ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΓΙΑΣ

Μια Δήμητρα που «σπέρνει»... παραμονή

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ Α’ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 27 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ

Δημοσίευση: 11 Αυγ 2009 3:14 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:16
Η Δήμητρα στην ελληνική μυθολογία, ήταν η ιδεατή ανθρωπόμορφη θεότητα της καλλιέργειας δηλαδή της γεωργίας. Μια άλλη Δήμητρα αυτή της... Αγιάς είναι η ομάδα που θα προσπαθήσει να «σπείρει» παραμονή στην πρώτη κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου του Νομού Λάρισας. Από την περίοδο 1982-1983 η Δήμητρα άρχισε να συμμετέχει στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και αυτήν είναι η πρώτη φορά που θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της τόσο ψηλά. Πριν από λίγες ημέρες λοιπόν η ομάδα ξεκίνησε την προετοιμασία της στο γήπεδό της και η «Ε» βρέθηκε εκεί για να καταγράψει μερικές απόψεις.
«ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»
Ο Ηλίας Αρβανίτης είναι ο προπονητής που έχει συνδυάσει το όνομά του με τη μεγαλύτερη επιτυχία της Δήμητρας Αγιάς. Την οδήγησε στην άνοδο και φέτος την ετοιμάζει για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ. Πολλοί είναι αυτοί που περιμένουν να δουν τα δείγματα της δουλειάς του. Μιλώντας στην «Ε» ανέφερε: «Είμαστε νεοφώτιστοι στην κατηγορία και αυτό λέει πολλά. Πηγαίνουμε μόνο για την παραμονή μας. Έχουμε καλό υλικό στο οποίο πιστεύω αλλά δεν μπορούμε να ελπίζουμε και για κάτι άλλο. Αν όμως και πάλι δεν τα καταφέρουμε να παραμείνουμε το μόνο που θέλουμε είναι να θυμούνται το πέρασμά μας από την κατηγορία ως μια ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο».
Σχολιάζοντας τις υπόλοιπες ομάδες είπε: «Όλες οι ομάδες φαίνονται ενισχυμένες ιδιαίτερα. Το οικονομικό κομμάτι επίσης φαίνεται πως παίζει σημαντικό ρόλο. Το πρωτάθλημα αναμένεται να είναι σκληρό και οι έδρες το ίδιο. Υπάρχει μεγάλη εμπειρία από κάποιους συλλόγους και αυτό κάνει το πρωτάθλημα - τουλάχιστον για εμάς- πολύ δύσκολο. Εμείς παρ’ όλα αυτά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».
Η ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
Συνετός για τη νέα σεζόν ο πρόεδρος της Δήμητρας Κυριάκος Πατσάς μιλώντας στην «Ε» σημείωσε τα εξής: «Όλοι γνωρίζουμε πως το φετινό πρωτάθλημα είναι το πρώτο για εμάς σε αυτήν την κατηγορία. Οπότε δεν μπορούμε να πετάμε στα σύννεφα. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα». Από την πλευρά του ο Γενικός Αρχηγός, Ρίζος Δουλμές τόνισε: «Στόχος μας είναι να προσπαθήσουμε για την παραμονή με όσες δυνάμεις έχουμε. Δεν λέμε πως θα είναι εύκολο αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε».
ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
Ενδιαφέρον όμως έχει να δούμε τι λένε και οι παίκτες που θα είναι οι πρωταγωνιστές στη σεζόν που έρχεται.
ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΑΤΗΣ
Ο Κώστας Πλατής θα βρίσκεται για τέταρτο συνεχόμενο χρόνο στην ομάδα και δικαιωματικά θα φοράει το περιβραχιόνιο αφού είναι και από τους λίγους γηγενείς παίκτες «ο βασικός κορμός της ομάδας είναι σχεδόν ο ίδιος με πέρυσι. Ήρθαν μερικά παιδιά και ελπίζω να γίνουμε «ένα» όσο πιο γρήγορα γίνεται. Θα είναι μια δύσκολη χρονιά και ελπίζω να τα καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε».
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΚΑΤΣΙΟΥΛΗΣ
Το νέο απόκτημα της Δήμητρας Αγιάς, ο επιθετικός Αχιλλέας Κατσιούλης θα προσπαθήσει να βοηθήσει την ομάδα του με το δικό του τρόπο, δηλαδή τα... γκολ. Μιλώντας για τη νέα του ομάδα είπε: «Είναι μια αισιόδοξη προσπάθεια εδώ στη Δήμητρα και ευελπιστούμε πως κάτι καλό θα βγει. Η κατηγορία είναι πολύ δύσκολη με δυνατές ομάδες αλλά εάν έχουμε πίστη στις προσπάθειές μας τότε θα τα καταφέρουμε. Όλες οι έδρες φέτος θα είναι ισχυρές γι’ αυτό καλό θα είναι να εκμεταλλευτούμε και εμείς τη δικιά μας».
ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Οκτώ μεταγραφικές κινήσεις έχει κάνει ως τώρα η Δήμητρα Αγιάς. Συγκεκριμένα έχει αποκτήσει τον Αχ. Κατσούλη από το Μακρυχώρι, τον Ν. Λίτσιο από την Αναγέννηση Τρικάλων, τον Β. Καλαμπαλίκη που ήταν ελεύθερος, τον Κ. Χριστοδούλου από τον Απόλλωνα Λάρισας, τον Ε. Μανωλακούδη από την Δήμητρα Γιάννουλης, τον Γκ. Καζάνι από την Κοιλάδα, τον Ελ. Αγορά από την Ακαδημία Βουτυρίτσα και τον Κ. Ντίνα από τη Χάλκη. Επίσης σε συζητήσεις βρίσκεται η διοίκηση του συλλόγου με τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές που παίζουν σε κέντρο και επίθεση.
Όλοι οι παραπάνω παίκτες θα προστεθούν με το παλιό υλικό που αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Κ. Πλατής, Σ. Ζαχαρούδης, Δ. Πλατής, Η. Μπλέτσας, Α. Παύλου, Α. Καραφίλι, Ν. Ευαγγέλου, Δ. Πλιάγκας, Α. Κασιδούλης, Κ. Καψαλός, Ν. Στέλιου, Η. Φιλοκώστας, Β. Γαλάνης, Κ. Σταμούλης, Ν. Αρβανίτης, Χ. Αρβανίτης και Ν. Ντάφος.
Αυτοί που έφυγαν είναι οι: Κολέση (Αρμένιο), Τσαδήμος (Κοιλάδα) και Φραγκουλόπουλος που έμεινε ελεύθερος.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Η διοίκηση του συλλόγου αποτελείται από τους εξής:
Πρόεδρος: Κυριάκος Πατσάς
Αντιπρόεδρος: Ευάγγελος Πολύζος
Γραμματέας: Ευάγγελος Δουλμές
Ταμίας: Κώστας Γκουσγκούνης
Γενικός Αρχηγός: Ρίζος Δουλμές
Διευθύνων Σύμβουλος: Αντώνης Κούτρας
Μέλη: Δημήτρης Χαιδαρλής, Αναστάσιος Μηλοβιανός.
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η Δήμητρα Αγιάς σε πρώτη φάση είναι με: Καλοχώρι, Γιάννουλη, Μακρυχώρι, Αρμένιο.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass