ΕΥΡΕΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ

Συναίνεση από όλους για το νέο γήπεδο της ΑΕΛ

* ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΑΝΑΚΟΥΛΗΣ: «ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ»

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2009 2:31 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:12
Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Δημαρχείο Λάρισας για τεχνικά ζητήματα που αφορούν στο νέο γήπεδο της ΑΕΛ και τη διευθέτηση των αθλητικών χώρων και εγκαταστάσεων των γηπέδων του τένις. Κατά τη διάρκειά της συζητήθηκαν ακόμη λεπτομέρειες για την κατασκευή της νέας πεζογέφυρας η οποία θα συνδέει μελλοντικά το Μεσογειακό Χωριό με τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου της ΑΕΛ.
Στη σύσκεψη πήραν μέρος εκπρόσωποι της κατασκευαστικής εταιρίας, του μελετητικού και αρχιτεκτονικού γραφείου, της ΠΑΕ ΑΕΛ, υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου Λαρισαίων και ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνος Τζανακούλης.
Αμέσως μετά το τέλος της ο δήμαρχος Λαρισαίων εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΛ. «Τα όποια προβλήματα προκύπτουν έχουν τον χαρακτήρα τεχνικών ζητημάτων και μπορούν να λυθούν χάρη στην εξαιρετική συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Από την πλευρά του, ο Δήμος Λαρισαίων από την αρχή στάθηκε πρώτος στην όλη προσπάθεια. Πιστεύω ότι το νέο γήπεδο της ΑΕΛ θα είναι έτοιμο στην ώρα του » κατέληξε ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Κωνσταντίνος Τζανακούλης.
* Όπως έγινε επιπλέον γνωστό, αποφασίσθηκε με την παρέμβαση του δημάρχου κ. Τζανακούλη, να εκδοθούν κανονικά οι άδειες τόσο του γηπέδου της ΑΕΛ, όσο και αυτή των γηπέδων του τένις, προκειμένου να μην καθυστερήσει το έργο.
Σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο αναμένεται να παρθεί τυπικά απόφαση για τα πάρκινγκ του γηπέδου και να καθαρογραφεί αύριο, ώστε την άλλη εβδομάδα να εκδοθεί η οικοδομική άδεια, όπως ο δήμαρχος δεσμεύθηκε ενώπιον όλων των παρευρισκομένων στη σύσκεψη.
Το ευχάριστο είναι ότι υπήρξε συναινετικό κλίμα από όλους που εμπλέκονται και είναι χαρακτηριστικό ότι με τη σύμφωνη γνώμη του Δημήτρη Κουραμά ως εκπροσώπου της ΕΦΟΑ, τα γήπεδα τένις αντί για 12 να γίνουν 11, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ο χώρος για να κατασκευασθεί ένα κεντρικό κτίριο για να καλύπτει όλες τις λειτουργικές ανάγκες ενός σύγχρονου κέντρου αντισφαίρισης, όπως επίσης θα κατασκευασθεί και κερκίδα, που θα επιτρέπει τη διεξαγωγή επίσημων αγώνων.
ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ Ο ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΝΤΑΝΙΕΛ ΟΠΡΙΤΑ
Σήμερα το απόγευμα θα δοκιμαστεί στην προπόνηση της ΑΕΛ στο γήπεδο των Δένδρων, ο 28χρονος Ρουμάνος μεσοεπιθετικός Ντάνιελ Οπρίτα, ο οποίος ανήκει στη Δυναμό Βουκουρεστίου και αγωνιζόταν ως δανεικός στην Ελβετική Ααράου.
Ο ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην Θεσσαλική πρωτεύουσα μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα και μάλλον θα αγωνιστεί στο φιλικό με τον Ηλυσιακό, στο στάδιο Αλκαζάρ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΠΡΙΤΑ
Ο Οπρίτα γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου του 1981 στην πόλη Ντραγκανέστι της Ρουμανίας. Έχει ύψος 1.84 και αγωνίζεται ως στράικερ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο επαγγελματικά το 2000 από την Ρεσίτα όπου σε δύο χρόνια έπαιξε σε 33 παιχνίδια και σκόραρε 7 φορές. Το 2002 έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του όταν και μεταγράφηκε στη Στεάουα Βουκουρεστίου. Εκεί έμεινε πέντε χρόνια μέχρι το 2007. Έπαιξε σε 107 αγώνες και σημείωσε συνολικά 15 τέρματα. Το 2007 σταμάτησε τη συνεργασία του με την Στεάουα και πήγε στη συμπολίτισσα Ντιναμό. Φόρεσε τη φανέλα της Ντιναμό ωστόσο μόλις σε 5 ματς χωρίς να σκοράρει. Το 2008 πήγε στην Αράμπ και σε έξι παιχνίδια πάλι δεν έβαλε γκολ. Την ίδια σεζόν πέρασε από την Λόρκα Ντεπορτίβα όπου πάλι δεν σκόραρε σε τρεις αγώνες. Πέρυσι ήταν δανεικός στην Ελβετική, Ααράου όπου σε 10 αγώνες δεν «είδε» δίχτυα.
Με την Εθνική Ρουμανίας κάτω των 21 έχει 6 συμμετοχές και σκόραρε μια φορά σε ένα φιλικό αγώνα (2-2) στην Κύπρο με τη Σλοβακία.
ΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ
Φιλικό αγώνα λοιπόν με αντίπαλο τον Ηλυσιακό θα δώσει η ΑΕΛ το Σάββατο 1 Αυγούστου στις 7.30μ.μ., στο Στάδιο Αλκαζάρ.
Για τον συγκεκριμένο αγώνα η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι:
- Ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας
- Ορίζεται ως γενική είσοδος εισιτήριο στην τιμή των 10 ευρώ
- Η είσοδος στο γήπεδο για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 10Α-10Β και 6 θα γίνεται από τις θύρες 2 και 4. Η είσοδος των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες 2, 3 και 4 θα γίνεται κανονικά από τις αντίστοιχες θύρες.
* Εν τω μεταξύ, ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα μεταβεί η ΑΕΛ στο εξωτερικό για να δώσει δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια. Της προτάθηκε να παίξει ένα ματς με τη Γουίγκαν, αλλά οι υπεύθυνοι της ομάδας σκέφτονται σοβαρά τη μετάβαση στην Αγγλία, χώρα στην οποία η νέα γρίπη βρίσκεται σε έξαρση.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass