ΜΑΡΙΝΟΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

«Δεν είναι καιρός για δικαιολογίες»

* ΛΟΓΚΙ ΟΛΑΦΣΟΝ: «ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΟΙ»

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2009 4:21 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:11
Βαριά η ατμόσφαιρα στην αίθουσα Τύπου του σταδίου Αλκαζάρ και πώς να μην ήταν άλλωστε, μετά την κακή εικόνα της λαρισινής ομάδας που είχε σαν επακόλουθο τον αποκλεισμό της από τη συνέχεια του Europa league.
Πρώτος μίλησε ο τεχνικός της KR, Λόγκι Όλαφσον, ο οποίος αρκέστηκε σε λίγα λόγια:
«Ακόμα και τώρα πιστεύω ότι η Λάρισα θα έπρεπε να είναι το φαβορί γιατί είναι επαγγελματική ομάδα ενώ εμείς είμαστε κυρίως ερασιτέχνες. Στους επόμενους αγώνες θα πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι και πιο προσεκτικοί στην άμυνα. Οι παίκτες μας είναι φιλόδοξοι και θέλουν να προχωρήσουν».
Από την πλευρά του ο τεχνικός της ΑΕΛ φανερά στενοχωρημένος επισήμανε τα παρακάτω:
«Ήταν φανερό ότι υπερίσχυσε η ετοιμότητα του αντιπάλου από την ανετοιμότητα τη δικιά μας. Όσοι είδαν την προετοιμασία θα μπορούσαν να καταλάβουν γιατί όσο περνούσε η ώρα μειωνόταν ο ρυθμός των παικτών μας που συμμετείχαν ενεργά στο παιχνίδι. Εγώ δεν είμαι απογοητευμένος από τα παιδιά ξέροντας τα προβλήματα που υπήρχαν. Το ότι φτάσαμε στο σημείο να προσπαθούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι με μικρά παιδιά έδειχνε τα προβλήματα που υπήρχαν. Δεν είναι καιρός για δικαιολογίες. Αυτό που θέλουμε είναι να συγκεντρωθούμε και να ετοιμάσουμε την ομάδα για το πρωτάθλημα. Να ηρεμήσουμε γρήγορα και να παρουσιαστούμε στο πρωτάθλημα όπως πρέπει».
Απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων ο Μαρίνος Ουζουνίδης είπε:
- Για το αν η πρόκριση είχε κριθεί στο πρώτο παιχνίδι:
«Το 2-0 δεν είναι εύκολο σκορ και πάντα υπάρχει ο φόβος κυνηγώντας το γκολ να δεχθείς γκολ.
Ο Τουμέρ έκανε υπερπροσπάθεια, ο Σίμιτς έπαιξε με πρόβλημα από τον ΟΦΗ, ο Τουάμα ήταν μιάμιση εβδομάδα στην ομάδα. Οι επιλογές δεν ήταν αυτές που έπρεπε.
Όσο και να φαίνεται παράξενο δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Ξέρω τι έχουν κάνει στην προετοιμασία».
- Για τον Μετίν:
«Κάποια στιγμή σκέφτηκα να τον βγάλω διότι φοβούμουν τυχόν τραυματισμούς. Αλλά θα ήταν το ίδιο. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια που έκανε».
- Για τις μεταγραφές:
«Η ομάδα έχει καλούς παίκτες που δεν τους έχετε δει ακόμη. Όπως ο Ντέλσον, ο Αμπουχατζίρα. Μεταγραφές θα γίνουν. Με ενδιαφέρει να έρθουν όλοι οι παίκτες και να μπορέσουμε να δουλέψουμε. Αν είχαμε τους παίκτες που έλειπαν θα περνούσαμε.
- Για την KR:
«Δεν ήταν κακή ομάδα. Ποιος είπε ότι ήταν κακή. Φάνηκε στο β’ ημίχρονο η διαφορά. Στο α΄ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι αλλά στο β’ ημίχρονο φάνηκε η διαφορά. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίζεις 90 λεπτά».
- Για τον κόσμο:
«Ο κόσμος δείχνει το χαρακτήρα και την αγάπη του στις δύσκολες στιγμές. Το έχει αποδείξει και σε πιο δύσκολες στιγμές. Απογοητεύτηκαν αλλά και αυτοί είδαν ότι υπάρχουν πολλά προβλήματα».
- Για τις καθυστερήσεις στις μεταγραφές:
«Κάποιες περιπτώσεις χάλασαν και κάποιες όχι. Πάντα από κάτι άσχημο μπορεί να βγει κάτι καλό όπως η συμμετοχή του Σιατραβάνη. Οι παίκτες έχουν έρθει αν εξαιρέσουμε έναν κεντρικό αμυντικό και δύο επιθετικούς».
- Για Ζαγκανόβσκι:
«Σίγουρα άλλο κίνητρο υπάρχει όταν παίζεις στην Ευρώπη και άλλο όταν δεν παίζεις».
- Για το ότι δεν έγιναν εσωτερικές αλλαγές:
«Ο Σίμιτς έχει οστικό οίδημα από τον ΟΦΗ. Προσπάθησε όσο μπορούσε. Ο Τουάμα ήταν πιο ανέτοιμος. Τι να περιμέναμε; Δεν νομίζω ότι στο πρωτάθλημα θα γίνει αυτό».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass