ΓΙΑ ΤΗΝ 1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΛΟ

Με φόρα για την άνοδο οι γυναίκες του Ν.Ο.Λ.

* ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ Ν.Ο. ΠΑΤΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΡ 10 - 4

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2009 2:55 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:11
Χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία η γυναικεία ομάδα πόλο του Ν.Ο.Λ συνέτριψε την αντίστοιχη ομάδα του Ν.Ο. Πατρών στο κλειστό κολυμβητήριο του Ε.Α.Κ με το ευρύ σκορ 10 - 4.Ο αγώνας διεξήχθη στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της τελικής φάσης του πρωταθλήματος πόλο Β’ Εθνικής, που θα οδηγήσει στην άνοδο στην Α’ 2 κατηγορία. Οι γυναίκες του Ν.Ο.Λ απόλυτα συγκεντρωμένες στο στόχο τους από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού δεν άφησαν περιθώρια στις αθλήτριες της ομάδας της Πάτρας και κατάφεραν μια μεγάλη νίκη, οδηγό για τη δύσκολη συνέχεια που περιμένει τη λαρισινή ομάδα, καθώς θα κλιθεί να δώσει από δύο παιχνίδια σήμερα και αύριο Κυριακή.
 Στον αγωνιστικό τομέα, τα κορίτσια του Κώστα Γαλανόπουλου ξεκίνησαν δυναμικά το παιχνίδι και σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα στην επίθεση και τις γρήγορες επιστροφές στην άμυνα κατάφεραν να προηγηθούν από πολύ νωρίς στο παιχνίδι και μόλις στο πρώτο τετράλεπτο το σκορ ήταν 2-0. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με το σκορ να φτάνει στο 5-0 με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
 Στο δεύτερο μέρος και στην τρίτη περίοδο του παιχνιδιού, ο Ν.Ο. Πατρών έκανε την προσπάθεια να αντιδράσει όπου και σημείωσε τρία τέρματα. Σαφώς ανώτερη η ομάδα της Λάρισας όμως, δεν ολιγώρησε σε κανένα λεπτό, με το σκορ να φτάνει στο 7-3 με τη λήξη της τρίτης περιόδου και τέλος στο 10-4 στην τέταρτη περίοδο που ήταν και το τελικό σκορ.
 Από την ομάδα της Λάρισας ξεχώρισε η Κουρούτζαλη που σημείωσε τέσσερα τέρματα και οι Δασκαλοπούλου και Βύσια που σημείωσαν από δύο, ενώ δεν υστέρησε καμία αθλήτρια από την υπόλοιπη ομάδα.
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ
Κ. ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ: «ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ»
 Ευχαριστημένος εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γαλανόπουλος τονίζοντας: «Παρά το τελικό σκορ το παιχνίδι ήταν δύσκολο. Στη συνέχεια, η αυριανή (σημερινή) μέρα, είναι ακόμα πιο δύσκολη με το πρωινό παιχνίδι με αντίπαλο τη Λάμια που χαρακτηρίζεται φαβορί, να είναι και το δυσκολότερο». Τέλος, ο τεχνικός της ομάδας πρόσθεσε: «Η προσήλωση στο κάθε παιχνίδι βήμα-βήμα και το στοίχημα ώστε να αντέξουν τα κορίτσια αυτές τις δύο μέρες είναι και ο στόχος μου».
Γ. ΒΥΣΙΑ: «ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ»
 Παρά την πολύ καλή εμφάνιση η αθλήτρια του συλλόγου Γιάννα Βύσια δεν εμφανίστηκε απολύτως ευχαριστημένη, αλλά σίγουρη για τη συνέχεια δηλώνοντας τα εξής: «Είχαμε αρκετό άγχος λόγω της πρεμιέρας, ευελπιστούμε όμως και είμαι σίγουρη, πως θα έχουμε καλύτερη συνέχεια στα επόμενα παιχνίδια. Πιστεύουμε στην ομάδα και θέλουμε το κύπελλο».
 Α. ΚΟΥΡΕΤΑ: « ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ»
 Η νεαρή αθλήτρια της ομάδας Αναστασία Κουρέτα σαφώς πιο ενθουσιασμένη για τη μεγαλειώδη πρεμιέρα τόνισε: «Παρά το σκορ η αντίπαλος μας ήταν πολύ καλή ομάδα. Κάναμε σκληρή προετοιμασία και πιστεύουμε στις δυνάμεις μας. Οι συμπαίχτριες μου είναι ισοδύναμες και πολύ καλές και πιστεύω να πετύχουμε το στόχο μας».
Η ΔΙΑΚΥΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΣΚΟΡ
Α’ Περίοδος
1-0 Κουρούτζαλη
2-0 Βύσια
3-0 Κουρέτα
Β’ Περίοδος
4-0 Κουρούτζαλη
5-0 Δασκαλοπούλου
Γ’ Περίοδος
5-1 Βαρή
6-1 Κουρούτζαλη
7-1 Βύσια
7-2 Κορκολιάκου
7-3 Τσίστα
Δ’ Περίοδος
8-3 Κουρούτζαλη
9-3 Δασκαλοπούλου
10-3 Σίστου
10-4 Τσίστα
Ο Ν.Ο.Λ. αγωνίστηκε με τις: Χουσιανίτη, Σεβδαλή, Καρυώτη, Χεδά, Κούκου, Βύσια, Κουρούτζαλη, Δασκαλοπούλου, Σίστου, Κουρέτα, Πατούνα, Κρίκκη, Τουλουμτζίδου, Νικολάου, Ράχη
 
Στα άλλα παιχνίδια της χθεσινής ημέρας:
 Κ.Ο. Σερρών - Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας: 3 - 15
 Ηλυσιακός Α.Ο. - Ν.Ο. Χίου: 13-11
 
Το υπόλοιπο πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:
Σήμερα
2η αγωνιστική
10.00: Ν.Ο. Λάρισας - Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας
11.00: Ν.Ο. Χίου - Κ.Ο. Σερρών
12.00: Ν.Ο. Πατρών - Ηλυσιακός Α.Ο.
3η αγωνιστική
18.00: Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας - Ν.Ο. Χίου
19.00: Ηλυσιακός Α.Ο. - Ν.Ο. Λάρισας
20.00: Κ.Ο. Σερρών - Ν.Ο. Πατρών
Αύριο Κυριακή 26/7
4η αγωνιστική
10.00: Ν.Ο. Λάρισας - Ν.Ο. Χίου
11.00: Ν.Ο. Πατρών - Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας
12.00: Ηλυσιακός Α.Ο. - Κ.Ο. Σερρών
5η αγωνιστική
17.00: Ν.Ο. Χίου - Ν.Ο. Πατρών
18.00: Γ.Σ. Νηρέας Λαμίας - Ηλυσιακός Α.Ο.
19.00: Κ.Ο. Σερρών - Ν.Ο. Λάρισας
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass