ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΗΝ «Ε» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΑΕΛ

Πηλαδάκης: «Απόλυτα ικανοποιημένος...»

*ΧΩΡΙΣ ΝΤΕΛΣΟΝ ΣΤΟ ΡΕΪΚΙΑΒΙΚ. ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΑΜΠΟΥΧΑΤΖΙΡΑ *ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2009 21:30 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:10
 Την πρώτη του επαφή με την ΑΕΛ της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010 είχε προχθές στο γραφικό γήπεδο του Πάιτινγκ ο πρόεδρος των «βυσσινί» Κωστής Πηλαδάκης καθώς παρακολούθησε το φιλικό της λαρισινής ομάδας με την Άουγκσμπουργκ (κέρδισε η ΑΕΛ με 1-0 χάρη σε τέρμα του Τσίγκα) και του ζητήσαμε μετά τη χθεσινή του επιστροφή στην Ελλάδα τις πρώτες του εντυπώσεις.
Ο πρόεδρος της ΑΕΛ μας είπε τα εξής: «Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος από την ομάδα στο φιλικό αυτό και πιστεύω ότι η ομάδα είναι πολύ καλύτερη από το αντίστοιχο περσινό διάστημα της προετοιμασίας.Μου άρεσε ιδιαίτερα η βελτίωση που έχουν αρκετοί νέοι παίκτες όπως ο Μπουκουβάλας, ο Σιατραβάνης, ο Κολοβέτσιος και ο Τριποτσέρης».Σχετικά με τις μεταγραφές ο πρόεδρος της ομάδας τόνισε ότι οι περιπτώσεις που απασχολούν την ΑΕΛ είναι πολλές αλλά και αφορούν σε ποδοσφαιριστές που διεκδικούνται και από άλλες ομάδες οπότε δύσκολα εντάσσονται στο δυναμικό της. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.
Δηλώσεις για την εμφάνιση της ομάδας στο συγκεκριμένο φιλικό παιχνίδι έκανε και ο τεχνικός Μαρίνος Ουζουνίδης που τόνισε τα ακόλουθα: «Αυτό που με ενδιέφερε στο σημερινό (σ.σ. προχθεσινό) παιχνίδι ήταν να μην έχουμε τραυματισμούς, γιατί δεν έχουμε πολλούς ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους κι ελπίζω να μην προκύψουν άλλα απρόοπτα. Ξεκουράσαμε κάποια παιδιά που ένιωθαν κούραση και μπορώ να πω ότι αγωνιστικά είμαι ευχαριστημένος από το μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Κάποια παιδιά έδειξαν ατομικά ότι έχουν ικανότητες, όμως, ομαδικά δεν έχουν βρει ακόμη ρυθμό κι αυτό είναι φυσιολογικό, από τη στιγμή που έχουμε τόσες απουσίες. Θεωρώ ότι με τις προσθήκες και την επάνοδο κάποιων παιδιών θα δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό σύνολο. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τα νέα παιδιά. Γίνεται καλή προσπάθεια να δουλέψουμε μαζί τους και θα ήταν ευχής έργον στο μέλλον να βγάλουμε ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες μας. Η ομάδα η σημερινή δεν έχει καμία σχέση με ομάδα που θα παίξει την Πέμπτη στο Ρέικιαβικ γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές έχουν πρόβλημα με τη συμμετοχή τους. Δεν το βλέπω ως τεστ για το ματς της Πέμπτης. Περισσότερη σημασία στους παίκτες, όχι στα αποτέλεσμα. Με ενδιαφέρουν τα σχήματα, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαστε πλήρεις. Είμαι σίγουρος ότι την Πέμπτη τα παιδιά που θα παίξουν θα δώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν. Το 100% ξέραμε από αρχή ότι δεν μπορούσαμε να το έχουμε και δεν ήταν στόχος».
 ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ
Στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της περιόδου που θα δώσει η ΑΕΛ την ερχόμενη Πέμπτη στο Ρέικιαβικ με αντίπαλο την τοπική KR θα υπάρξουν πολλά προβλήματα καθώς ο τεχνικός της ομάδας Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να υπολογίζει των υπηρεσιών του τραυματία Γιαννακόπουλου, του Ντέλσον που δεν έχει έρθει ακόμα η μπλε κάρτα του αλλά υπάρχει και το επιπρόσθετο πρόβλημα ότι η ΑΕΛ αυτή τη στιγμή έχει πέντε ξένους παίκτες(Σίμιτς, Πάρα, Τουάμα, Αμπουχατζίρα και Ρομέου) και δεν υπάρχει άλλη θέση ενώ ακόμα δεν έχουν φθάσει και οι κάρτες των Τουάμα και Ρομέου κάτι που υπολογίζεται να γίνει μέχρι αύριο. Για τον Αμπουχατζίρα τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα και θεωρείται πολύ δύσκολο να αγωνιστεί καθώς η πρώην ομάδα του έχει μπλοκάρει την έκδοση του δελτίου του.
Επίσης και ο Σίμιτς με τον Κατσιαρό ταλαιπωρούνται απο τραυματισμούς.
Αυτό σημαίνει ότι η ομάδα θα πάει με σύνθεση ανάγκης απέναντι σε έναν αντίπαλο που μπορεί να είναι ερασιτεχνική ομάδα αλλά έχει ένα δείκτη ετοιμότητας μια και αγωνίζεται αυτή την περίοδο στο Ισλανδικό πρωτάθλημα που αν κρίνουμε από τον αποκλεισμό της Κεφλάβικ από τη Βαλέτα της Μάλτας δεν θα πρέπει να έχει κάποιο ιδιαίτερο επίπεδο το συγκεκριμένο πρωτάθλημα. 
Η ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 κατέθεσε στo αρμόδιο τμήμα της ΕΠΟ – προς επικύρωση και προώθηση στην UEFA – τη λίστα για τους αγώνες του 2ου προκριματικού γύρου της Europa League, στην οποία περιλαμβάνονται οι εξής 24 ποδοσφαιριστές: Σέρεμετ, Μάλαρτζ, Σωτηρίου, Ααράμπ, Τριποτσέρης, Κολοβέτσιος, Μιούλερ, Ιγκλέσιας, Βλασόπουλος, Ρομέου, Σίμιτς, Τσίγκας, Λαμπρόπουλος, Μετίν, Τουάμα, Σιατραβάνης, Αμπουχατζίρα, Βενετίδης, Γιαννακόπουλος, Νταμπίζας, Κατσιαρός, Μπαλής, Μπουκουβάλας, Μπαϊμάκης (ο Ντέλσον όπως προαναφέραμε δεν υπάρχει στη σχετική λίστα).
ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑ
 Προσφυγή θα καταθέσει η ΑΕΛ στην ΟΥΕΦΑ μέσω της ΕΠΟ για να λυθεί το συμβόλαιο με τον Πάρα υπαιτιότητας του παίκτη και θα διεκδικήσει όλα τα νόμιμα. Παράλληλα θα αδειάσει και η θέση του ξένου παίκτη για να την αποκτήσει ο Ντέλσον.
ΣΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΜΟΥΣ
Ο δρόμος της ΑΕΛ για τους ομίλους του Europa league είναι πολύ δύσκολος καθώς σε περίπτωση πρόκρισής της στην επόμενη φάση θα τοποθετηθεί στο γκρούπ των αδύναμων και θα πρέπει να περάσει δύο ισχυρούς αντιπάλους.
Αναλυτικά οι πιθανοί αντίπαλοί της:
1. Ρόμα (Ιταλία)
2. Αϊντχόφεν (Ολλανδία)
3. Αμβούργο (Γερμανία).
4. Στεάουα (Ρουμανία) ή Ουίπεστ (Ουγγαρία).
5. Φενέρμπαχτσε (Τουρκία).
6. Βασιλεία (Ελβετία) ή Σάντα Κολόμα (Ανδόρα).
7. Λιλ (Γαλλία).
8. Μπράγκα (Πορτογαλία).
9. Μπριζ (Βέλγιο).
10. Γαλατάσαράϊ (Τουρκία) ή Τομπόλ (Καζακστάν).
11. Αούστρια Β. (Αυστρία).
12. Ρόζενμποργκ (Νορβηγία) ή Καραμπάγκ (Αζερμπαϊτζάν).
13. Ααλμποργκ (Δανία) ή Σλαβίγια (Βοσνία).
14. Μέταλιστ Χάρκβ (Ουκρανία).
15. Μπιλμπάο (Ισπανία).
16. Χαποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ).
17. Φούλαμ (Αγγλία).
18. ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία).
19. Οντένσε (Δανία).
20. Λεχ Πόζναν (Πολωνία).
21. Λίμπερετς (Τσεχία).
22. Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) ή Ρούντορ (Σλοβενία).
23. Ανόρθωση (Κύπρου) ή Πέτροβις (Μαυροβούνιο).
24. Αμπερντίν (Σκωτία).
26. Μπρόντμπι (Δανία) ή Φλόρα Ταλίν (Εσθονία).
27. Μέταλουργκ Ντ. (Ουκρανία) ή Ρίπο Μίνακ (Λευκορωσία).
28. Χέλσινμποργκ (Σουηδία) ή Ζεσταφόνι (Γεωργία).
29. Βαλούι (Ρουμανία).
30. Ζίλνα (Σλοβακία) ή Ντάτσια (Μολδαβία).
31. Τρόμσο (Νορβηγία) ή Ντιναμό Μινσκ (Λευκορωσία).
32. Ραπίντ Βιέννης (Αυστρία) ή Βλάζνια (Αλβανία).
33. Πάκος Φερέιρα (Πορτογαλία) ή Ζίμπρου (Μολδαβία).
34. Μπρέντα (Ολλανδία) ή Καπάν (Αρμενία).
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass