ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΘΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Ένας Φοίνικας όλο... Λάρισα

* ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ 13 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 14 ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2009 2:26 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:18
Φωτ. Ν. Σιούμκας
Αν μια λαρισινή ομάδα που παίζει σε εθνική κατηγορία διεκδικεί δάφνες... τοπικισμού τότε αυτή δεν είναι άλλη από τον Φοίνικα. Με 13 στους 14 παίκτες να είναι από τη θεσσαλική πρωτεύουσα (ο Σακάρης με 9 χρόνια στη Λάρισα μπορεί να θεωρείται και αυτός ντόπιος), με προπονητικό τιμ, πρόεδρο όπως και διοικητικό συμβούλιο το ίδιο τότε οι «μελανόλευκοι» είναι πράγματι μια αμιγώς λαρισινή ομάδα.Χθες στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης ξεκίνησαν τις προπονήσεις τους για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και όσον αφορά στον πρώτο βόρειο όμιλο της κατηγορίας. Μάλιστα πριν πατήσουν... γήπεδο οι παίκτες υπήρξε μια σύντομή ομιλία του προέδρου, Σωκράτη Κουτάκου στην οποία αναφέρθηκαν τα παρακάτω: «Εύχομαι να έχουμε καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με υγεία. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε το μπάσκετ που πρέπει για να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και να μας στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις. Πέρυσι κάναμε μία καλή πορεία ωστόσο θεωρώ ότι τη νέα χρονιά έχουμε τα φόντα για να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω».
Αμέσως μετά μίλησε στους παίκτες ο προπονητής Βάιος Θεοδωρόπουλος που τόνισε τα εξής: «Καταφέραμε να διατηρήσουμε τον ίδιο κορμό και κάναμε κάποιες μεταγραφές που μας ενισχύουν στις θέσεις που είχαμε κενά. Εχουμε αυτή τη στιγμή ως επί το πλείστον Λαρισαίους παίκτες στο δυναμικό της ομάδας και συνεχίζουμε με αυτή τη φιλοσοφία. Με οδηγό την περσινή χρονιά, που κάναμε μία πολύ καλή πορεία, θεωρώ ότι φέτος μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω, και ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς πάνω απ' όλα και να μην έχουμε τραυματισμούς».
ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΠΕΡΣΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ
Πέρυσι ο Φοίνικας έχασε την άνοδο στην Β’ Εθνική και αν δεν ήταν άτυχος σε κάποια τελευταία παιχνίδια τότε θα τα κατάφερνε. Φέτος όλοι θέλουν να αποφύγουν τις «κακοτοπιές» και να πετύχει ο Φοίνικας το κάτι παραπάνω. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τις δηλώσεις τριών παικτών:
Αρχικά ο Θοδωρής Τσιλούλης μας είπε: «Είναι η πρώτη μου χρονιά στο Φοίνικα και θέλω να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Μέσα από αυτήν πιστεύω ότι κι εγώ θα βελτιώσω ακόμα περισσότερο το παιχνίδι μου».
Στη συνέχεια μίλησε ο Γιώργος Γκαγκανάσιος που ανέφερε: «Πέρυσι κάναμε μία πολύ καλή πορεία, προσπαθώντας αρκετά μέσα στο παρκέ. Εχουμε έναν ίδιο βασικό κορμό στον οποίο προστέθηκαν παίκτες που μπορούν να μας βοηθήσουν. Πέρυσι καταφέραμε να πλασαριστούμε στην πρώτη τριάδα της βαθμολογικής κατάταξης, ωστόσο φέτος, αν όλα πάνε καλά, θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».
Εν κατακλείδι ο Χάρης Φόρος υπογράμμισε: «Εύχομαι να έχουμε όλοι καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς οπωσδήποτε. Η ομάδα δείχνει ότι έχει πολλές δυνατότητες και μπορεί να κάνει μία καλύτερη πορεία σε σχέση με την περσινή. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να πετύχουμε τους στόχους μας ώστε στο τέλος να είμαστε όλοι χαρούμενοι».
Παρών στην πρώτη αυτή προπόνηση είναι και ο πρώην πρόεδρος του Φοίνικα (πλέον μέλος στο Δ.Σ.), Βασίλης Χαύδας που είπε τα παρακάτω: «Εύχομαι όλοι μας να έχουμε υγεία για να μπορέσουμε να κάνουμε μία καλύτερη ακόμη πορεία σε σχέση με την περσινή. Η διοίκηση θα είναι κοντά στους παίκτες και περιμένουμε από αυτούς να δείξουν την ανάλογη διάθεση. Πιστεύω να μην υπάρχουν γκρίνιες από κανέναν ούτε από τους παίκτες προς τη διοίκηση αλλά ούτε το αντίθετο. Να υπάρχει ηρεμία».
 
Ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
Νούμερο.        Ονοματεπώνυμο       Θέση
4          Παπαδόπουλος Αβραάμ     4
5          Σιάτρας Γιώργος       3-4
6          Αποστολάκης Νίκος 4-5
7          Λιάκος Θεόδωρος    2
8          Σουλιώτης Αχιλλέας 5
9          Σακάρης Μπάμπης   1
10        Τσακνάκης Γιώργος 2
11        Καρπούζας Χάρης    2
12        Τσιλούλης Θεόδωρος          1
13        Βλαχούλης Γιώργος 1-2
14        Σπήλιος Θανάσης     1
15        Γκαγκανάσιος Γιώργος        4-5
16        Φόρος Χάρης            1-2
17        Καλφούντζος Βαγγέλης        2
 
ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΤΙΜ
Προπονητής: Θεοδωρόπουλος Βάιος
Βοηθός προπονητή: Χασανίδης Χρήστος
Γυμναστής: Τσιτρούλης Θεοφάνης
Προπονητής Υποδομών: Σακάρης Μπάμπης
Γιατρός: Τσαγκάλης Αντώνης
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πρόεδρος: Κουτάκος Σωκράτης
Αντιπρόεδρος: Βαλιώτης Κώστας
Γεν. Γραμματέας: Σφόρτσας Δημήτρης
Αν. Γραμματέας: Σφόρτσα Μάϊρα
Ταμίας: Στεφανής Βασίλης
Γεν. Έφορος: Τσούτσος Βελισσάριος
Μέλος: Χαύδας Βασίλης
Μέλος: Ορφανίδης Ιορδάνης
Μέλος: Βούντας Ταξιάρχης
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass