ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ Η ΠΤΗΣΗ ΤΣΑΡΤΕΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ

Με καθυστέρηση εννέα ωρών!

* ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ 9 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΑΞΙΔΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 6.15 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

Δημοσίευση: 15 Ιουλ 2009 3:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
Η πτήση της ΑΕΛ για το Ρέικιαβικ της Ισλανδίας δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλάθλους της ομάδας, καθώς λόγω βλάβης του τσάρτερ αντί για τις 9 το πρωί αναχώρησε στις 6.15 μ.μ. κάτι που δημιούργησε αναστάτωση, αλλά η ΠΑΕ ΑΕΛ σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο που οργάνωσε την εκδρομή («Stergiaki Travel») ηρέμησαν τους επιβάτες λέγοντας ότι θα ταξιδέψουν με καλύτερο αεροσκάφος (άλλης εταιρίας) και παράλληλα πρόσφεραν στην παραλία της Νέας Αγχιάλου καφέ και σάντουιτς ως ευγενική ένδειξη της αναγνώρισης της ταλαιπωρίας.Πάντως υποσχέθηκαν αποζημίωση στο Ρέικιαβικ ενώ σίγουρα η ομάδα ελπίζουν όλοι να τους χαρίσει από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση.Στο μεταξύ αισιοδοξία επικρατούσε κατά τη διάρκεια της αναχώρησης αλλά και χαρά για το μεγαλύτερο ταξίδι στην ιστορία της λαρισινής ομάδας. Χαρακτηριστικά ο βιομήχανος Τάσος Παπαγιάννης μας έλεγε: «Πιστεύω ότι η πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια πραγματικά κάνει περήφανους τους Λαρισαίους. «Όταν πριν λίγο διάστημα παίζαμε σε διάφορα χωριά και τώρα ταξιδεύουμε σε μακρινά μέρη δείχνει και την πρόοδο που υπάρχει. Η Λάρισα θα διαφημιστεί και στην Ισλανδία».
Ο γενικός γραμματέας της ερασιτεχνικής ΑΕΛ μας είπε: «Νομίζω ότι είναι ένα ταξίδι εμπειρίας που μετά από πολλά χρόνια θα το διηγούμαστε σε πολλούς».
Για τις ελπίδες πρόκρισης αισιόδοξοι εμφανίζονται και μέλη του συνδέσμου φιλάθλων «Μonsters» αλλά και άλλοι φίλαθλοι που ακολούθησαν την αποστολή. Χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπούλιος έλεγε ότι θα πάρει η ομάδα την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.
Στο ίδιο μήκος και ο αντιπρόεδρος της ΕΣΚΑΘ Γιώργος Κοντονάσιος (ήταν μαζί με την κόρη του Λένα) που τόνισε ότι η ομάδα παρά τις ελλείψεις θα παίξει αρκετά καλά και μπορεί να πάρει την πρόκριση γιατροί υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες που διψούν για διάκριση.
  
Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ»
Αναβλήθηκε η χθεσινή προπόνηση
 
Καθηλωμένοι στο αεροδρόμιο του Μονάχου για περισσότερες από έξι ώρες ήταν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Μια απίστευτη ταλαιπωρία για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και την παρέα του, που τέθηκαν εκτός προγράμματος, αφού η προγραμματισμένη για χθες το απόγευμα πρώτη προπόνηση επί ισλανδικού εδάφους ακυρώθηκε.
Η ΑΕΛ μαζί με τους Λαρισαίους φιλάθλους αφίχθη λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο Ρέκιαβικ και όπως ήταν φυσικό οι ποδοσφαιριστές οδηγήθηκαν αμέσως στο ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστούν. Σήμερα το απόγευμα η λαρισινή ομάδα θα πραγματοποιήσει τη μία και μοναδική προπόνηση στο γήπεδο που θα αντιμετωπίσει αύριο την Ευρωπαία αντίπαλό της.
Το αρνητικό για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ότι η λίστα των απόντων μεγάλωσε αφού εκτός αποστολής τέθηκαν οριστικά και ο Στέλιο Βενετίδης με τον Παναγιώτη Κατσιαρό που μαζί με τους Γιαννακόπουλο, Κυριακίδη, Μετίν και Ντέλσον θα χάσουν το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ΑΕΛ.
Εν τω μεταξύ θερμή υποδοχή στους παίκτες και το προπονητικό τιμ της λαρισινής ομάδας επεφύλαξαν στο αεροδρόμιο του Μονάχου οι 100 περίπου φίλαθλοι της ΑΕΛ. Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος στα πρόσωπα των Λαρισαίων φιλάθλων που αντίκρισαν τους «βυσσινί» ξανά μετά από ένα σχετικά μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας τους από τη Λάρισα λόγω των υποχρεώσεών τους.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass