ΣΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ (1-0)

Αισιόδοξα μηνύματα από την ΑΕΛ

* ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ 86΄

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2009 2:36 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:09
Αισιόδοξα μηνύματα έστειλαν οι παίκτες της ΑΕΛ στην προχθεσινή φιλική αναμέτρηση με τη Σεν Γκάλεν στην κωμόπολη Στάιναχ, όπου γνώρισαν την ήττα με σκορ 1-0.
Μια ήττα που δεν άξιζαν σύμφωνα με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν και η οποία ήταν πολύ καλή, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι της φετινής περιόδου.
Οι «βυσσινί» λοιπόν με τις προσθήκες των Γιαννακόπουλου, Ααράμπ ήταν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με το προηγούμενο ματς και ανώτεροι από τους Ελβετούς, οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας τους, αφού ξεκινούν το πρωτάθλημα το προσεχές Σαββατοκύριακο. Είχαν τον έλεγχο του αγώνα στο μεγαλύτερο διάστημα παρά το γεγονός ότι και αυτή τη φορά έπαιξαν με αρκετές απουσίες (χωρίς τους ανέτοιμους Βενετίδη, Κατσιαρό, Ντέλσον, Σίμιτς και τους Τουάμα, Μετίν που αναμένονται τις επόμενες μέρες). Ουσιαστικά απειλήθηκαν ελάχιστα από τους αντιπάλους τους, δημιούργησαν τρεις-τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για γκολ (ειδικά στο πρώτο ημίχρονο με Τσίγκα, Βλασόπουλο), ο διαιτητής τους αρνήθηκε πέναλτι στην ανατροπή του Αμπουχατζίρα στο 62ο λεπτό και τελικά ηττήθηκαν με γκολ που σημείωσε ο Ζανγκέ σε ανύποπτη στιγμή στο 86ο λεπτό εκμεταλλευόμενος κακή εκτίμηση του Σέρεμετ.
ΦΑΣΕΙΣ-ΓΚΟΛ
15ο: Σουτ του Κοστάνζο έξω από την περιοχή, η μπάλα φεύγει άουτ.
23ο: Σέντρα του Τριποτσέρη, σουτ του Βλασόπουλου στην κίνηση, η μπάλα φεύγει άουτ.
27ο: Πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Μπουκουβάλα να βγάζει σέντρα ακριβείας, τον Τσίγκα να πιάνει καρφωτή κεφαλιά και να υποχρεώνει τον Λόπαρ σε εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ.
28ο: Νέα πολύ καλή στιγμή για την ΑΕΛ. Ευθύβολο σουτ του Βλασόπουλου έξω από την περιοχή, ο Λόπαρ ξανά με εντυπωσιακό τρόπο διώχνει σε κόρνερ.
31ο: Εξαιρετική βαθιά μπαλιά του Ρομέου στον Τσίγκα, ο οποίος φεύγει στην πλάτη της άμυνας των Ελβετών, πιάνει διαγώνιο σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα φεύγει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
33ο: Σουτ του Μερέντα από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα φεύγει πάνω από τα δοκάρια του Σέρεμετ.
51ο: Σουτ του Αμπουχατζίρα από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, ο Λόπαρ μπλοκάρει.
62ο: Βαθιά μπαλιά του Νταμπίζα στον Αμπουχατζίρα, ο Ισραηλινός κατεβάζει πολύ όμορφα την μπάλα με το στήθος μπαίνει στην περιοχή, ανατρέπεται από τον Ζελβέγκερ, αλλά ο διαιτητής αρνείται να καταλογίσει πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ.
80ο: Διαγώνιο σουτ του Λαμπρόπουλου μέσα από την περιοχή, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ
86ο: 1-0 για τη Σεν Γκάλεν. Ο Ζανγκέ εκμεταλλεύεται λάθος εκτίμηση του Σέρεμετ κλέβει την μπάλα με κόντρα και ανοίγει το σκορ.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ: Λόπαρ, Έρι (46’ Ζελβέγκερ), Σένκελ, Νούσι (73’ Μάρτιτς), Βίτορ Ζε (46’ Λανγκ), Κάσερες (46’ Φρικ), Μουντβάιλερ (46’ Γιανγκέ), Κούμπσκι, Κοστάνζο (73’ Άμπελγκεν), Μερέντα (46’ Τσικόνε), Χάμερλι.
ΑΕΛ: Σέρεμετ, Νταμπίζας (65’ Μιούλερ), Ααράμπ, Μπουκουβάλας (75’ Καρανίκας), Τριποτσέρης (87’ Σιατραβάνης), Ιγκλέσιας (37’ Κολοβέτσιος), Ρομέου (70’ Μπαλής), Βλασόπουλος (46’ Κροιτόρου), Αμπουχατζίρα (79’ Λαμπρόπουλος), Γιαννακόπουλος (86’ Λύτρας), Τσίγκας (66’ Κάιο).
ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ: ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΣΤΕ...
Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Σεν Γκάλεν ο τεχνικός της ΑΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης, δήλωσε τα εξής: «Η ομάδα ήταν σαφώς καλύτερη σε σύγκριση με το πρώτο φιλικό στο Άλταχ κι αυτό είναι φυσιολογικό από τη στιγμή που περισσότεροι παίκτες με ποιότητα στους οποίους θα στηριχθούμε φέτος μπαίνουν σιγά-σιγά στην ομάδα. Περιμένουμε να έρθουν και τα παιδιά που έχουμε αποκτήσει και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ενσωματωθούν με την ομάδα, ώστε να δουλέψουμε όσο καλύτερα μπορούμε και να ετοιμαστούμε όσο το δυνατόν συντομότερα για τις επίσημες υποχρεώσεις μας».
ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ ΜΑΞΙΜΙΛΙΑΝΟ ΡΕ
Πρωινή προπόνηση για όσους έπαιξαν λίγο στο προχθεσινό φιλικό με τη Σεν Γκάλεν και αποθεραπεία για εκείνους που αγωνίστηκαν βασική περιλάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα για τους παίκτες της ΑΕΛ, οι οποίοι μετά από μια εβδομάδα διπλών προπονήσεων και αγώνων είχαν ελεύθερο το απόγευμά τους.
Από το βράδυ του Σαββάτου στο Ομπερστάουφεν βρίσκεται για δοκιμή ο 22χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός Μαξιμιλιάνο Ρε, ο οποίος ανήκει στη Σιένα, αλλά πέρσι αγωνιζόταν δανεικός στην Κολιτζιάνα της C1 Ιταλίας.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass