ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τουρνουά ποδοσφαίρου 5X5

* Στο πλαίσιο εκδηλώσεων για την Πρωτομαγιά

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2015 10:40 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 16:38

Από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, ανακοινώθηκαν τα παρακάτω:

«Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας πραγματοποίησε με επιτυχία το τουρνουά ποδοσφαίρου 5χ5, όπως είχε αποφασίσει το περασμένο Σαββατοκύριακο 25 & 26 Απριλίου, στα γήπεδα «Μητσιμπόνα», στο πλαίσιο εκδηλώσεων της 1ης Μάη. Σε αυτό πήραν μέρος 10 ομάδες από σωματεία της δύναμης του ΕΚΛ, όπως η εργαζόμενη και σπουδάζουσα νεολαία. Αυτή η πρωτοβουλία του ΕΚΛ δείχνει την ανάγκη που υπάρχει για αθλητισμό, απαιτείται η πρόσβαση να είναι δωρεάν και πρέπει να την κατακτήσουν οι εργαζόμενοι, οι νέοι, οι γυναίκες, επιβάλλεται να είναι δικαίωμα και όχι εμπόρευμα. Όλοι όσοι έλαβαν μέρος τους δόθηκε 1 αναμνηστικό για την συμμετοχή τους και οι νικητές πήραν 1 κύπελλο στον τελικό. Ξεκινήσαμε το Σάββατο 25 Απριλίου με 5 αγώνες μετά από κλήρωση και σημειώθηκαν τα παρακάτω αποτελέσματα: Eπισιτισμός - Εμπόριο 5-3, ΠΡΟΣΥΦΛΑ- ΜΑΣ 6-4, ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ - Σεκιούριτ 10-7, Μηχονοξυλουργοί- Οικοδόμοι1 3-2, ΟΤΑ - Οικοδόμοι2 5-1. Στην συνέχεια Επισιτισμός - ΠΡΟΣΥΦΛΑ 2-8, ΕΠΑΣ - Μηχανοξυλουργοί 4-1.

Το τουρνουά ολοκληρώθηκε την Κυριακή που πέρασαν 3 ομάδες.

Στον ημιτελικό μεταξύ ΟΤΑ - ΠΡΟΣΥΦΛΑ το ματς τελείωσε 3-3 και με χρυσό γκολ έγινε το 3-4.

Στον τελικό η ΠΡΟΣΥΦΛΑ επικράτησε του ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ μετά από ένα εκπληκτικό παιχνίδι, με σκορ 6-3.

Καλούμε όλους όσοι πήραν μέρος και όσους δεν μπόρεσαν να πάρουν, συνολικά την εργατική τάξη, να συμμετέχουν στην Πρωτομαγιάτικη Απεργιακή Συγκέντρωση του ΕΚΛ στην Κεντρική πλατεία στις 10:00 π.μ., για να δείξουμε ότι όπως παλέψαμε στο γήπεδο, παλεύουμε και εκτός γηπέδου και διεκδικούμε όλα όσα μας ανήκουν και μας τα στερεί σήμερα ο καπιταλισμός, με τις κρίσεις, τη φτώχεια και την εξαθλίωση για την εργατική τάξη και τα φτωχά λαϊκά στρώματα, ενώ από την άλλη υπάρχει τεράστιος πλούτος που μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες μας, αλλά ανήκει στους καπιταλιστές. Αυτή είναι η μεγάλη αντίφαση του καπιταλισμού που πρέπει να τον ανατρέψουμε και να οικοδομήσουμε τη δική μας οικονομία και κοινωνία. Η 1η Μάη είναι Απεργία και όχι αργία, μέρα ταξικής πάλης της εργατικής τάξης όλου του κόσμου και δεν πρέπει να λείψει κανείς από την συγκέντρωση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass