διάθεση συνεργασίας των φιλάθλων, για την αντιμετώπιση της διαδικασίας, την αποφυγή πρόσθετης ταλαιπωρίας όλων και την ορθή εφαρμογή του μέτρου, σύμφωνα με το νόμο και τη σχετική απόφαση της Superleague.
* Τέλος, οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα ενημερωθούν τις επόμενες μέρες με νεότερη ανακοίνωση, για την παραλαβή των νέων καρτών.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass