ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤ. ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΕΞΕΤΑΖΕΙ Ο ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

Ο «χορός» των μεταγραφών καλά κρατεί

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ Λ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2009 21:32 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
 Ο «χορός» των μεταργαφών στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας συνεχίζεται με αδιάπτωτο ρυθμό. Οι κινήσεις των σωματείων εντείνονται διαρκώς στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν εκείνους τους παίκτες που πιστεύουν ότι ταιριάζουν στο αγωνιστικό προφίλ των ομάδων και οι οποίοι θα συμβάλουν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων.Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Αετός Μακρυχωρίου κινείται για την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Αντώνη Εμμανουήλ από τη Θύελλα Λάρισας. Οι «κιτρινόμαυροι» εξέφρασαν το ενδιαφέρον για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή που πέρσι μαζί με τον αδελφό του Θεόδωρο (αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Λαρ.) ήταν από τους κορυφαίους της Θύελλα Λάρισας. Αξίζει να σημειωθεί ότι η περίπτωση του Αντώνη Εμμανουήλ θεωρείται δύσκολη αφού πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση της Θύελλας Λάρισας αποφάσισε να μην αφήσει ελεύθερο άλλον ποδοσφαιριστή από την ομάδα. Για τον ίδιο παίκτη θα πρέπει να επισημανθεί έδειξαν ενδιαφέρον οι Μελιβοία και Αμπελωνιακός που έκαναν πρόταση στη διοίκηση του συλλόγου αλλά και η Δήμητρα Γιάννουλης που μίλησε με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.
Παράλληλα ο Αετός Μακρυχωρίου ενδιαφέρεται και για τον ακραίο αμυντικό της Θύελλας Λάρισας Έρικ.
Εν τω μεταξύ το θέμα του Νεράντζη από την ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου παραμένει ακόμα ανοικτό για την ομάδα του Θανάση Τσώτσου.
Τέλος σε ό,τι αφορά στο γηπεδικό τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα προκειμένου να είναι έτοιμος για τις επίσημες αγωνιστικές ανάγκες τις ομάδας το Σεπτέμβριο.
***
Η ανεύρεση τερματοφύλακα αποτελεί έναν από τους πρώτους μεταγραφικούς στόχους για την ομάδα της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα του Μάριου Πετσούλα εξετάζει την περίπτωση του Αθανασόπουλου από τους Αμπελόκηπους με τον οποίο έχουν γίνει επαφές. Για τον ίδιο τερματοφύλακα έχει εκφράσει ενδιαφέρον και ο Ηρακλής Χάλκης.
Εν τω μεταξύ στην ομάδα της ΠΑΕΔ Πλατυκάμπου θα συνεχίσουν οι Καπουράνης και Νεμπεγλέρας ενώ ελεύθερος έμεινε ο Κρομύδας.
***
Η τοποθέτηση του Κώστα Μαντζιώκα στην περιοχή Ελασσόνας δεν στάθηκε δυνατή κι έτσι ο εν λόγω γυμναστής δεν θα προσφέρει τελικά τις υπηρεσίες του στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ο ίδιος ευχαριστεί τη διοίκηση του συλλόγου και ειδικότερα τον πρόεδρο Γιάννη Τόλιο για το ενδιαφέρον που έδειξαν και εύχεται στην ομάδα ό,τι καλύτερο.
***
Το θέμα του Γιάννη Ρέντζα φαίνεται να απασχολεί τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας αφού για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τον Δωτιέα Αγιάς. Τίποτα ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμα.
***
Η περίπτωση του κεντρικού Β. Κεραμιδά που πέρσι αγωνίστηκε στο Ναρθάκι παραμένει ανοικτή για την ομάδα του Βουκεφάλα. Σε ό,τι αφορά στον Γιάννη Λάζο δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη αν και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο εν λόγω αμυντικός περιμένει την πρόταση του συλλόγου. Ο Γιάννης Λάζος έχει δεχθεί πρόταση και από τον Κίσσαβο Συκουρίου.
***
Οι προσπάθειες ανεύρεσης προπονητή στην ομάδα του Κισσάβου Συκουρίου συνεχίζονται. Έγινε μια πρώτη συζήτηση με τον Φεραίο Γιαννακό όμως η περίπτωση αυτή φαίνεται πολύ δύσκολη. Από κει και πέρα η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει την περίπτωση του Βασίλη Νάρη που πέρσι ήταν στον Τύρναβο μαζί με τον Μιχάλη Ζιώγα.
***
Στο «στόχαστρο» της Δόξας Βλαχογιαννίου βρίσκεται ο αμυντικός Λάζος Γεωργούλας που έμεινε ελεύθερος από τα Κανάλια. Το θέμα παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες για την ομάδα του Νίκου Φακίτσα αφού τον ίδιο παίκτη διεκδικεί και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης. Η ίδια περίπτωση ισχύει και για τον Μωυσιάδη που έμεινε ελεύθερος από την Ελασσόνα και μάλλον οδεύει προς Τσαριτσάνη. Από κει και πέρα η ομάδα του Βλαχογιαννίου που μέχρι τώρα έχει ανακοινώσει Βακουφτσή και Βλιώρα εξετάζει και την περίπτωση του Τσιπλικιάρη από τον Ευαγγελισμό.
Σε ό,τι αφορά στην προετοιμασία αυτή θα ξεκινήσει σύμφωνα με τα πλάνα του τεχνικού Νίκου Φακίτσα στις 22 Ιουλίου.
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass