ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ

Με 4-2-3-1 στην Τρίπολη η ΑΕΛ

* ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΥΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ * ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΧΘΕΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2009 2:20 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:18
Τέσσερις μέρες απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα και πλέον στην ΑΕΛ μπορεί να κινούνται για απόκτηση παικτών αλλά στην Τρίπολη στον αγώνα με τον Αστέρα ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης δεν περιμένει ότι η ομάδα του θα έχει κάποια ενίσχυση και αυτό που σίγουρο τον χαροποιεί είναι ότι σε σχέση με τα δύο ευρωπαϊκά άτυχα παιχνίδια με την Ισλανδική KR Ρέκιαβικ(ήττα εκτός έδρας με 2-0 και ισοπαλία με 1-1 στο Αλκαζάρ) για το Γιουρόπα Λίγκ θα έχει στη διάθεσή του μερικούς επιπλέον παίκτες.
Συγκεκριμένα στη διάθεσή του θα είναι ο Ισραηλινός Αμπουχατζίρα που ήρθε η μπλε κάρτα του και οι Γιαννακόπουλος, Ιγγλέσιας (έπαιξε στο πρώτο παιχνίδι) που αποθεραπεύτηκαν ενώ άγνωστο είναι τι θα γίνει με τον Παναγιώτη Κατσιαρό. Λογικά δεν προλαβαίνουν να παίξουν ο Βενετίδης με τον Κυριακίδη (ο τελευταίος θα είναι έτοιμος στα τέλη Οκτωβρίου).
Το βασικό πρόβλημα είναι η έλλειψη σέντερ φορ και δεν ξέρουμε αν επανέλθει ο Θανάσης Τσίγκας που και χθες έκανε ατομικό πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τον Ανδρέα Λαμπρόπουλο (και οι δυο εξετάζουν προτάσεις από ομάδες της Σούπερ Λίγκα).
Το μεγάλο πρόβλημα είναι στην άμυνα και ο Ουζουνίδης προσανατολίζεται πάλι να τοποθετήσει δεξί μπακ τον Τριποτσέρη και αριστερό τον Μπουκουβάλα ενώ στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν Ααράμπ και Νταμπίζας.
Η τακτική λογικά θα είναι το 4-2-3-1 και αμυντικά χαφ θα είναι ο Ρομεόυ με τον Νέλσον ενώ πιο μπροστά θα παίξουν ο Σίμιτς (αριστερά), Γιανακόπουλος (δεξιά) και στο κέντρο ο Μετίν ενώ κορυφή στην επίθεση θα είναι ο Αμπουχατζίρα (εκτός αν παίξει τελευταία στιγμή ο... Τσίγκας)
Περισσότερα θα φανούν στη σημερινή και την αυριανή προπόνηση.
ΔΥΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
Στο μεταξύ κορυφαίο διοικητικό στέλεχος της ΑΕΛ έλεγε ότι η ομάδα μέχρι την Παρασκευή θα έχει κλείσει δύο μεταγραφές και αυτή τη στιγμή τα μοναδικά ονόματα που έχουν διαρρεύσει ότι ενδιαφέρεται η ΠΑΕ ΑΕΛ και έχει καταθέσει πρόταση είναι στον Μεξικανό Αντόνιο Ντε Νίγκρις και τον Πολωνό Πιότρ Τζιεβίτσκι. Ο πρώτος αγωνίζεται στη θέση του σέντερ φορ και ο δεύτερος στόπερ. Και για τους δύο η ομάδα αν θέλει να τους αποκτήσει θα πρέπει να δαπανήσει το ποσό των 800.000 ευρώ.
ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ     
Συνολικά 498 εισιτήρια – όσα και η χωρητικότητα της Θύρας 4 του γηπέδου της Τρίπολης - παρέλαβε η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 για τις ανάγκες των φιλάθλων της, ενόψει του κυριακάτικου (23/8) εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα για την πρεμιέρα της Super League. Τα εισιτήρια τιμώνται προς 20 ευρώ και θα διατίθενται από το Vissini Store (Μανωλάκη 1) από σήμερα Τετάρτη (19/8) από τις 10π.μ. και μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου (22/8), κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Σε περίπτωση μη εξάντλησής τους θα λειτουργήσει εκδοτήριο στη θύρα 4 του γηπέδου της Τρίπολης την ημέρα του αγώνα. Σημειώνεται ότι τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για το λόγο αυτό στη διαδικασία αγοράς τους είναι απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
«ΒΥΣΣΙΝΙ ΑΜΑΖΟΝΕΣ»
Το δικό τους χώρο στο στάδιο «Αλκαζάρ» θα έχουν πλέον οι «Βυσσινί Αμαζόνες». Ο γυναικείος σύνδεσμος φιλάθλων της Λάρισας μετά από συνεννόηση με την ΠΑΕ Α.Ε.Λ., αποφασίστηκε να βρίσκεται στη θύρα 2β (δίπλα από την αντίστοιχη παιδική), όπου από το σημείο εκείνο θα εμψυχώνει και θα στηρίζει με τον δικό της τρόπο τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
ΠΕΡΙ ΓΗΠΕΔΟΥ
Στο μεταξύ η ΠΑΕ ΑΕΛ δεν θα απαντήσει στην επιστολή της «Δημοτικής Συνεργασίας» για το θέμα του γηπέδου και το μόνο που έλεγε χθες άνθρωπός της είναι ότι για το συγκεκριμένο θέμα αποφάσισε η συντριπτική πλειοψηφία των κομμάτων της Βουλής και των κατοίκων της Λάρισας που έγινε κατά τις διεθνείς πρακτικές που ακολουθούνται στα θέματα τη κατασκευής των γηπέδων των ομάδων.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass