ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΣΤΗΝ Α2

Ο Θρασύβουλος Λιάγκας στην ΑΕΛ ΓΣ

* «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ» ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε»

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2009 2:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:11
Ο Θρασύβουλος Λιάγκας θα είναι ο πρώτος τεχνικός της ΑΕΛ ΓΣ για τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Ο νεαρός προπονητής συμφώνησε σε όλα με τη διοίκηση του συλλόγου και ανακοινώθηκε. Μάλιστα λίγο μετά και τη συμφωνία των δύο πλευρών μιλώντας στην «Ε» δήλωσε τα εξής: «Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για εμένα καθώς αναλαμβάνω την ομάδα από την αρχή της σεζόν. Ευχαριστώ τη διοίκηση και τους ανθρώπους αυτής για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να δημιουργηθεί ένα σύνολο που θα κάνει τους Λαρισαίους να χαίρονται το μπάσκετ και να απολαμβάνουν το πρωτάθλημα. Ελπίζω να μπορέσει η ομάδα να παίξει το μπάσκετ που είναι αντάξιο του ονόματός της και της ιστορίας της».
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΙΑΓΚΑΣ
Ο Λιάγκας είναι ήδη 7 χρόνια στην ομάδα της ΑΕΛ ΓΣ που παλαιότερα ήταν ΓΣΛ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο καθώς δείχνει πως είναι δεμένος με το σύλλογο συναισθηματικά (κάτι που λείπει από τις περισσότερες ομάδες). Ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την προπονητική από τα τμήματα υποδομής συλλόγων και στη συνέχεια πήγε στον Κεραυνό. Έπειτα είχε ένα πέρασμα από τη Γιάννουλη την οποία και οδήγησε στην άνοδο από την Α2 ΕΣΚΑΘ στην Α1 ΕΣΚΑΘ. Επίσης ήταν στον πάγκο του Ηρακλή Χάλκης αλλά και στην ΕΑΛ στης οποίας τον πάγκο ήταν για 3 χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΤΙΣ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Η ομάδα της ΑΕΛ ΓΣ αναμένεται να μπει στο κλειστό της Νεάπολης στις 10 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα. Αυτό σημαίνει πως θα έχει χρόνο προετοιμασίας κάτι λιγότερο από δύο μήνες ώσπου να ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Α2 εθνικής κατηγορίας (υπολογίζεται να αρχίσει στις 3 Οκτωβρίου αν δεν επέλθουν αλλαγές). Κάτι τέτοιο σημαίνει πως από χθες έχει αρχίσει ένας αγώνας δρόμου στην ΑΕΛ ΓΣ με σκοπό να αποκτηθούν παίκτες. Μέχρι στιγμής ο μόνος που έχει συμβόλαιο με τους «βυσσινί» είναι ο Φάνης Παπακώστας. Ο Λαρισαίος παίκτης όπως όλα δείχνουν θα είναι ο πρώτος παίκτης αφού το πιο πιθανό είναι να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών. Για το επόμενο δεκαήμερο λοιπόν οι λίστες με τα ονόματα θα είναι πολλές στο τραπέζι του Λιάγκα αλλά και των συνεργατών του.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass