Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΥΡΙΑΝΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ

«Α.Ε.Λ. μπορείς, μπορείς να προκριθείς»

* ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΩΝ * ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2009 3:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
Με το σύνθημα «Α.Ε.Λ. μπορείς, μπορείς να προκριθείς» υποδέχθηκαν οι διακόσιοι περίπου φίλαθλοι τους «βυσσινί» κατά τη χθεσινή απογευματινή προπόνηση στο στάδιο Αλκαζάρ ενόψει του αυριανού επαναληπτικού αγώνα (20.00) με την ισλανδική KR για το Europa League.
Οι φίλοι της λαρισινής ομάδας θέλησαν να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη και δημιούργησαν ένα θετικό κλίμα στην προσπάθειά τους να διώξουν το άγχος της πρόκρισης, χειροκροτώντας μάλιστα τις προσπάθειές τους κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.
Από την άλλη πλευρά ο τεχνικός της Α.Ε.Λ. «έδειξε» τις προθέσεις του για το αυριανό παιχνίδι αναφορικά με την τακτική που πρόκειται να ακολουθήσει. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική τακτική των «βυσσινί» και κυρίως στον τρόπο με τον οποίο θα βρουν τους διαδρόμους για την αντίπαλη εστία με δεδομένο ότι η KR θα έρθει σαφώς με αμυντικούς προσανατολισμούς με στόχο να διαφυλάξει το 2-0 του πρώτου αγώνα.
Τα νέα στοιχεία είναι ότι τοποθέτησε ως επιθετικό δίδυμο τους Τουμέρ και Τσίγκα ενώ κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε με τον Αρκάντιους Μάλαρτζ που δεν αποκλείεται να είναι ένα από τα νέα πρόσωπα του αγώνα.
Σε ό,τι αφορά στους Γιαννακόπουλο, Κατσιαρό και Βενετίδη ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.
Εν τω μεταξύ, στη Λάρισα βρίσκεται από χθες το βράδυ η αποστολή της Ρέικιαβικ, η οποία αφίχθη αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια οδικώς έφτασε στη θεσσαλική πρωτεύουσα.
Σήμερα, στις 5.30 μ.μ., στην αίθουσα Τύπου του Σταδίου Αλκαζάρ, θα μιλήσει στους εκπροσώπους των ελληνικών Μ.Μ.Ε. ο τεχνικός της KR, Λόγκι Όλαφσον, ενώ μισή ώρα νωρίτερα, στις 5 μ.μ., έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου του Μαρίνου Ουζουνίδη. Η Α.Ε.Λ. θα προπονηθεί στις 7 μ.μ. στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, ενώ η ισλανδική ομάδα στις 8 μ.μ., στο Στάδιο Αλκαζάρ.
ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ»
Συγκρατημένα αισιόδοξοι παρουσιάστηκαν οι ποδοσφαιριστές της Λάρισας σχετικά με το αυριανό παιχνίδι τονίζοντας ότι θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τον αντίπαλό τους με σοβαρότητα και χωρίς άγχος. Υπογράμμισαν δε το πόσο μεγάλη σημασία έχει γι’ αυτούς η παρουσία του κόσμου.
Ας δούμε τι είπαν στην «Ε» για το αυριανό παιχνίδι οι Ντίνο Σερεμέτ, Αρκάντιους Μάλαρτζ, Νίκος Βλασσόπουλος, Θοδωρής Τριποτσέρης και Μιχάλης Μπουκουβάλας:
ΝΤΙΝΟ ΣΕΡΕΜΕΤ
«Φυσικά και είναι δύσκολο. Άλλωστε κάθε παιχνίδι στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολο. Έτσι λοιπόν εάν το θεωρήσουμε εύκολο όπως κάναμε στην Ισλανδία θα πάθουμε ακριβώς ό,τι πάθαμε κι εκεί. Πρέπει λοιπόν να είμαστε σοβαροί να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει και να σκοράρουμε. Αν σκοράρουμε όλα θα είναι εύκολα στη συνέχεια για την ομάδα μας».
- Ο παράγοντας έδρας κάνει τα πράγματα πιο εύκολα ή όχι;
«Φυσικά μέσα στην έδρα μας πρέπει να κάνουμε τα πράγματα πιο εύκολα αλλά δεν μπορούμε να πάρουμε σαν δεδομένο ότι όντως τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα γιατί αν δεν τρέξουμε, αν δεν προσπαθήσουμε και αν δεν σκοράρουμε τίποτα απ’ αυτά που θέλουμε δεν πρόκειται να συμβεί. Πρέπει λοιπόν να σκοράρουμε».
ΑΡΚΑΝΤΙΟΥΣ ΜΑΛΑΡΤΖ
«Πιστεύω ότι τώρα θα παίξουμε καλύτερα γιατί θα είμαστε στην έδρα μας. Ο κόσμος θα μας βοηθήσει και είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε.
Χρειαζόμαστε τρία τουλάχιστον γκολ. Δεν είναι λίγα. Αλλά πιστεύω ότι μέσα στην έδρα μας είμαστε ικανοί να το πετύχουμε».
- Είσαι έτοιμος για το παιχνίδι;
«Βρίσκομαι μιάμιση εβδομάδα στην ομάδα, πιστεύω ότι είμαι έτοιμος και φυσικά ανυπομονώ να παίξω».
ΝΙΚΟΣ ΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ
«Το εις βάρος μας 2-0 μας δημιουργεί μια δύσκολη κατάσταση την οποία ωστόσο είμαστε υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε πετυχαίνοντας τρία γκολ για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Είναι δύσκολο το αποτέλεσμα όμως θα προσπαθήσουμε να το ανατρέψουμε.
- Πού πιστεύεις οφείλεται το γεγονός ότι ενώ ήμασταν το φαβορί βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο;
«Αυτήν την περίοδο όλες οι ομάδες είναι περίπου στην ίδια κατάσταση ενώ η Ρέικιαβικ έχει ήδη αποκτήσει αγωνιστικούς ρυθμούς. Ήταν τυχερή πετυχαίνοντας δύο τέρματα μέσα στην έδρα της και μας έφερε σ’ αυτή τη δύσκολη θέση».
- Τι πρέπει να προσέξουμε στον επαναληπτικό αγώνα;
«Πρώτα απ’ όλα να μην δεχθούμε γκολ γιατί αν γίνει κάτι τέτοιο τα πράγματα θα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Από ’κεί και πέρα να μην αγχωθούμε γιατί ακόμα και στις αρχές του β’ ημιχρόνου αν πετύχουμε το πρώτο τέρμα, μέχρι το τέλος της αναμέτρησης έχουμε ελπίδες να πάμε στην παράταση. Δεν υπάρχει λοιπόν λόγος να αγχωθούμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».
ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΡΙΠΟΤΣΕΡΗΣ
«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας ειδικά μετά την ήττα με 2-0 στο πρώτο ματς. Πρέπει να το ξεχάσουμε γρήγορα γιατί το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Χρειάζεται να μπούμε πολύ δυνατά και να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ».
- Μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα της μιας εβδομάδας μπορεί η ομάδα να ανατρέψει το αγωνιστικό πρόσωπο του πρώτου αγώνα;
«Πιστεύω ότι μέσα στην έδρα μας και με τη βοήθεια του κόσμου θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε αυτήν την ανατροπή. Άλλωστε δουλέψαμε γι’ αυτό».
- Τι πρέπει να αποφύγετε; Σας έδωσε κάποιες συγκεκριμένες οδηγίες ο Μαρίνος Ουζουνίδης;
«Πρέπει να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα. Το πώς θα παίξουμε εμείς. Να είμαστε σοβαροί τόσο στον αμυντικό όσο και στον επιθετικό τομέα ώστε να πετύχουμε το στόχο μας».
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ
«Πιστεύω πως έχουμε δουλέψει αυτήν την εβδομάδα πολύ καλά για να ανατρέψουμε το εις βάρος μας σκορ και να φτάσουμε στο στόχο μας που είναι η πρόκριση. Οπωσδήποτε είναι δύσκολο αλλά όλα είναι στο χέρι μας. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε τι έχει ο αντίπαλος αλλά να επικεντρωθούμε στη δική μας ομάδα ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».
- Πόσο σημαντικός είναι ο παράγοντας έδρα;
«Περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει. Είναι ένα μεγάλο αβαντάζ για μας ο παράγοντας έδρα που θα μας δώσει περισσότερο πάθος για την πρόκριση».
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass