ΠΕΤΥΧΕ ΧΘΕΣ Η ΑΕΛ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Φιλική νίκη παρουσία Πηλαδάκη

* ΜΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΤΣΙΓΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ 1-0

Δημοσίευση: 11 Ιουλ 2009 3:34 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:09
Θετικό ήταν το τελευταίο τεστ της ΑΕΛ πριν από τον πρώτο ευρωπαϊκό αγώνα με την KR για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Europa League στην Ισλανδία, την ερχόμενη Πέμπτη 16 Ιουλίου.
Μετά από καλή εμφάνιση, οι «βυσσινί» νίκησαν 1-0 την Άουγκσμπουργκ στο γραφικό γήπεδο του Πάιτινγκ υπό το βλέμμα του προέδρου της ΠΑΕ, Κώστα Πηλαδάκη και περίπου 20 φίλων τους που βρέθηκαν κοντά τους για να ενισχύσουν την προσπάθειά τους.
Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη είχαν τον έλεγχο στην πρώτη ώρα του αγώνα – για όσα λεπτά δηλαδή παρέμεναν στον αγωνιστικό χώρο οι περισσότεροι βασικοί της ποδοσφαιριστές – πέτυχαν ένα γκολ με τον Τσίγκα και δημιούργησαν ακόμη τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να βάλουν την μπάλα στα δίχτυα. Μετά από τις πολλές αλλαγές ο ρυθμός του αγώνα φυσιολογικά έπεσε και οι Γερμανοί ανέβηκαν πιέζοντας για το γκολ με αποτέλεσμα να φτάσουν σε δύο-τρεις περιπτώσεις κοντά στην εστία του Μάλαρτζ, ο οποίος έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τα βυσσινί.
Σημειωτέον ότι στον συγκεκριμένο αγώνα ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε στη διάθεσή του για διάφορους λόγους τους Βενετίδη, Κατσιαρό, Μιούλερ, Κυριακίδη, Ρομέου (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς), Γιαννακόπουλο, Μετίν και Κάιο.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
18ο: Σουτ του Βένερ, κόντρα στον Τριποτσέρη, μπλοκάρει ο Σέρεμετ.
19ο: Φάουλ του Τουάμα, ο Ιγκλέσιας επιχειρεί την προβολή από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα κοντράρει στους αμυντικούς.
22ο: Οριζόντιο δοκάρι για τους Γερμανούς με τον Μπρίκμαν
26ο: Σουτ του Αμπουχατζίρα έξω από την περιοχή, ο Κρούσε μπλοκάρει.
27ο: Ωραία σκαφτή μπαλιά του Τουάμα στον Αμπουχατζίρα, ο Ισραηλινός βγαίνει στην πλάτη της άμυνας σουτάρει από πλάγια στην κίνηση, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ.
34ο: Σουτ του Μπρίκμαν η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.
39ο: Σουτ του Τουάμα έξω από την περιοχή, μπλοκάρει ο Κρούσε.
41ο: Βολέ του Τσίγκα στην κίνηση από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα φεύγει ελάχιστα άουτ.
42ο: Κάθετη μπαλιά του Μπουκουβάλα στον Αμπουχατζίρα, ο Ισραηλινός τρυπάει την άμυνα των Γερμανών μπαίνει στην περιοχή, σπάει την μπάλα στο ύψος του πέναλτι στον Θανάση Τσίγκα κι εκείνος με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
53ο:Βαθιά μπαλιά του Ντέλσον, ο Τουάμα με το αριστερό και από διαγώνια θέση πιάνει το σουτ στην κίνηση πριν η μπάλα σκάσει, αλλά ο Κρούσε με δυσκολία πέφτει στη γωνία του και αποκρούει.
56ο: Ο Μάλαρζ αποσοβεί τετ-α-τετ του Καπλάνι.
65ο: Δοκάρι για τους Γερμανούς με κεφαλιά του Χέγκελερ, στην εξέλιξη της φάσης ο Τριποτσέρης διώχνει προ της γραμμής σουτ του Ντα Κόστα.
76ο: Νέο δοκάρι σε κεφαλιά του Ντα Κόστα.
90ο: Αντεπίθεση της ΑΕΛ με τον Σίμιτς να βγάζει ωραία μπαλιά στον Λύτρα, ο νεαρός φορ να φεύγει στην αντεπίθεση, αλλά το σουτ που επιχειρεί έξω από την περιοχή να φεύγει άουτ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΆΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (1ο ημ.): Κρούσε, Στράους, Κιζανισβίλι, Ντε Ροκ, Μπελινχάουζεν, Μπρίνκμαν, Μελτζλ, Σίντλερ, Τουρκ, Βέρνερ, Σάμπιτς.
ΆΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (2ο ημ.): Γεντς, Στράους, Χέγκελερ, Μέρλε, Σικ, Σίνκαλα, Ντα Κόστα, Χάιν, Κερν, Σάμπιτς, Καπλάνι.
ΑΕΛ: Σέρεμετ (46’ Μάλαρζ), Νταμπίζας (61’ Κολοβέτσιος), Ααράμπ, Μπουκουβάλας, Τριποτσέρης, Ιγκλέσιας (67’ Καρανίκας), Ντέλσον (54’ Μπαλής), Βλασόπουλος (64’ Σιατραβάνης), Αμπουχατζίρα (67’ Λύτρας), Τουάμα (54’ Σίμιτς), Τσίγκας (54’ Λαμπρόπουλος).
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass