Η Α.Ε.Δ. ΝΙΚΑΙΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ

Δύναμή της: Η οργάνωση...

* ΜΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2009 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:14
Με ισχυρό σημείο την πολύ καλή της οργάνωση ξεκίνησε και αυτήν τη χρονιά η ομάδα της ΑΕΔ Νίκαιας. Αρκετές μεταγραφές, μεγάλη προσοχή στα τμήματα υποδομής και τους νεαρούς παίκτες, έμπειρο προπονητικό τιμ αλλά και σκέπαστρο (θα γίνει σε λίγο διάστημα), προβολείς στο γήπεδο, αλλά και ιστοσελίδα στο διαδίκτυο η Νίκαια θα μπει ορεξάτη στο φετινό πρωτάθλημα. Η «Ε» επισκέφτηκε μια προπόνηση της ομάδας και σας παραθέτει κάποια στοιχεία:
Κ. ΚΟΛΟΜΗΤΡΟΥΣΗΣ: «ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ»
Ο Κώστας Κολομητρούσης είναι στην ομάδα από τον Μάρτιο του 2007 και συνεχίζει για 4η αγωνιστική περίοδο. Μέχρι σήμερα κάθισε στον πάγκο της ομάδας σε 69 αγώνες πρωταθλήματος (9 στη Δ’ Εθνική και 60 στην Α’ ΕΠΣΛ).
«Ξεκίνησε και φέτος μια προσπάθεια σοβαρή και οργανωμένη. Στόχος δικός μας είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρό κάτι που κάναμε και πέρυσι. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να προσέξουμε την ποδοσφαιρική εξέλιξη κάποιων νεαρών παικτών που είναι σημαντικό. Εύχομαι να έχουμε καλή πορεία» σημειώνει στην «Ε» ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ.
* Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Βασίλης Τσιάρας, καθηγητής σωματικής αγωγής με ειδικότητα ποδοσφαίρου, πρώην τερματοφύλακας της ομάδας με θητεία και στον Άρη Θεσσαλονίκης, προπονητής επίσης παιδικών τμημάτων της ΑΕΔΝ.
ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΡΟΣΤΕΡ
Συνδυασμός παλιών και νέων είναι το φετινό ρόστερ της Νίκαιας. Από τους «παλιούς», οι εννέα θα αγωνιστούν με την ομάδα για 4η μέχρι και 6η αγωνιστική περίοδο, τρεις για 2η μέχρι και 3η, άλλοι πέντε προέρχονται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΔΝ, εκ των οποίων οι τρεις (Χονδρονάσιος, Γεωργόπουλος, Σακελλαρίου) αγωνίστηκαν πέρσι με την ομάδα της Αναγέννησης Ζαππείου και ο Θάνος Βλασιάδης επέστρεψε από τον Πυργετό και θα αγωνιστεί για 4η περίοδο με την ομάδα μας.
Επιπλέον, ήρθαν στην ομάδα οι Θ. Πατσιαλής (Μελιβοία), Πεζής (Πλατύκαμπος), Γκατζανάς (Ζάππειο), Κουσέρης (Λήλας Βασιλικού Ευβοίας), Τζιάτζιος (Ακαδημία Πλίτση), Κοσμάς (Ηρακλής Λάρισας), Μπακαρόζος Ι. (Α.Ο. Χαλκιάδες), Βαλαώρας Β. (Αμπελόκηποι), Μπλατσέρι Γ. (Αμπελόκηποι), Κοτόρι Α. (Ελλήσποντος Ν. Μαδύτου), Τσαλίκης Κ. (Νέοι ΑΕΛ).
Έξι είναι οι παίκτες που σταμάτησαν τη συνεργασία με την ΑΕΔ Νίκαιας, αυτοί είναι οι παρακάτω: Χριστοδούλου (Τύρναβος 2005), Μαγαζιώτης (Απόλλων Λάρισας), Κολομητρούσης (Πυργετός), Κοτούμπας (Πυργετός), Ζαφείρης (Αναγέννηση Φαρσάλων), Τυρίμου (Κύπρος).
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ
Έξι φιλικά παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί από τη Νίκαια. Αυτά είναι τα εξής:
18/8/ Ελασσόνα, 20/8 Πλατύκαμπος, 22/8 Σμόλικας (εκτός), 25/8 Αγιά, 29/8 Αναγέννηση Φαρσάλων (εκτός), 2/9 Γιάννουλη.
ΣΑΪΤ, ΣΚΕΠΑΣΤΡΟ, ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ...
Σε πολλά μέτωπα αναπτύσσεται η ομάδα της ΑΕΔ Νίκαιας. Συγκεκριμένα στις 25 Αυγούστου 2009 θα λειτουργήσει η επίσημη ιστοσελίδα (www.aednikaias.gr) του συλλόγου. Περιλαμβάνει πλούσιο αρχείο με την ιστορία του συλλόγου και των τριών συλλόγων της συγχώνευσης (από το 1939 μέχρι σήμερα), αναφορές στα παιδικά τμήματα και την ομάδα του Ζαππείου και στατιστικά στοιχεία επίσης έχει όλα τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες των πρωταθλημάτων της τελευταίας πενταετίας Α’ ΕΠΣΛ, φωτογραφικό υλικό και πολλά άλλα στοιχεία που αφορούν σε όλους τους ποδοσφαιρόφιλους του Νομού.
Μετά από προσωπικές ενέργειες του δημάρχου (και φιλάθλου όμως) Ρίζου Κομήτσα, τεχνική εταιρία της περιοχής τοποθέτησε δύο καινούρια κοντέινερ με κλιματισμό (θέρμανση - ψύξη) στο βοηθητικό γήπεδο της Νίκαιας, που θα χρησιμοποιηθούν για αποδυτήρια των ομάδων των τμημάτων υποδομής. Το γήπεδο διαθέτει χορτοτάπητα και προβολείς. Παράλληλα η ίδια εταιρία θα τοποθετήσει μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2009 σύγχρονο σκέπαστρο και καθίσματα στην εξέδρα του γηπέδου της Νίκαιας.
ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΥΤΑΛΗΣ
Μετά από ένα χρόνο επιτυχημένης θητείας ο κ. Θανάσης Νασιακόπουλος, παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου και ανέλαβε το ιδρυτικό στέλεχος της ΑΕΔΝ κ. Βαγγέλης Μανωλόπουλος. Μιλώντας μάλιστα στην «Ε» είπε τα εξής: «Φέτος η ομάδα διατήρησε τον κορμό της και κατάφερε να πάρει παιδιά από την ευρύτερη περιοχή. Εμείς θέλουμε την ΑΕΔ Νίκαιας να είναι πρωταγωνίστρια όπως κάθε χρόνο».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass