ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Ξεκίνημα με «όνειρα χίλια» για τον Α.Σ. Πυργετού

* ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΕ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2009 3:11 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
Με αρκετά νέα πρόσωπα, τόσο στο ποδοσφαιρικό δυναμικό όσο και στην τεχνική ηγεσία, αλλά και με πρόσθετη εμπειρία από την περυσινή πρώτη συμμετοχή του στην Δ΄ Εθνική ξεκίνησε χθες την προετοιμασία του ενόψει της νέας περιόδου ο Α.Σ. Πυργετού. Η αισιοδοξία ήταν ανάγλυφη στα πρόσωπα όλων των συντελεστών του συλλόγου καθώς οι κινήσεις που έλαβαν χώρα το καλοκαίρι αλλά και η γενικότερη αναβάθμιση στη λειτουργία της ομάδας δίνουν τη δυνατότητα σε όλους να ονειρεύονται μια χρονιά καλύτερη από την προηγούμενη, που συνοδεύθηκε με την καθιέρωση των «βυσσινί» στη συνείδηση των φιλάθλων έξω από τα όρια του νομού Λάρισας.
Το πρόγραμμα της χθεσινής πρώτης ημέρας περιελάμβανε εργομετρικές εξετάσεις υπό την επίβλεψη του καθηγητή ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης Σπύρου Κέλλη και της επιστημονικής ομάδας του, οι οποίοι υπέβαλαν τους ποδοσφαιριστές του Πυργετού στις απαιτούμενες ασκήσεις για την διαπίστωση των ζητούμενων δεικτών της φυσικής τους κατάστασης.
Σήμερα οι Πυργετινοί θα προπονηθούν και πάλι το απόγευμα, από το πρωί, χωρισμένοι σε τριάδες, θα αρχίσουν να υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις, από τον καρδιολόγο Σπύρο Κουτσούκη.
ΝΕΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟΚΤΗΜΑ
Στη δύναμη του συγκροτήματος του Γιάννη Αλεξούλη προστέθηκε από χθες ο 22χρονος μεσοεπιθετικός Βαγγέλης Τσιρογιάννης,ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι τώρα στον Α.Ο. Καρδίτσας, ενώ δεν είναι βέβαιο αν θα παραμείνουν στον Πυργετό ο Αποστόλης Πολύζος που ενδέχεται να μεταγραφεί σε ομάδα Γ΄ εθνικής και ο Αρης Τσουρέλης λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων στον Βόλο.
Παράλληλα, πολύ κατά σε συμφωνία με την ομάδα βρίσκεται επιθετικός ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν μέχρι τώρα σε ομάδα Β΄ εθνικής.
ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΠΡΟΣΗΛΙΟΥ
Αδυναμία συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής προέκυψε από την προχθεσινή γενική συνέλευση του Κεχαγιά Προσηλίου, ο οποίος κατά 99% θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ Φωκίδας.
Τη θέση του στη μικρότερη εθνική κατηγορία αναμένεται να διεκδικήσει ο δευτεραθλητής του νομού Διαγόρας Πολυδρόσου.
* Η διενέργεια των εργομετρικών εξετάσεων στο γήπεδο Πυργετού προσέλκυσε και την παρουσία… κατασκόπων που ήθελαν να καταγράψουν την όλη διαδικασία. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Τσαριτσανιώτης γυμναστής Κώστας Μαντζιώκης που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την όλη διαδικασία, κρατώντας συστηματικά σημειώσεις.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass