ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» Ο ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

«Φορτσάρει» για Γκιγιέρμο Φράνκο η ΑΕΛ

* ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΕ ΝΙΓΚΡΙΣ, ΧΕΣΕΛΙΝΓΚ, ΜΠΟΖΑΣΚΙ

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2009 3:04 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:14
Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΛ και η διοίκηση της λαρισινής ομάδας εντείνει τις προσπάθειές της, προκειμένου να αποκτηθούν τέσσερις ποδοσφαιριστές που ζήτησε ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης.
Πρώτη πλέον επιλογή από χθες είναι ο Μεξικάνος επιθετικός της Βιγιαρεάλ Γκιγιέρμο Φράνκο, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τη Βιγιαρεάλ και ήδη υπήρξαν επαφές από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Πηλαδάκη, για να πείσει τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην «βασίλισσα» του Θεσσαλικού κάμπου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Φράνκο δεν είναι αρνητικός, όμως στα χέρια του έχει και άλλες προτάσεις, οπότε όλα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό μέρος της συμφωνίας. Η ΑΕΛ εμφανίζεται έτοιμη να καλύψει το υψηλότατο συμβόλαιο που είχε ο παίκτης με τη Βιγιαρεάλ, το οποίο μαζί με τα μπόνους ξεπερνούσε τις 700.000 ευρώ και έτσι, θα πρέπει να αναμένονται ουσιαστικές εξελίξεις ίσως και σήμερα.
Σε κάθε περίπτωση οι διοικούντες στην ΠΑΕ καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, καθώς ο Φράνκο εάν αποκτηθεί τελικά θα δώσει άλλον αέρα στον χώρο της επίθεσης με την εμπειρία που έχει και θα είναι αναμφίβολα μια πολύτιμη μονάδα για τη λαρισινή ομάδα.
Από κει και πέρα, εν αναμονή βρίσκονται οι «βυσσινί» και για τους Αντόνιο Ντε Νίγκρις, Γιόχανς Φένεγκορ οφ Χέσελινγκ, Μπαρτζό Μποζάσκι, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει εξέλιξη και για ακραίο αμυντικό, που ζήτησε ο προπονητής της λαρισινής ομάδας.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Το ερχόμενο Σάββατο 8 Αυγούστου και ώρα 8 μ.μ., η ΑΕΛ θα δώσει ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι στο Εθνικό στάδιο της Καρδίτσας με την τοπική Αναγέννηση, που ενισχύθηκε σημαντικά με τελευταία μεταγραφή να γίνεται αυτή του Άγγελου Διγκόζη, πρώην ποδοσφαιριστή των «βυσσινί».
Ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης θα έχει την ευκαιρία να δει και εκτός Αλκαζάρ τον βαθμό βελτίωσης που παρουσιάζουν οι παίκτες του και ασφαλώς περιμένει να έχουν μια εξίσου καλή απόδοση, όπως και στην πρόσφατη φιλική αναμέτρηση με τον Ηλυσιακό.
Όσον αφορά τώρα για το εάν μεταβεί η ομάδα στο εξωτερικό για νέα φιλικά, θα εξαρτηθεί ποια θα είναι η οριστική απόφαση της ΕΠΟ την Παρασκευή, καθώς προτίθεται να μην μεταθέσει την πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκα και να ξεκινήσει το πρωτάθλημα κανονικά το Σαββατοκύριακο 22-23 Αυγούστου.
Σε αυτή την περίπτωση ενδέχεται να δοθεί ένα ακόμη φιλικό ματς επί ελληνικού εδάφους, με δυνατό αντίπαλο.
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΧΑΛΑΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ Ο ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ
Από πλευράς προπόνησης, το ευχάριστο χθεσινό νέο ήρθε από την πλευρά του Ηλία Κυριακίδη, ο οποίος ξεκίνησε με χαλαρό τρέξιμο αλλά ασφαλώς θα χρειαστεί ακόμη μεγάλο χρονικό διάστημα για την αποθεραπεία του και να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης με την ομάδα.
Ο Στέλιος Γιαννακόπουλος από προχθές προετοιμάζεται κανονικά με την ομάδα, ενώ ατομικό πρόγραμμα εξακολουθεί να ακολουθεί ο Ματίας Ιγγλέσιας.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass