ΔΕΝ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ

Καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΛ

*ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2009 2:33 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:11
Στασιμότητα επικρατεί στα μεταγραφικά θέματα της ΑΕΛ και χθες δεν σημειώθηκε καμία εξέλιξη.
Ο τεχνικός των «βυσσινί» Μαρίνος Ουζουνίδης ζήτησε ως γνωστόν από τη διοίκηση να αποκτηθούν τρεις ακόμη ποδοσφαιριστές, δυο επιθετικοί και ένας κεντρικός αμυντικός.
Τα ονόματα των επιθετικών που ακούσθηκαν είναι αυτά του Πολωνού Μάρεκ Σαγκανόσφκι και του Τούρκου Ακές Νεκάτι , ενώ του αμυντικού είναι του Πολωνού Λαγκιέβκα.
Αναμένεται ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας να υπάρξει κάποια εξέλιξη στα μεταγραφικά ζητήματα, γιατί όσο καθυστερούν οι μεταγραφές τόσο και ο χρόνος τρέχει σε βάρος της ομάδας, καθώς θα ήταν καλύτερο να ήταν ήδη στην προετοιμασία και να πάρουν τον χρόνο προσαρμογής που χρειάζεται.
Σε κάθε περίπτωση διοίκηση και τεχνική ηγεσία βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία για να υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό οι στόχοι και να συμπληρωθεί το ρόστερ της ομάδας.
Και βέβαια ο κόσμος περιμένει με αγωνία να γίνουν μεταγραφές, γιατί στην επίθεση υφίσταται μεγάλο πρόβλημα και χρειάζεται ενίσχυση σε αυτό τον τομέα η ΑΕΛ.
ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΟΜΟΓΕΝΗΣ
Στη χθεσινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Δένδρων, δοκιμάστηκε ο 18 χρονος ομογενής από την Αυστραλία, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου.
Ο ποδοσφαιριστής θα προπονηθεί και σήμερα με τη λαρισινή ομάδα.
ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ
Το πρώτο της φιλικό επί ελληνικού εδάφους θα πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο η ΑΕΛ, η οποία θα αντιμετωπίσει στις 7.30 το απόγευμα-εκτός απροόπτου- στο στάδιο Αλκαζάρ, τον Ηλυσιακό.
Ο προπονητής Μαρίνος Ουζουνίδης θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του και ενδεχομένως να δοθεί χρόνος συμμετοχής και στον Στέλιο Γιαννακόπουλο, που από σήμερα επανέρχεται σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων.
Όσον αφορά για το αν μεταβεί η ομάδα την ερχόμενη εβδομάδα στο εξωτερικό για να παίξει δυο ή τρία φιλικά παιχνίδια, εξετάζεται η περίπτωση αλλά ακόμη τίποτα δεν είναι βέβαιο.
ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Σήμερα εν τω μεταξύ και ώρα 12 το μεσημέρι στο δημαρχείο της πόλης, ενόψει της έκδοσης της οικοδομικής άδειας για το νέο γήπεδο της ΑΕΛ, ο δήμαρχος κ.Τζανακούλης κάλεσε σε σύσκεψη την κατασκευαστική εταιρία που έχει αναλάβει το έργο, το αρχιτεκτονικό γραφείο, την εταιρία «DIMANT» που έχει κάνει τη μελέτη και την ΠΑΕ ΑΕΛ.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass