ΧΩΡΙΣ ΣΠΑΤΑΛΕΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ

«Σπαρτιάτισσα» η... ΑΕΛ Γ.Σ.

* ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΛΑΡΙΣΑ * ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ ΛΙΑΓΚΑ ΓΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2009 20:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:13
Πλήρως εναρμονισμένη με το κλίμα της εποχής φαίνεται πως είναι η ΑΕΛ ΓΣ. Η οικονομία και η αποφυγή σπαταλών θα είναι το κυριότερο στοιχείο της ομάδας για το πρωτάθλημα της Α2. Οι «βυσσινί» θα επιδιώξουν να κινηθούν χωρίς οικονομικές… ακρότητες και επομένως ο νέος τεχνικός, Θρασύβουλος Λιάγκας θα προσπαθήσει να «στίψει» το μυαλό του για να βρει τις καλύτερες λύσεις για την ομάδα.
Μια απόφαση που καταδεικνύει κάτι τέτοιο είναι το γεγονός πως η ΑΕΛ ΓΣ δεν θα πάει για προετοιμασία σε κάποιο προπονητικό κέντρο της Ελλάδας (τα τελευταία χρόνια πήγαινε στο Λιτόχωρο της Κατερίνης) αλλά θα παραμείνει στη Λάρισα δίνοντας κάποια φιλικά εντός και εκτός. Ανεπίσημα κάποιοι από τους παίκτες (αφού σε καμία περίπτωση δεν θα έχουν αποκτηθεί ούτε καν οι μισοί μέσα σε μια εβδομάδα) θα μπούνε στο κλειστό της Νεάπολης στις 10 Αυγούστου ξεκινώντας χαλαρά με λίγες προπονήσεις.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
Ξεκινώντας από το θέμα των παικτών ο Λιάγκας έχει μπροστά του μια... ατελείωτη λίστα από παίκτες. Στο μυαλό του έχει κάνει το βασικό πλάνο αλλά γνωρίζει πως θα υπάρχουν και ανατροπές. Γι αυτό και έχει πολλές εναλλακτικές λύσεις. Σε πρώτο πλάνο κινείται κυρίως με παιδιά που πέρυσι ανήκαν στην ομάδα και θα αρχίσει τις συζητήσεις μαζί τους. Εν συνεχεία μεγάλο βάρος θα ρίξει σε παίκτες από τη Λάρισα αλλά και γενικότερα από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας. Κύριο χαρακτηριστικό άλλωστε θα προσπαθήσει να είναι το δέσιμο των παικτών με την ομάδα. Επίσης θα βασιστεί πολύ σε νεαρούς ηλικιακά αθλητές. Παίκτες που έχουν όρεξη για διάκριση και πάθος για να προσφέρουν χωρίς βεντετισμούς.
ΨΑΧΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΥΣ
Για δύο ξένους ψάχνει παράλληλα η ΑΕΛ Γ.Σ. Σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα οι «βυσσινί» θα κοιτάξουν να αποκτήσουν δύο παίκτες με κοινοτικό διαβατήριο. Πιθανό φαίνεται αυτοί να είναι Αμερικάνοι αλλά δεν αποκλείεται να βρεθεί η λύση και από κοντινές χώρες που προσφέρονται να καλές περιπτώσεις. Μια από αυτές είναι η Σερβία που δεν θα περάσει απαρατήρητη από τον τεχνικό της ΑΕΛ.
ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΣΚΑΟΥΤΕΡ
Ακόμη ένα πρόσωπο προστέθηκε στο προπονητικό τιμ της ομάδας. Ο λόγος για τον Γιώργο Ζάχο που θα συνεργάζεται με τον πρώτο προπονητή σε θέματα κυρίως σκάουτινγκ. Με αυτόν ολοκληρώνεται το τεχνικό τιμ που αποτελείται από τον Θρασύβουλο Λιάγκα, Βλάντο Μαϊστρένκο, Γιώργο Ζάχο και το γυμναστή Βασίλη Μητσόπουλο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass