ΤΕΘΗΚΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

Ήρθε η μπλε κάρτα του Βραζιλιάνου Ρομέου

* ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΘΕΙ ΣΤΟ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ Ο ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2009 3:41 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
Ολοκλήρωσε χθες το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της η ΑΕΛ στη Γερμανία και από σήμερα κινείται σε ρυθμούς, Europa League.
Τα νέα για τον τεχνικό της ομάδας Μαρίνο Ουζουνίδη είναι ευχάριστα όσον αφορά τον Βραζιλιάνο Ρομέου, η μπλε κάρτα του οποίου ήρθε στη λαρισινή ΠΑΕ και μπορεί να τον υπολογίζει για το πρώτο παιχνίδι με την Κ.Κ. Ρέικιαβικ, την ερχόμενη Πέμπτη στην Ισλανδία.
Αντίθετα, θεωρείται πολύ δύσκολο να εξασφαλισθεί το δικαίωμα συμμετοχής του Ισραηλινού ποδοσφαιριστή Αμπουχατζίρα, για τον οποίο πάντως η ΠΑΕ θα εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να είναι ο παίκτης «παρών» στο Ρέικιαβικ.
Κατά τα άλλα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία στους «βυσσινί» παρά τα προβλήματα που υφίστανται και στόχος της ομάδας είναι να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Ισλανδία, ώστε στη ρεβάνς στις 23 Ιουλίου στο στάδιο Αλκαζάρ, το έργο να γίνει πιο εύκολο.
Χθες έγινε η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο Μόναχο και την παρακολούθησαν Έλληνες της περιοχής, οι οποίοι εμψύχωσαν τους παίκτες της ΑΕΛ για να κερδίσουν στην Ισλανδία.
ΠΕΤΑ ΤΟ ΤΣΑΡΤΕΡ ΓΙΑ ΜΟΝΑΧΟ ΚΑΙ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ
Σήμερα στις 9 το πρωί από τον αερολιμένα της Νέας Αγχιάλου, με πτήση τσάρτερ
από την ΠΑΕ ΑΕΛ και το ταξιδιωτικό πρακτορείο STERGIAKI TRAVEL, θα ταξιδέψουν φίλαθλοι της ΑΕΛ αρχικά για το Μόναχο (σ.σ. υπολογίζεται να βρίσκονται στις 11.15 π.μ.) όπου θα ενσωματωθεί και η αποστολή της ομάδας και εν συνεχεία θα πετάξει το αεροπλάνο, για το Ρέικιαβικ.
Η λίστα που κατέθεσε η ΠΑΕ ΑΕΛ στo αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ – προς επικύρωση και προώθηση στην UEFA – για τους αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου της Europa League, περιλαμβάνει τους παρακάτω 24 ποδοσφαιριστές: Σέρεμετ, Μάλαρτζ, Σωτηρίου, Ααράμπ, Τριποτσέρης, Κολοβέτσιος, Μιούλερ, Ιγκλέσιας, Βλασόπουλος, Ρομέου, Σίμιτς, Τσίγκας, Λαμπρόπουλος, Μετίν, Τουάμα, Σιατραβάνης, Αμπουχατζίρα, Βενετίδης, Γιαννακόπουλος, Νταμπίζας, Κατσιαρός, Μπαλής, Μπουκουβάλας, Μπαϊμάκης.
Δεν υπολογίζεται ο Στέλιος Γιαννακόπουλος που είναι τραυματίας και ακολουθεί θεραπεία για να προλάβει τον επαναληπτικό αγώνα.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Εν τω μεταξύ η διοίκηση εντείνει τις προσπάθειές της για την απόκτηση ενός επιθετικού ποδοσφαιριστή κατά κύριο λόγο και ενός αμυντικού κατά δεύτερο.
Εξετάζει διάφορες περιπτώσεις. αλλά ακόμη δεν έχει καταλήξει οριστικά για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Ζουράφσκι.
 
Η «Ε» στο Ρέικιαβικ
Με το τσάρτερ της... νίκης θα ταξιδέψει σήμερα και ο αθλητικός συντάκτης της «Ε» Σωτήρης Κέλλας, ο οποίος θα καλύψει το πρώτο παιχνίδι της ΑΕΛ για το Europa League.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass