ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ

Αργυρό μετάλλιο για τον Δημ. Γκαλιούρη

* Ο ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΤΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΝΗΜΑ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2009 20:28 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Σεπ 2015 11:09
Μεγάλη επιτυχία για τον Ποδηλατικό Σύλλογο της Λάρισας, που πανηγύρισε ένα μετάλλιο στον κορυφαίο ποδηλατικό αγώνα, επί ελληνικού εδάφους.Ο 30χρονος πρωταθλητής, Δημήτρης Γκαλιούρης πήρε επάνω στο νήμα το αργυρό μετάλλιο μετά από αγώνα 180 χιλιομέτρων. Ο αγώνας κρίθηκε στο τελικό σπριντ ανάμεσα σε 20 ποδηλάτες από τους 87 που ξεκίνησαν τον αγώνα, από τη Θεσσαλονίκη, μέχρι τις Μουριές του Κιλκίς, όπου και κατέληξαν.Είναι η πρώτη φορά που ποδηλάτης του ΠΓΣ Λάρισας κερδίζει μια θέση στην πρώτη τριάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Ανδρών. Με την επιτυχία του αυτή ο Δημήτρης Γκαλιούρης προσέφερε και πόντους στην παγκόσμια κατάταξη για την επαγγελματική του ομάδα, την Team Worldofbike.Gr, με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας να συνεργαζόνται άψογα για την επιτυχία αυτή.
Εκτός του Δημήτρη Γκαλιούρη, στο αγώνα συμμετείχαν και οι Χρήστος Βαμβατήρας, Κωνσταντίνος Παπαντωνίου, Κωνσταντίνος Γιαννίκης, Νέστωρ Παπαδημητρίου και Χαρίλαος Καλότυχος, κάνοντας μια αξιοπρεπή εμφάνιση.
Το Δ.Σ. του ποδηλατικού συλλόγου Λάρισας ευχαριστεί τους χορηγούς της ομάδας, «Ορθοπεταλιά», «Τσάκαλος/Tσιούτσιας – Bosch Service» και «FORCH-Καργκόγλου». Επίσης την εταιρία Κούρτης Ευάγγελος - Metalumin, που παρείχε διευκολύνσεις στον αθλητή Γιαννίκη.
Σε προετοιμασία ενόψει της συμμετοχής του στην Εθνική ομάδα ταχύτητας Εφήβων βρίσκεται ο Απόστολος Τσοπούρογλου, όπου αναμένεται να συμμετάσχει στο Πανευρωπαικό και Παγκόσμιο Πρωταθλημα Πίστας, σε Λευκορωσία και Ρωσία αντίστοιχα, τις προσεχείς ημέρες.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass